Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Ves těsně porazila Slavkov


Branky


18

Stará Ves po poločase vedla o dvě branky. Ve druhém pak ještě vedení navýšila. Slavkov už jen dvěmi góly snížil 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Ves vedla o dvě branky

Stará Ves doma přívítala mužstvo ze Slavkova. Domácí zahustili dobře střed hřiště, a tato taktika jim stoprocentně v prvním poločase vycházela. Domácí družina se ujala vedení už po dvou minutách hry, když po centru Krále z pravé strany zakončil nechytatelnou střelou Köhler – 1:0. Ve 39. minutě přidali domácí druhou branku, když opět odcentroval zprava Král a Raiskup poslal placírkou míč nekompromisně k tyči – 2:0. Hosté přispěchali s odpovědí za tři minuty, když se za obranu dostal Schneider, jehož pokus se odrazil k Davidu Markovi, jenž pohodlně zametl míč do prázdné brány – 2:1. Stará Ves ale reagovala hned vzápětí, když po dlouhém autu Paulera vyskočil nejvýše Meluš a přeloboval brankáře Borče – 3:1.

Stará Ves vedení navýšila, Slavkov jen snížil

ve druhém poločase se Slavkov výrazně zlepšil. Navíc domácí museli dát do brány místo zraněného Knápka Paulera. Přesto další branku opět vsítila domácí družina. . Těsně před hodinou hry dostal míč do brejku Ošlejšek a šajtlí na zadní tyč rozvlnil síť – 4:1. Slavkov snížil hned za dvě minuty, když střelu Žilky vyrazil brankář Pauler a pohotový Hendrych vrátil míč do sítě – 4:2. Salvkov pak vrhl všechny své síly do útoku. Dvakrát nepokořil Paulera Gračanin, jednou David Marek. Ani domácí nezaháleli, ale šance Raiskupa a Sekaniny přišly vniveč. Pět minut před koncem pak snížil na rozdíl jediné branky po rohovém kopu Schneidera hlavou Hendrych – 4:3. Navíc se už hosté i přes tlak nezmohli a domácí družina tak dala pěkný dárek k narozeninám svého trenéra Jana Šuby.

 

Stará Ves jede příští kolo do Velkých Hoštic. Slavkov bude hostit Krnov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Ves
Jan Šuba (trenér): Slavkov je hodně kvalitní a zkušený mančaft. My jsme se ale poučili ze zápasu proti Jindřichovu a zahustili jsme střed hřiště, a to se nám vyplatilo hlavně v prvním poločase, kdy jsme vedli o dvě branky. Pak jsme museli vystřídat brankáře, ale Pauler chytal skvěle. Vedli jsme pak o tři branky, ale soupeř snížil na rozdíl jediné. V infarktovém závěru jsme vedení udrželi.

TJ Sokol Slavkov
Radoslav Urban (kapitán): První poločas jsme úplně prospali. Hráli jsme strašně langsam, bez pohybu a Stará Ves toho využila. Ve druhém poločase jsme muž hráli vě větším tempu, měli jsme šance, a snížili jsme. Škoda, že se nám už nepovedlo vyrovnat. Pozdravuji trenéra domácích Jana Šubu a gratuluji mu k dnešním narozeninám.



Sestavy


TJ Sokol Stará Ves
K. Knapek [-] (46. P. Prášil [-] ) - M. Raiskup [-] , L. Gregovský [-] , K. Meluš [-] , T. Král [-] (79. K. Gevorgyan [-] ) , F. Köhler [-] (79. M. Drábek [-] ) , L. Ošlejšek [-] , P. Kučera [-] , K. Pauler [-] , L. Šimko [-] (67. J. Matějka [-] ) , J. Sekanina [-]

TJ Sokol Slavkov
Š. Makovický [-] - D. Marek [-] , M. Slunský [-] (46. A. Honka [-] ) , R. Hendrych [-] , D. Gračanin [-] , J. Quis [-] (46. K. Kurka [-] ) , A. Žilka [-] , M. Kostera [-] (86. R. Urban [-] ) , T. Dietrich [-] (65. Š. Žilka [-] ) , J. Gloga [-] , J. Schneider [-]

ŽK: 86. P. Kučera - 69. A. Žilka , 71. R. Hendrych , 87. D. Marek .
Hráči zápasu: L. Ošlejšek - J. Gloga .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - ŠEVČÍK Jan, LESÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Jan Kuric
Tip experta: výhra hostů

Tento zápas je pro mě šlágrem kola. Jako mírného favorita vidím Slavkov, takže tipuji dvojku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů