0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov si veze cennou výhru ze Slavkova


Branky


19

Budišov o svých třech bodech rozhodl povedennou akcí po hodině hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Slavkov ve svém prvním jarním zápase přivítal na svém hřišti vedoucí Budišov. V prvním poločase byli o něco lepší domácí hráči. Do první vážnější šance se po nahrávce za obranu od Gračanina dostával David Marek, který si obhodil gólmana, a přendal si míč na pravou nohu. Během této chvíle se stačili vrátit hostující hráči a míč směřující do brány odkopli do bezpečí. Do první vážnější akce se hosté dostali po dvaceti minutách akce, když přímý kop Pizura se dostál ke Kuricovi, jehož pokus zblokovala domácí obrana na roh. Po půlhodině po nahrávce od Davida Marka se řítil z úhlu na gólmana Matěje Němečka domácí kapitán Urban, neviděl volného Žilku, a proto volil střelu, kterou mu gólman vyrazil. Pět minut před přestávkou skončila nebezpečná střela budišovského Černocha nad bránou.

Budišov rozhodl

Ve druhém poločase byl o něco aktivnější Budišov. V 50. minutě střílel Dvořák těsně vedle. Rozhodující okamžik zápasu přišel v 65. minutě, když si přímý kop Skácela zpracoval Aleš Levák a zkušeně poslal míč k tyči – 0:1. O dvě minuty později mohlo být s domácími ještě hůř, ale Pizur po nahrávce od Kadlece orazítkoval jen břevno a dorážka kapitána Vondrouše skončila nad brankou. Srovnat pak mohl Slavkov po přímém kopu Urbana, ten ale zamířil vedle. Další možnost na srovnání skóre měl Slavkov v 84. minutě, když Gloga poslal doprava balon na Schneidera, který našel ve vápně kapitána Urbana, ke kterému se dostal míč, ale od jeho chrániče pak mířil balon vedle. V závěru utkání pak ještě se pak ještě Budišov objevil ve dvou nadějných situacích. Nejdříve Černochovi a po něm i Kuricovi míč utekl k brankáři Mrázkovi.

 

Slavkov jede příští zápas do Zlatníků. Budišov bude hostit Velké Hoštice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Radoslav Urban (kapitán): Byl to remízový zápas. První poločas patřil nám, druhý jim. Po jejich brance jsme se paki už moc nedostali do hry a nedokázali jsme už odpovědět. Bohužel nám chyběli někteří hráči, a tím i kvalita ve středu hřiště. Remíza by byla spravedlivější. Klukům nemám, co vytknout bojovali a za jejich výkon je musím pochválit.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): Zápas to byl vyrovnaný. Soupeř hrozil, ale my jsme byli fotbalovější a lepší na balonu. Jednu šanci jsme navíc dokázali proměnit, a proto se domů vezeme tři body.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
T. Mrázek [-] - J. Gloga [-] , T. Dietrich [-] , M. Kostera [-] , J. Schneider [-] - J. Quis [-] (62. T. Marek [-] ) , D. Gračanin [-] (74. M. Slunský [-] ) , K. Kurka [-] (89. Š. Žilka [-] ) , D. Marek [-] , A. Žilka [-] - R. Urban [-] -

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - A. Levák [-] (89. D. Huťa [-] ) , P. Pizur [-] (80. D. Anděl [-] ) , J. Kuric [-] , J. Dvořák [-] (51. M. Kadlec [-] ) , T. Černoch [-] , J. Vondrouš [-] , J. Šlížek [-] , M. Marek [-] , J. Němeček [-] , T. Skácel [-]

ŽK: 15. J. Quis , 39. D. Gračanin , 83. T. Marek - 28. J. Kuric , 39. T. Černoch .
Hráči zápasu: J. Schneider , T. Mrázek - J. Němeček , P. Pizur .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: ČECHÁK Martin - MINICH Marian, KOLEČKÁŘ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Juchelka
Tip experta: remíza

Šlágr kola mezi Budišovem a Slavkovem nebude mít vítěze.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů