1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři si body rozdělili


Branky


19

V prvním poločase branka nepadla. Ve druhém dal každý z týmů po jedné brance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Lichnov na svém trávníku přivítalo mužstvo z Krnova. V prvním poločase nehrál moc pohledný fotbal. Navíc divácí viděli minimum šancí na obou stranách. V první se objevili domácí, když se na pětce objevil Sojčák a brankář Štěpán Rolný skvěle vyrazil balon nohami. Na druhé straně hned vzápětí se do šance po rohovém kopu dostal Groda, ale gólman Moškoř byl na místě. Pak se odehrávala nezáživná partie. Diváky pak pobavila hláška domácího kapitána Jiřího Podaného, když se mu vůbec nepovedla standardka, což okomentoval slovy "sjelo mi to na kotníček". Ve 35. minutě pak zahrozil po nahrávce Zahradníka Sojčák, ale i tato akce neskončila brankou. 

Oba soupeři dali po jedné brance

V úvodu druhé půle udeřila domácí družina, když se dostal do úniku Petula, zkušeně a nekompromisně zavěsil - 0:1. Pak začal přitápět pod kotel Krnov. Domácím hrající celý zápas v jedenácti začali postupně ubývat síly. V 54. minutě po centru Kolbasy hlavičkoval vedle brny Jakub Rolný. Za čtyři minuty odcentroval opět Jakub Rolný a Korchan opět minul branku. Krnovu se nakonec podařilo vyrovnat až šest minut před koncem zápasu, když se řítili tři krnovští hráči na jednoho lichnovského. Kolbasa vyřešil situaci nahrávkou na Varyše, který z voleje trefil míč na vzdálenější tyčku. V nastavení pak nakonec mohly strhnout výhru na sebe oba týmy. Nejdříve utekl po levé straně Majzlík, který našel Kerageho, jehož pokus trefil na brankové čáře domácího hráče. Hned vzápětí se řítili dva lichnovští na jednoho krnovského. Bohužel pro domácí došly Petulovi síly, a v rozhodné chvíli zakopl a upadl. Zápas tak skončil spravedlivou remízou.

 

Lichnov hostí příští týden Krásné Loučky. Krnov pak doma Malé Hoštice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Po průběhu zápasu remízu bereme. Kluci celý zápas odmakali, oddřeli a zaslouženou odměnou jim byla konečná remíza. Hrálo se na těžkém terénu s těžkým soupeřem, a pozitivní je, že jsme s Krnovem udrželi neporazitelnost.

FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): První poločas byl katastrofální. Domácí byli o něco lepším týmem. Oba soupeři měli po jedné šanci. Ve druhém poločase dali domácí hned branku. Nás to zaskočilo, ale od 60. minuty jsme si vytvořili tlak a vyrovnali jsme těsně před koncem. V nastavení pak mohli rozhodnout oba soupeři.



Sestavy


TJ Sokol Lichnov
D. Moškoř [-] - J. Mašlík [-] , M. Tesař [-] , J. Fadrný [-] , M. Lazar [-] - A. Komenda [-] (90. L. Byrtus [-] ) , J. Podaný [-] , M. Pokorný [-] - P. Zahradník [-] , M. Petula [-] , A. Sojčák [-]

FK Kofola Krnov B
Š. Rolný [-] - J. Garba [-] , J. Toška [-] , M. Burian [-] , L. Zavadil [-] - O. Kubík [-] (46. J. Rolný [-] ) , P. Strážnický [-] , T. Kolbasa [-] - J. Groda [-] (62. ) , T. Korchan [-] (72. H. Varyš [-] ) , V. Tomášek [-] (46. E. Kerage [-] )

ŽK: 47. T. Korchan , 54. J. Garba , 74. T. Kolbasa , 87. E. Kerage .
Hráči zápasu: M. Tesař - J. Majzlík , T. Kolbasa , M. Burian .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: MINICH Marian - ŘEZNÍČEK Miroslav, THIEMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Juchelka
Tip experta: výhra hostů

Nevím, jak se Krnov popasuje s terénem, ale kvalita je na jeho straně. Vidím to na dvojku.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích