1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Hoštice vybojovaly důležité tři body


Branky


19

O osudu zápasu rozhodla branka domácích ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V důležitém zápase o šest bodů přivítaly Velké Hoštice mužstvo ze Slavie Opava. Byl to typický první jarní zápas. Úvod utkání patřil Opavě, kdy hned ve 2. minutě se dostal míč po nahrávce Žižky k Láníkovi, který rozezvučel domácí tyčku. Do další šance se probíjel Prchala, ale byl neúspěšný. Domácí se přihásili o slovo ve 13. minutě, kdy Czerný poslal do úniku Peterka, který jen o centimetry minul hostující branku. Pak se hra přelévala mezi šestnáctkami. Míč měla na kopačkách více Opava. Ve 35. minutě po centru Prchaly vytáhl reflexivně hlavičku Henčla Maňák. Další akci ak nedotáhl po centru Henčla aktivní Prchala. 

Czerný rozhodl o výhře domácích

Šest minut po pauze se zrodila jediná gólová akce zápasu, když Czerný přešel přes tři hráče, narazil si s mladíčkem Kurou a zkušeně poslal míč do polodokryté brány – 1:0. Domácí se pak trošku více zatáhli a hra se odehrávala převážně mezi šestnáctkami obou týmů. V 65. minutě mohli domácí navýšit skóre, kdy Czerný našel Kuru, který nahrál pod sebe na Stoklasu, ale ten zamířil nad bránu. Dvacet minut před koncem byl vyloučen po druhé žluté kartě domácí Nardelli a Hoštice tak musely dohrávat o deseti. Opava se snažila o vyrovnání, ale její akce naráželi na pevně zformovanou obranu domácích. Navíc Hoštice mohly v 85. minutě po rychlém brejku Kury rozhodnout. V závěru zápasu plály na hřišti emoce. Opava se v nastavení hodně zlobila, že jí nebyla poskytnuta výhoda po faulu na jejich hráče, kdy mohla jít do přečíslení. V hektickém závěru už domácí tři body udrželi.

 

Velké Hoštice jedou příští kolo do Budišova. Opava má příští kolo volno.  



Ohlasy k zápasu


FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): V zápase jsme měli více štěstí. V zápase o šest bodů jsme tak získali důležité tři. Získali jsme tak další motivaci a více klidu do dalších kol.

FK Slavia Opava
Dalibor Fišer (trenér): Byl to typický zápas celků z konce tabulky. V prvním poločase jsme byli lepší, a měli jsme 4 tutovky, které jsme ale bohužel zazdili. Druhý poločas byl katastrofa z obou stran. Po naší chybě dal soupeř branku. Pak hrál o deseti, a podle mě měl poslat domácí do devíti. V závěru taky rozhodčí ovlivnil zápas, kdy jsme mohli jít do výhody, ale on pískl přímý kop. Že jsme si to pokazili sami je naše věc, ale výkon rozhodčích mohl být o hodně lepší.



Sestavy


FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - O. Kopčan [-] , P. Stoklasa [-] (75. A. Fabisz [-] ) , E. Peterek [-] , T. Kura [-] (92. F. Pírek [-] ) , V. Olšr [-] , P. Bensch [-] , V. Harasim [-] (86. M. Kaluža [-] ) , J. Tietz [-] , M. Czerný [-] , D. Nardelli [-]

FK Slavia Opava
F. Čelůstka [-] - J. Štencel [-] (46. M. Škrobanek [-] ) , O. Melecký [-] , M. Pavlíček [-] , A. Žižka [-] , M. Prchala [-] (46. D. Klimeš [-] ) , M. Láník [-] (83. T. Ryž [-] ) , J. Schneider [-] (62. J. Hoblík [-] ) , M. Říčný [-] , T. Matějek [-] , Š. Henčl [-]

ŽK: 23. D. Nardelli , 69. J. Tietz , 94. P. Bensch - 25. Š. Henčl , 58. M. Pavlíček , 77. T. Matějek . ČK: 71. D. Nardelli .
Hráči zápasu: M. Czerný , T. Kura , M. Maňák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: GAJDUŠEK René - TOMŠÍK Zbyněk, GALVAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Juchelka
Tip experta: remíza

Tak jako na podzim nemá zápas favorit, a tipuji 0.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích