0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné Pole rozhodlo zápas v prvním poločase


Branky


12

V sobotu přijelo mužstvo Krásného Pole do Dolního Benešova. Utkání nabídlo 3 branky a zajímavá byla především první půlka zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už 7. minutě se po rohovém kopu prosadil hlavou Klimek. Rohové kopy byly klíčové pro tým z Krásného Pole minulý týden a bylo tomu tak i tuto sobotu. Ve 22. minutě se právě po jednom z rohových kopu ve vápně nejlépe zorientoval Plhák a navýšil vedení na 2:0. Hostům se podařilo navýšit vedení do poločasu ještě jednou. Ve 38. minutě přízemní Havelkova střela orazítkovala tyč a poté zapadla do brány. 

V druhém poločase už k žádné změně skóre nedošlo, a tak si hosté odvezli výhru. Příští kolo je čeká zápas s Jakubčovicemi o 6 bodů. Dolní Benešov se dále bodově trápí. 



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Krásné Pole
trenér Šebestík: Uspěli jsme díky naší lepší produktivitě a skvělému výkonu našeho brankáře Honzy Tichého, který nás několikrát zachránil. Pochvalu si ale zaslouží celý tým.



Sestavy


FC Dolní Benešov
F. Mareček [-] - T. Kaluža [-] (57. D. Herich [-] ) , D. Skroch [-] , J. Ševčík [-] , F. Labuda [-] (87. F. Glogar [-] ) , D. Sobek [-] (72. M. Tchuř [-] ) , M. Samson [-] (87. A. Sebrala [-] ) , M. Večerek [-] (57. F. Hluchník [-] ) , R. Keller [-] , J. Komárek [-] , T. Moravec [-]

TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - P. Renner [-] , K. Jiříček [-] , D. Ožvolda [-] (74. M. Třešňák [-] ) , E. Farkas [-] , D. Mašlanka [-] , D. Stralczynski [-] (62. D. Schlossarek [-] ) , P. Klimek [-] (84. M. Adamovič [-] ) , Š. Plhák [-] (74. P. Ožvolda [-] ) , R. Havelka [-] (84. J. Zvonek [-] ) , J. Kvak [-]

ŽK: 68. J. Komárek , 85. J. Ševčík .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: TAKÁČ Tibor - TOMŠÍK Zbyněk, HRDINA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Kolbasa

Expert: Jakub Kocur
Tip experta: výhra hostů

tady to vidím na výhru Krásného Pole

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza