Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Palatický nastřílel Heřmanicím hattrick


Branky


11

Heřmanice v prvním jarním kole přivítaly Pustou Polom. Zápas nabídl dva odlišné poločasy a 7 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Opata otevřel skóre

Do utkání vstoupil lépe domácí celek. Už v sedmé minutě se přízemní střelou z otočky prosadil Opata. Papírově silnější hosté ale na sebe nenechali s odpovědí dlouho čekat. Ve 22. minutě si po špatně zahraném rohovém kopu hosté došli z brejku až pro pokutový kop, který Hrabina s přehledem proměnil. Žádnou další změnu skóre poločas nenabídl, a tak se šlo do kabin za stavu 1:1.

Heřmanice nedokázaly navázat na první poločas

V druhém poločase už utkání tak vyrovnané nebylo. Hosté těžili z chyb soupeře. Nejprve se v 52. minutě po přihrávce pod sebe trefil Dušek. V 75. minutě po sympatické týmové kombinaci rozvlnil síť Palatický. Stejnému hráči se za další minutu podařilo vstřelit i druhý gól. Domácím se sice v 83. minutě podařilo brankou Řapeka po chybě v rozehrávce Polomi snížit na 2:4, ale hned o 3 minuty později dovršil svůj hattrick Palatický, který byl při rohovém kopu úplně osamocen na zadní tyči. Jeho gól hlavičkou byl posledním gólem tohoto zápasu a Pustá Polom tak odváží z Heřmanic vítězství o tři branky.



Ohlasy k zápasu


FC Heřmanice Slezská
FC Heřmanice Slezská - trenér Mlčoch: První poločas nebyl z naší strany špatný, jenom škoda penalty a vyrovnávajícího gólu. Po změně stran jsme doplatili na naši nezkušenost a soupeř těžil z našich chyb.

Sport-Club Pustá Polom
SPORT - CLUB Pustá Polom - trenér Štverka: První branka soupeře z kraje zápasu nás trochu přibrzdila, ale věřili jsme si, že výsledek otočíme. Do poločasu se nám podařilo vyrovnat a druhá půle byla v naší režii. Dali jsme 4 branky a soupeře jsme předčili herně i kondičně.



Sestavy


FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - F. Šlesár [-] (59. A. Kautský [-] ) , M. Račanský [-] (86. M. Horvát [-] ) , V. Sedlák [-] (59. M. Šleis [-] ) , S. Mantey [-] (81. M. Schaumann [-] ) , E. Opata [-] , K. Skoupý [-] , J. Velička [-] , D. Řapek [-] , . Šimečka [-] (81. J. Hetto [-] ) , R. Košťál [-]

Sport-Club Pustá Polom
D. Muczka [-] - P. Potůček [-] , F. Drozd [-] , M. Hrabina [-] , T. Gebauer [-] , V. Berger [-] , M. Palatický [-] , A. Rolný [-] , P. Pomp [-] , T. Kludka [-] (74. J. Frank [-] ) , A. Dušek [-] (81. L. Sobota [-] )

ŽK: 27. V. Sedlák , 64. D. Řapek - 28. P. Potůček .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - MACRINEANU Jiří, MINICH Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tomáš Kolbasa

Expert: Marek Havlíček
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů. Pustá polom má výborný kádr, kde spousta hráčů prošla Opavou včele s Matějem Hrabinou, který ještě nedávno hrál ve Zbrojovce. Jakýkoliv bodový zisk pro domácí by měl cenu zlata.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích