2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia si připsala první jarní body


Branky


11

V sobotu přivítala Orlová na domácím hřišti tým z Oldřišova. Oba týmy se pohybují na opačném konci tabulky, ale i přesto hosté přijeli odehrát vyrovnanou partii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu provázela divoká desetiminutovka

Úvod prvního poločasu vyšel lépe domácím. V prvních deseti minutách se hned třikrát objevili ve větší šanci, ale ani jeden z trojice Tomáš, Motloch, Renta nedokázali dostat balón za záda brankáře Hlaváčka. V 11. minutě se naopak na druhé straně po brejku prosadil Bořucký. Domácím se ve 43. minutě podařilo po centru Nowinskeho a zakončení Zacha vyrovnat. Do kabin se tak šlo za otevřeného stavu 1:1.

Motloch vymetl šibenici

V druhém poločase se hrálo převážně mezi šestnáctkami. V 57. minutě se stal hrdinou utkání Jakub Motloch, který svou individuální akcí pokořil nejprve obránce a poté krásnou střelou vymetl vzálenější šibenici. Ani jeden z týmu si poté už nevytvořil žádnou stoprocentní šanci, a tak utkání skončilo vítězstvím Slavie 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Orlová - Lutyně
FK Slavia Orlová: Je dobře, že jsme po inkasovaném gólu nepřestali hrát a podařilo se nám do poločasu vyrovnat. Po gólu v úvodu druhé půle se ani jeden tým nedostal do vyležené šance.

SK Moravan Oldřišov
SK Moravan Oldřišov: Zápas se hrál převážně mezi šestnáctkami. Po našem nedůrazu v obraně na začátku druhého poločasu jsme podruhé inkasovali. Poté jsme sice byli aktivnější, ale nepodařilo se nám vyrovnat. Zápas negativně ovlivnil pomezní rozhodčí.



Sestavy


FK Slavia Orlová - Lutyně
A. Buček [-] - V. Czaicki [-] (77. T. Botur [-] ) , M. Tomáš [-] (88. M. Puchala [-] ) , D. Renta [-] , P. Buchvaldek [-] , Z. Zach [-] , F. Kondziolka [-] , J. Motloch [-] , M. Lindner [-] , J. Nowinski [-] , P. Herman [-] (84. M. Grochol [-] )

SK Moravan Oldřišov
P. Hlaváček [-] - M. Rubý [-] (68. T. Latton [-] ) , J. Janík [-] (86. K. Vitoul [-] ) , F. Rother [-] , P. Hartmann [-] , F. Tománek [-] (46. P. Uvíra [-] ) , T. Manderla [-] , D. Bořucký [-] , R. Kurka [-] , D. Klinger [-] , O. Prokša [-] (68. A. Kubalák [-] )

ŽK: 12. P. Buchvaldek , 66. M. Lindner - 82. J. Janík , 90. D. Bořucký , 92. R. Kurka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šistík Petr - VOJKOVSKÝ Michael, REVAJ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Marek Havlíček
Tip experta: výhra domácích

Za mě čistá a jasná jednička. Oldřišov na hřišti soupeřů neboduje. Většinu bodu si uhraje na domácím hřišti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů