0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 12:00

17.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonava doma ztratila s Českým Těšínem


Branky


11

V sobotu Stonava přivítala borce z Českého Těšína. Hrálo se na umělé trávě v Horní Suché a bylo jasné, že to nebude jednoduché utkání ani pro jeden z týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nepřinesla gól

Malé hřiště znamenalo spoustu osobních soubojů a také faulů. V 8. minutě poprvé zahrozili hosté, ale domácí brankář si se střelou po dlouhém autu poradil. V 10. minutě měli opět hosté slušně rozvíjející akci, ale Maceček z úhlu pálil neúspěšně. Ve 24. minutě se poprvé ozvali domácí, ale Jatagandzidis nedokázal protlačit míč mezi tři tyče. Ve 43. minutě měl stejný hráč ještě jednu tutovou šanci, ale ani tu nedokázal proměnit, takže se šlo do kabin za stavu 0:0.

Chloň zajistil Těšínu 3 body

V druhém poločase se diváci dočkali branky. Dlouhý aut do šestnáctky prodloužil hlavou domácí obránce, Petr Chloň se ve vápně zorientoval ze všech nejlépe a střelou z voleje rozvlnil domácí síť. Stonavští přidali na aktivitě, začali více útočit, ale ani jedna z šancí neskončila vyrovnáním. Český Těšín si vedení pohlídal a získal cenné tři body z venku.



Ohlasy k zápasu



FK Český Těšín
FK Český Těšín - trenér Sostřonek: Na Stonavu jsme jeli neprohrát. Hráče jsme upozorňovali na to, že budou rozhodovat osobní souboje a dbali jsme na to, ať v nich jsou důslední. Měli jsme více šancí a po jedné z nich se nám podařilo vsítit branku.



Sestavy


SK Stonava
V. Pecha [-] - J. Streit [-] , M. Ruisl [-] , D. Mikšaník [-] (88. P. Nožka [-] ) , A. Michalek [-] , J. Hejda [-] , V. Osvěčík [-] , D. Jatagandzidis [-] , J. Motyčka [-] (31. P. Buzek [-] ) , P. Kloda [-] (74. A. Fizek [-] ) , A. Věčorek [-]

FK Český Těšín
R. Mrozek [-] - O. Byrtus [-] , P. Chloň [-] , Š. Gibiec [-] (56. J. Urban [-] ) , F. Dohnal [-] , D. Maceček [-] (88. P. Matuszek [-] ) , L. Maceček [-] , M. Sostřonek [-] , V. Buryan [-] , M. Lanc [-] , K. Slowiaczek [-] (77. M. Krucina [-] )

ŽK: 36. M. Ruisl , 61. V. Osvěčík , 78. P. Buzek - 41. L. Maceček , 84. D. Maceček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: GODFRYD Jan - IVANSKÝ Lumír, BOČEK Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Marek Havlíček
Tip experta: výhra hostů

Zkusím vítězství hostů. Stonavě v zimě odešel do Krnova klíčový hráč Martin Váňa, a to se projeví na výsledku. Český Těšín má vepředu úderné duo bratrů Macečků, ti podle mě budou hrát v zápase zásadní roli.

14. 3. 2024 06:12
Váňa nebyl až takovou posilou..-))) Nehledě na to že Stonava posílila taky a začala hrát úplně jinou hru pod novým trenérem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích