0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:2
(0:1)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Hrádek nezvládl doma zápas jara proti Janovicím


Branky


11

Borci z Hrádku propásli šanci udržet pod sebou v tabulce Janovice a přiblížit se postupu do 1.B třídy. Dvě kola před koncem drží trumfy v ruce na první místo navrátivší se mužstvo z Janovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhý celke tabulky z Janovic přijel k důležitému utkání na hřiště prvního celku i v doporovdu fanoušků. Bylo znát, že je to utkání, které nasměřuje jeden tým k celkoému vítězství v soutěži. Janovice byly skvěle připraveny a Hrádek se příliš nedostával do šancí. Ve 21. Minutě udeřili hosté. Michal Vicher si naběhl za obranu a zužitkoval skvělý centr a z malého vápna hlavou trefil přesně. Ve 40 minutě neměl štěstí při střele marek Sikora, který střílel kousek vedle. Poločas už další významný moment nepřinesl.

Po změně stran byl k vidění podobný obraz hry jako v první půli. Janvice s přehledem hráli svou hru a příliš nepouštěli Hrádek ke své brance. Přesto v 70 minutě mohl vyrovnat Lukáš Marosz, který ke smůle domácích trefil ve hře z místa penaltové značky do náruče brankáře hostů. Ti v zápětí dokázali pojistit své vedení druhou trefou, když v závaru před brankou přetlačili domácí obranu včetně brankáře a hvězda Janovic Jakub Sedlák spustil janovickou euforii. V 85.minutě musela být hra na pár minut přerušena kvůli konfliktu v hledišti, kdy se schylovalo k bitce fanoušků. Naštěstí se vša podařilo horké hlavy uklidnit a utkání se dohrálo. Janovičtí mají již umetenou cestičku do 1.B soutěže, neboť vzhledem k vylosování je ve zbylých dvou kolech čekají mužstva z konce tabulky a sami se vyřívají v čele s pohodlným dvoubodovým náskokem na dnešního soupeře a tým z Nošovic. Právě Nošovice doma v příštím kole přivítají rivala z Hrádku a tento souboj může napovědět, které mužstvo by v případě konečného postupu dvou týmů mohlo taky živit naději na 1.B třídu pro příští sezónu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hrádek
David Stach, hrající trenér: Já našim klukům nemám co vytknout, dželi, bojovali, makali. Ale ty Janovice, musím před nimi smeknout, mají to výborně poskládané, mají tam zkušené brce, hráli to hlavou. Skoro do ničeho nás nepustili, kromě dvou šancí, za což jim smekám. Dvanáct utkání v řadě jsme dokázali vyhrát, pak přišel důležitý zápas a tím, že my nemáme takové zkušenosti u těch mladých kluků, tak to dnes asi rozhodlo. Za nás nejlepším hráčem krajní obránce Radek Borski a u soupeře byl výborný gólman Jan Polach a pak jejich hrotový útočník Jakub Sedlák. Já gratuluji soupeři k výhře, hráli hlavou, ale my jsme dvakrát propadli a bohužel jsme z toho dostali dva góly. Chybí nám ta herní zkušenost. Rozhodčí předvedli dobrý výkon, pískali rovinu. Příště máme Nošovice, to bude taky těžké utkání. Já jsem i přes tu dnešní prohru maximálně spokojený s letošní sezónou, máme na čem stavět. Uvidíme jestli bude postupovat jeden, nebo dva týmy, ještě se o to popereme.


Sestavy


TJ Sokol Hrádek
D. Stach [-] - R. Szotkowski [-] , M. Sikora [-] , M. Szpyrc [-] , J. Majetný [-] , B. Borski [-] , L. Raszka [-] , D. Janeczek [-] , R. Borski [-] , M. Polák [-] , L. Buchta [-]

TJ Janovice
J. Polach [-] - M. Vicher [-] , J. Holiš [-] , H. Bigas [-] , R. Hutník [-] - Z. Sedlák [-] , J. Talaš [-] , D. Gara [-] , J. Roháček [-] , M. Juříček [-] - J. Sedlák [-]

ŽK: 29. L. Buchta , 41. M. Szpyrc - 27. M. Vicher , 49. Z. Sedlák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KIELAR Jakub - MUDRA Josef, KARCH Otakar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Štěpán Navrátík

Expert: Roman Pyszko, trenér SK Návsí
Tip experta: výhra domácích

Tohle je těžké k tipování. Bude záležet jak se sejdou, ale tipnu si spíše ten Hrádek.

Štěpán Navrátík

Expert: Roman Pyszko, trenér SK Návsí
Tip experta: výhra domácích

Tohle je těžké k tipování. Bude záležet jak se sejdou, ale tipnu si spíše ten Hrádek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích