Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 17:00

27.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hukvaldy prodloužily proti Čeladné vítěznou šňůru


Branky


9

Domácí fotbalisté po prvním poločase napínali své příznivce i trenéry, aby pak ve druhé půli přehráli vyčerpanou Čeladnou, která sklidila pochvalu za výkon v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj celků z opačných pólů tabulky přinesl v první půli nečekaně vyrovnanou hru. Domácí získali velmi záhy dvoubrankové vedení. První trefu pro Hukvaldy obstaral Dominik Brojač. V desáté minutě navyšovali domácí Jiřím Huvarem na 2:0 a nic nenesvědčovalo tomu, že by měla Čeladná naději s výsledkem něco udělat. Domácí však povzbuzeni svým nástupem se vrhli do útoku a nedůsledně bránili kontry Čeladné. Hostům se podařilo vyrovnat zásluhou kvalitní hry Patrika Astra a Tomáše Sovjaka. Čeladná získala sebevědomí a hnala se za dlaší brankou, jejich útočná snaha však skončila na břevně, nebo nepřesným zakončením. Do kabin za nerozhodného stavu odcházeli hosté s dobrou náladou.

Na 3:2 téměř do prázdné branky po přihrávce mladého záložníka, o přestávce střídajícího Tomáše Rumla, na Dávida Cirnera, který dostal z pravé strany nádherně nabito. Hosté fyzicky nestíhali a domácí měli lepší pohyb a větší klid pro kombinaci. Rychlá rozehra Hukvald stála za čtvrtým úspěchem domácích, který zařídil asistent u třetí branky Ruml. Pátá branka Martina Stralčinského pak přinesla definitivní klid do domácích řad. V závěru ještě po rohu korigovali hosté na konečných 5:3 po druhé brankce Tomáše Sovjaka. Každý z trnérů tak mohl být po zápase spokojen se hrou svého týmu v jedné polovině utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hukvaldy
Petr Žáček, vedoucí mužstva: Měli jsme rychlý nástup a my už se viděli, jak jim dáme deset, všichni se vrhli do útoku, nikdo se nevracel, dostali jsme dvě branky a začalo trápení. Čeladná srovnala a měla další dvě šance a mohla jít klidně do vedení i 2:4. Čeladná zahrála první půli skvěle, byla minimálně vyrovnaným soupeřem. My jsme museli udělat změny o přestávce a poslali jsme na hřiště mládí. Pak se to změnilo a Čeladná, která hraje s věkově starším kádrem začala nestíhat. Důležité bylo, že si to v kabině dokázali vyříkat a pak to na hřišti otočit v náš prospěch. Spokojenost se začátkém a druhou půlí. Výkon našeho mužstva bych označil v první půli pět z deseti druhou osm. Jsem, rád, že se ukázala síla našeho týmu, že jsme dokázali to zpět otočit. Ve zbylých třech utkáních chceme vše vyhrát. Máme cíl skončit v jarní oddělené části tabulky do 2. místa. Na Jaře máme jednu prohru a dvě remízy. Porazil nás pouze Hrádek. Máme vypsané motivační oděmy pro hráče po konci sezóny, takže všichni ví, o co se hraje.

SK Beskyd Čeladná
Pavel Vašíček, hrající trenér: První poločas byl z naší strany slušný. Myslím, že v první půle jsme byli lepší než Hukvaldy, měli jsme další šance, bylo tam břevno. Mohli jsme jít do šatny s lepším výsledkem. Ve druhéí půli jsme odešli fyzicky, přestali jsme běhat a to jim dalo křídla, měli čas na kombinaci. Dávali si to a přehráli nás. Měli čas na rozehrávku, vytvářeli si šance. Udělali jsme chybu v rozehrávce, po které jsme zbytečně inkasovali. Měli jsme dát ty šance v první půli. Za první půli nemám co vytknout. Ty branky v druhé půlce jdou na vrub i naší nekoncentrovanosti, kdy jsme si nedali pozor na rozehrávky a situce kdy Hukvaldy rychle rozehrají a my jsme neměli oči na míči a to se nám vymstilo třeba při 4 brance.



Sestavy


TJ Sokol Hukvaldy
J. Sasín [-] - J. Smolík [-] , L. Smolík [-] , J. Chamrad [-] , T. Černík [-] - J. Huvar [-] - D. Cirner [-] - D. Krhut [-] , D. Brojač [-] , D. Tchuř [-] , M. Genčur [-]

SK Beskyd Čeladná
M. Balcar [-] - F. Literák [-] , M. Gorgol [-] , L. Červený [-] , J. Kašpar [-] - D. Ramík [-] , O. Chýlek [-] , D. Chýlek [-] , L. Mikula [-] - P. Astr [-] , T. Sovjak [-]

ŽK: 80. L. Smolík .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KIELAR Jakub - VYKOPAL Štěpán, STAVÁREK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů