0:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:30

27.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pržno ve druhé půli zlomilo odpor Chlebovic


Branky


59. J. Matýsek , 79. F. Végh , 83. F. Végh , 88. M. Vašut
9

Po vyrovnaném poločase hosté z Pržna začali trefovat zařízení a přehráli oslabené Chlebovice. Zranění chlebovického trenéra zaskakujícího v brankovišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V souboji mužstev ze dna tabulky chyběl oběma týmům hráčský základ. Za domácí musel nastoupit v brance provizorně trenér Odstrčil, hosté na lavičce pouze se třemi náhradníky. V první půli byl k vidění poměrně vyrovnaný boj s mírnou převahou hostů. Žádné z mužstev se nedostávalo do vyložených gólových příležitostí. Hostům ke skórování chyběla vždy finální přihrávka, nebo více štěstí při těžších střeleckých pokusech. Domácí se do příležitostí dostávali ztěžka.

Ve druhém poločase Pržno výrazně tlačilo do obranných řad domácích. Hosté byli nebezpečnějším týmem, a bylo jen otázkou času, kdy svou převahu vyjádří i gólově. Dobrou příležitost mělo Pržno po nařízené penaltě, ale jejich kanonýr František Végh tentokrát neměl dobrou mušku. V 59. minutě se už ale prosadil Jiří Matýsek a hosté od této chvíle začali hrát uvolněně a pokračovali ve svém tlaku. Dvěma brankami dal zapomenout na své penaltové selhání i František Végh a hosté šli do pohodlného tříbrankového vedení, když využili nepřehledné situace v brankovišti soupeře a po odrazech dostali míč za záda brankáře Odstrčila. Poslední branku vsítil hlavou po rohovém kopu v utkání výborně hrající stoper Martin Vašut a Pržno si na cestu domů mohlo přibalit tři body za čtyřbrankové vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK Chlebovice 1963
Ctirad Odstrčil, trenér: První poločas vyrovnaný, ve druhé půlce na nás soupeř nastoupil, bylo vidět, že jsou lepší, herní, začali si dávat balóny, přehrávali nás. Udělali jsme spoustu chyb, hlavně při standardních situacích, ze kterých jsme dostali góly. Soupeř ještě navíc neproměnil penaltu. Když jsme útočili, byli jsme bezradní, neměli jsme komu přihrát. Soupeř si to zasloužil víc. Bylo to férové utkání bez faulů, Nic, co by ovlivnilo hru, žádné hádky. Měli jsme slabý kádr, chyběli hráči, musel jsem sám do branky a v průběhu utkání jsem si zranil rameno a jsem teď díky tomu na dlouho mimo hru.

SK Pržno
Jan Zagrapan, kapitán: Prvních 30 minut jsme měli navrch, měli jsme solidní brejky, držení míče. Byli jsme nebezpečnější. Mohli jsme minimálně dvě branky dát, ale nezakončili jsme, chyběla finální přihrávka. Posledních 15 minut se hra víceméně vyrovnala, ale nevybavuji si nějakou nebezpečnou situaci v naší obraně v první půli. Bylo vidět, že se potkaly týmy ze spodní části tabulky. Ve druhé půlce nám trvalo dlouho, než jsme se prosadili. Nedali jsme penaltu, náš útočník nedal ze dvou metrů gól. Převaha byla na naší straně, domácím docházely síly. Tlačili jsme, navíc domácí měli v brance hráče z pole a bylo to znát. Po prvním gólu přišla úleva, hráli jsme v klidu a posledních deset minut začali hrát i domácí. Hrálo se nahoru dolu. Začalo nám to tam padat. V našem týmu zářil Martin Vašut na stoperu. Dal gól a byl spolehlivý.



Sestavy


FK Chlebovice 1963
C. Odstrčil [-] - J. Huška [-] , M. Pavlas [-] , M. Čagan [-] , A. Syřinek [-] , P. Klečka [-] , J. Jemelík [-] , L. Konkoľ [-] , M. Stachura [-] , M. Janečka [-] , P. Klečka [-]

SK Pržno
D. Parma [-] - J. Bakota [-] , D. Djerzič [-] , F. Végh [-] , J. Matýsek [-] , T. Tofel [-] , J. Šindelek [-] , L. Novák [-] , M. Vašut [-] , J. Zagrapan [-] , V. Kijonka [-]

ŽK: 73. J. Zagrapan .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KARCH Otakar - STARZYK Radim, CYHAN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů