FOTO: Metylovice si z Milíkova odvezly bod. Padlo šest branek


Branky


10. D. Fuják , 34. M. Sikora , 37. M. Sikora - 19. L. Halata , 39. S. Brož , 86. L. Halata
4

Oběma celkům se první jarní zápas odložil a tak se právě až v Milíkově střetly k ostrému zápasu po kvalitní zimní přípravě. A hned došlo k dělbě bodů, kterou nakonec oba celky berou jako zaslouženou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První příležitost zápasu si připsaly Metylovice, hostující Janek ovšem přestřelil. Do výrazné šance se hosté propracovali zásluhou Foltýna i v 9. minutě, ten však rovněž neuspěl. První gól nakonec slavili domácí a to v 10. minutě, když se prosadil Dominik Fuják.

 

Bylo zřejmé, že hosté chtějí s nepříznivým stavem něco udělat. Jejich gól v 17. minutě však sudí kvůli ofsajdu neuznal. Srovnat se jim ovšem povedlo hned o dvě minuty později Halatou. Vyrovnaný stav vydržel do 34. minuty poté, co se dvakrát v krátkém sledu prosadil domácí Michal Sikora. Metylovicím se však po chybě domácího Krupky ještě v prvním poločase podařilo snížit na rozdíl jediného gólu. Gól na 3:2 vsítil Brož.

 

 

Ve druhém poločase se hosté usilovně snažili o vyrovnání a dlouho to vypadalo, že všechny body zůstanou pod Kozubovou. Situace se však změnila v 86. minutě zásluhou Lukáše Halaty. Skóre zápasu se posléze již nezměnilo, týmy se tak rozešly remízou 3:3.

 

Autor: Jiří Navrátík



Ohlasy k zápasu


TJ Milíkov
Michal Franiok, trenér: Na klucích dnes byla vidět nervozita. První utkání doma, chtěli jsme vyhrát, protože máme nějaký cíl v kabině, co jsme si dali před sezonou. K tomu byla přizpůsobena i zimní příprava, kluci to odmakali, ale fotbal má holt i stinné stránky a my jsme dnes vyhořeli na neproměňování šancí. Soupeř byl důraznější v šestnáctce a to nás dnes stálo body. Je to pro nás ztráta, protože jsme chtěli jarní část zahájit vítězně. Navíc nás teď čeká derby s Hrádkem. Chceme jít krůček po krůčku, nedívat se na ostatní, ale na sebe a po konci sezóny uvidíme kam nás to dovede, naše ambice jsou nejvyšší.

SK Metylovice
František Garba, trenér: Co se týče první poloviny zápasu, tak tam to bylo jasné. Z naší strany tam byly individuální chyby, naše hra byla taková neorganizovaná a zmatená. Tam jsme hráli opravdu špatně. Do druhého poločasu jsme si však něco řekli a vstoupili jsme do něj lépe. Kluci hráli to co měli a to co mají natrénováno. Bylo tam spoustu šancí a konečný výsledek 3:3 je víceméně spravedlivý, když si porovnám oba poločasy. Z mých hráčů bych chtěl vyzdvihnout dva dorostence: Tomáše Janka a Viktora Šimka. Oba jsou velká pomoc pro náš tým. Našim předsezónním cílem bylo umístit se do šestého místa a to stále trvá.



Sestavy


TJ Milíkov
J. Sikora [-] - M. Sikora [-] , T. Laba [-] , M. Nieslanik [-] , D. Fuják [-] , D. Žabka [-] , O. Mato [-] , O. Rakovski [-] , S. Jasinek [-] , K. Hromada [-] , R. Krupka [-]

SK Metylovice
V. Šigut [-] - V. Velička [-] , L. Volný [-] , M. Bílek [-] , F. Závodný [-] , L. Rusina [-] , D. Foltýn [-] , . Janek [-] , A. Bražina [-] , S. Brož [-] , L. Halata [-]

ŽK: 40. R. Krupka , 87. O. Rakovski - 22. L. Halata , 40. D. Zavadil , 77. M. Trybula , 82. D. Foltýn .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POKLUDA Aleš - ŠAŠINKA Jan, PODAŘIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích