Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 10:00

24.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlíchov vstoupil do utkání velmi dobře, Aritma však dvěma góly během 4 minut utkání otočila


Branky


5

Zlíchov, který je momentálně na vlně výher na svém domácím hřišti přivítal třetí Aritmu. 

Do utkání měli domácí skvělý vstup, dostali se do vedení o dvě branky, ale ani to jim nakonec na vítězství bohužel nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půlhodina jasně pro domácí

Zlíchov věděl, že je v zápase se třetím celkem tabulky nečeká nic jednoduchého. Do utkání chtěl proto vstoupit hned o začátku aktivně a to se také povedlo.

Po čtvrhodině hry dostal domácí do vedení Adam Beneš, který si připsal druhou branku v sezóně.

O dalších 15 minut později to bylo již 2:0, když se za domácí prosadil jejich nejlepší střelec Štěpán Vošta.

Za stavu, kdy prohráváte o dvě branky již není co ztratit a to samé si řekla i Aritma. Začala více útočit a snížení přišlo po nádherném gólu 19letého Ondřeje Jakoubka z 38. minuty. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí.

V obratu měl prsty Jakoubek

Domácí si chtěli vedení ve druhém poločase udržet, začali aktivně, avšak v 53. minutě po akci Jakoubka srovnal Michal Havlíček.

O 4 minuty později poslal hosty v utkání poprvé do vedení svou druhou brankou v zápase Ondřej Jakoubek.

Následně se odehrával skutečný boj mezi oběma týmy, kdy Zlíchov chtěl vyrovnat a Aritma výsledek pojistit.

Zlíchovu se však Petra Pelce v brance již prostřelit nepodařilo a na druhé straně se skvělými zákroky několikrát zaskvěl Jan Žežulka a i proto již v utkání další gól nepadl a Aritma v zajímavém utkání porazila Zlíchov 3:2 a přeťala mu tak vítěznou šňůru, která trvala 3 zápasy.



Ohlasy k zápasu


FK Zlíchov 1914
Václav Bellada - trenér: Dopolední zápas s Aritmou B nebyl ten den naší prioritou a tak v průběhu zápasu nastoupilo 5 kluků z béčka. Od začátku jsme plnili taktické pokyny a přinášelo to ovoce. V 15. a 29.minutě jsme se prosadili a vedli 2:0. V první půlhodině jsme měli další 3 velké šance, ale nevyužili jsme je. Zbytek poločasu převzala iniciativu Aritma a po setrvalém tlaku snížila parádní ranou na poločasových 2:1. Po změně stran se hrál vyrovnaný zápas. Hosté však předvedli dvě rychlé akce a v 53., respektive 57. minutě otočili skóre na 3:2. Do konce zápasu jsme si my i hosté vytvořili několik velkých šancí, ale zůstaly nevyužity. Zápasu by slušela remíza.

SK Aritma Praha B
Josef Prokeš - trenér: Zápas, který místo na poločasy by se dal rozdělit z našeho pohledu na třetiny. Kdy v prvních 30 minutách jsme byli hrozní a zaslouženě jsme prohrávali 2:0. Po té jsme se začali zvedat, což bylo způsobeno i tím že domácím docházely síly. Po té jsme snížili nádherným gólem Jakoubka a obraz hry se překlopil na naší stranu. Začátek druhé půle jsme začali lehce nervózně, alepoté jsme během 5 minut dali dva góly a momentum utkání dostali na naší stranu. Posledních 30 minut byl boj z obou stran, kdy domácí se snažili srovnat a my navýšit, ale žádná ze šancí se neujala a tak jsme získali pro nás důležité 3 body.



Sestavy


FK Zlíchov 1914
J. Žežulka [-] - J. Slabyhoud [-] (46. D. Boubín [-] ) , Š. Vošta [-] , L. Chalupa [-] , L. Tománek [-] (69. J. Koláček [-] ) , J. Šrédl [-] , J. Černý [-] (69. J. Sergijenko [-] ) , D. Nsingani [-] (82. M. Kopecký [-] ) , A. Beneš [-] , K. Schulz [-] , . Selyvonenko [-]

SK Aritma Praha B
P. Pelc [-] - M. Zerner [-] , J. Dragošek [-] , D. Pelc [-] , F. Pavlovský [-] , O. Jakoubek [-] , M. Havlíček [-] (92. P. Šustek [-] ) , M. Šlégr [-] (69. D. Petránek [-] ) , J. Záhoř [-] , J. Tsvetanov [-] (82. O. Černý [-] ) , M. Bedrna [-]

Počet diváků: 33. Rozhodčí: BELEI Raphael - PŠANSKÝ Daniel, KOUBEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Filip Veselý
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů, v tabulce se na Artimu dotahuje Radotín, Modřany a Řeporyje. Budou chtít bodovat a udržet si odskok a kontakt s první trojkou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Spartak Kbely 23 66:25 58
2 Prague Raptors Football Club 23 65:35 49
3 SK Aritma Praha B 23 60:41 45
4 SK Uhelné sklady Praha 23 53:39 44
5 FC Přední Kopanina B 23 70:32 42
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Leo Bužík 27
2 Martin Ondruš 26
3 Tomáš Panýrek 23
4 Andrea Rizzi 16
5 Ondřej Měska 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 78 46,4% 0
2 Radek Hruška 49 35,0% 0
3 Jaromír Bělunek 27 56,3% 0
4 Miroslav Liška 23 47,9% 0
5 Petr Vosmík 17 43,6% 0
Zobrazit celou tabulku