0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

21.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Cholupice sahaly po bodu, vítězství Kbel však v závěru vystřelil Tomáš Panýrek


Branky


8

Souboj prvního s dvanáctým se mnohým mohl zdát jako jednoznačný, ale nebylo tomu tak. Cholupice favorita značně potrápily a až do 86. minuty sahaly po bodu. Kbely, které hrály téměř celý druhý poločas bez vyloučeného Jana Kohlbecka se prosadily až v závěru. Vítězství vystřelil Tomáš Panýrek, který se prosadil na jaře poprvé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cholupice měly převahu, branku však nevstřelily

Domácí se za krásného počasí před 150 diváky chtěli předvést a na favorita nastoupili výborně. Podařilo se jim získat územní převahu a dobře drželi balon. Bohužel se jim nepodařilo svou aktivitu přetavit v gól. V největší šanci první půle se ocitl Lukáš Chaloupka, který se bohužel ve stoprocentní šanci nerosadil.

Na straně hostí byl vidět Lukáš Kühnel, který ve středu pole dirigoval hru a domácím dobře odebíral balóny.

Rozhodla jediná branka Tomáše Panýrka

Druhý poločas pokračoval mírnou převahou domácích. V minutě jednapadesáté došlo po ostrém faulu k vyloučení Jana Kohlbecka a na stopera se tak zasunul Lukáš Kühnel.

Vyloučení paradoxně pomohlo hostům z Kbel, kteří se semknuli, dobře bránili a domácím již nic nedovolili. Naopak si vytvořili několik šancí, které skvělými zákroky likvidoval Josef Teichman. Bohužel se čistého konta nedočkal, jelikož se poprvé na jaře prosadil Tomáš Panýrek, který po podzimní části vedl tabulku střelců. Čisté konto po čtvrté na jaře naopak udržel Adam Malík.

Kbely ukázaly charakter, i v deseti se jim podařilo skvěle hrající Cholupice porazit a nyní mají 11 bodový náskok v tabulce na druhé Raptors.

Cholupice si budou chtít spravit chuť v příštím kole na půdě Řeporyjí.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Cholupice
Aleš Burda - trenér: Do utkání s vedoucím týmem tabulky jsme vstupovali s jasným záměrem eliminovat útočnou sílu soupeře, vycházet ze zajištěné obrany a hrozit z rychlých a kvalitně provedených protiútoků. Od začátku bylo jasné, že velmi dobře vedenou taktickou bitvu může rozhodnout jediný gól, což se nakonec stalo, bohužel v naší síti. Zcela vyrovnaný první poločas jsme mohli překlopit vedení na naší stranu, bohužel stoprocentní šance Lukáše Chaloupky zůstala nevyužita a míč skončil těsně vedle soupeřovi branky. Do kabin se odcházelo za bezbrankového stavu. Hned na začátku druhého poločasu nám soupeř nabídl výhodu jednoho hráče v poli, kdy po hrubém faulu byl vyloučen hráč hostí. Bohužel nám tahle výhoda byla spíše překážkou a začali jsme kupit nepřesnosti a ztrácet poměrně jednoduché balóny. Karta se obrátila a z rychlých protiútoků začal hrozit soupeř. Nás však držel vynikající Teichman v bráně. Když už se zdálo, že se rozejdeme stejně jako na podzim smírně bez branek, hosté využili přečíslení a 4 minuty před koncem vstřelili svůj vítězný gól. Pro nás je to ztráta, nicméně remíza by v naší situaci stejně nic neřešila a my jsme hlavně před domácím publikem chtěli vyhrát. Bohužel nepodařilo se a já věřím, že vše napravíme hned v dalším kole na půdě Řeporyjí. Chtěl bych poděkovat fanouškům za skvělou diváckou kulisu, myslím, že i pro kluky je radost před takovým publikem hrát.

TJ Spartak Kbely
Martin Haniak - trenér: První poločas z naší strany nebyl dobrý. Cholupice na nás nastoupili nažhavení i z důvodu dobrého vstupu do jara. Domácí hnaly i plné ochozy a nám se nepodařilo chytit. Domácí měli v prvním poločase územní převahu, ale ani jeden z týmu si nevypracoval vyloženou šanci. Druhý poločas se nesl v podobném duchu a asi nám paradoxně pomohlo vyloučení Jana Kohlbecka i následná prostřídání. Tým se semknul, zapnul obrátky a už jsme Cholupice do žádné šance nepustili, naopak my jsme si vypracovali tři, čtyři vyložené šance, ale domácí podržel fantastickými zákroky brankář. Nakonec jsme ke konci utkání jednu z útočných akci zúročili, potěšili početný tábor našich fandů a odvezli si tak tři body do Kbel. Celkové hodnocení: V Cholupicích se nám nehraje dobře. Soupeř se dobře připravil, semknul, patří mu náš respekt a i tento zápas ukázal, že fotbal není o individualitách. Tým se po vyloučeni chvíli se situací srovnával, bylo nutné vystřídat, kluci pak zbytek utkání zvládli velmi dobře. Pro nás si ze zápasu vezeme otázku, proč v podobném nasazení jako po vyloučeni nehrajeme už od začátku utkání.



Sestavy


TJ Sokol Cholupice
J. Teichman [-] - O. Smrž [-] , T. Moravec [-] (83. M. Benda [-] ) , M. Šrámek [-] , Š. hrazdíra [-] , L. Chaloupka [-] (60. D. Adamopulos [-] ) , J. Polák [-] , T. Ulihrach [-] , D. France [-] , F. Janoušek [-] , O. Plíšek [-] (60. J. Sláma [-] )

TJ Spartak Kbely
A. Malík [-] - F. Odvárka [-] , T. Panýrek [-] , J. Panýrek [-] (91. L. Dampha [-] ) , T. Pokorný [-] (69. P. Pfavayi [-] ) , P. Zolotuchin [-] , J. Kohlbeck [-] , Č. Skoč [-] (55. P. Dobrovolný [-] ) , J. Vokoun [-] , L. Kühnel [-] , D. Kosina [-]

ŽK: 55. O. Smrž , 90. M. Benda - 81. P. Pfavayi . ČK: 51. J. Kohlbeck .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MARUŠINOVÁ Mária - NEBÁZNIVÝ Jan, PAZDERSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Kbely jdou za postupem a domácí mají výborné jaro, bude to tahák kola, který skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Atypické prostředí domácích bude stačit k remíze.