Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 10:30

20.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modřany nezvládly první poločas a s týmem 1999 Praha prohrály 3:2


Branky


8

Modřany do utkání šly jako jasný favorit. V minulých dvou kolech se jim podařilo dát soupeřům vždy 4 branky a na tyto výkony chtěly navázat i v domácím utkání. 1999 Praha však toužil po prvních jarních bodech a Modřanům uštědřil lekci z produktivity, kdy první poločas ovládl 3:0. Domácí se na obrat v druhém dějství nezmohly a jen snížily na konečných 2:3 ze svého pohledu. Tým 1999 Praha tak připsal důležité 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodla efektivita v první půli

Utkání na Velký Pátek začalo vzájemným oťukáváním soupeřů. Modřany se snažily proti dobře a zkušeně bránícím 1999 Praha pomoci si ze standartních situací. Do první vážnější příležitosti se dostali domácí, kdy po čtvrhodině hry skončila Rosendorfova tečovaná střela těsně vedle branky.

První gól utkání však vstřelili hosté, kdy hned při první příležitosti se prosadil ve 25. minutě Jakub Sklenář.

Domácí mohli odpovědět vzápětí z přímého kopu. Rosendorfovi bohužel štěstí nepřálo a trefil pouze břevno hostující branky. Následně mohl vyrovnat střelec hattricku z 18. kola David Král. V samostatném úniku však nechal vyniknout Marka Němce v bráně.

Když se neprosadili domácí, navyšovali skóre hosté. Po nedůrazu ve vápně se nejprvě prosadil Ondřej Měska, který připsal šestnáctou branku v ročníku. A na poločasových 3:0 pro 1999 Praha uzavíral v nastaveném čase Tomáš Kačena.

Snaha o obrat domácím nevyšla

Modřany se nechtěly vzdát a do druhé půle šli s tím, že se pokusí o obrat. Hrálo se především na polovině týmu 1999 Praha, ale soustavný tlak se domácím nedařilo vytvořit. 

První úspěch domácích přišel v 71. minutě, kdy krásným obloučkem přeloboval Martinák hostujícího brankáře. 

Snaha se domácím nedala upřít, ale byl to Němec, který držel 1999 Praha a to například proti dobré šanci Jakuba Flídra.

Hosté dobře bránili a domácím se podařilo snížit na 2:3 až v úplném závěru, kdy se prosadil David Baran.

Hosté byli efektivnější a podržel je i dobře chytající Němec. Z utkání, ve kterém padlo 8 žlutých karet, si odváží důležité 3 body.



Ohlasy k zápasu


SK Modřany
Ondřej Voska: V prvním poločase nám 1999ka bohužel uštědřila lekci z produktivity. V podstatě třikrát se dostala do našeho vápna a bylo z toho její vedení 3:0. My jsme ze začátku zahrozili ze dvou standardek a zhruba po čtvrthodině Rosendorfovou tečovanou střelou těsně vedle. Nejblíže vstřelenému gólu jsme byli za stavu 0:1, kdy Rosendorf nejprve trefil z přímého kopu břevno. O pár minut později mohl vyrovnat i Král, který se dostal do samostatného úniku, ale brankáře nepřekonal. 99ka pak především potrestala naše chyby a nedůraz ve vápně a do kabin šla s třígólovým vedením. Většinu druhého poločasu se sice hrálo na půlce soupeře a naše brána v podstatě nebyla v ohrožení, o našem drtivém tlaku se ale rozhodně mluvit nedá. Snížit se hezkým obloučkem podařilo Luboši Martinákovi. Následně měl dobrou šance hlavně Kuba Flídr, včas ale proti němu vyběhl brankář. V úplném závěru pak skóre na 2:3 upravil David Baran, ale ve zbytku zápasu už nás soupeř do žádné šance nepustil. A z našeho hřiště si tak vůbec jako první tým v této sezoně odváží tři body.




Sestavy


SK Modřany
M. Ďuriník [-] - M. Šídlo [-] , J. Pánek [-] (71. O. Toman [-] ) , D. Baran [-] , J. Flídr [-] , S. Rosendorf [-] (57. M. Hoskovec [-] ) , D. Král [-] , M. Vošta [-] , P. Hoskovec [-] , P. Šatný [-] (57. M. Horňáček [-] ) , L. Martinák [-]

1999 Praha
M. Němec [-] - D. Eppert [-] , M. Suchánek [-] , N. Salašovič [-] , M. Opočenský [-] , J. Sklenář [-] (89. -. Al [-] ) , T. Kačena [-] (60. M. Hložek [-] ) , O. Měska [-] , J. Karbulka [-] , J. Beneš [-] (74. P. Studnička [-] ) , J. Štefánek [-]

ŽK: 36. J. Flídr , 38. P. Šatný , 41. J. Pánek , 52. S. Rosendorf , 57. D. Král , 78. L. Martinák - 32. M. Suchánek , 64. O. Měska .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PAZDERSKÝ Pavel - STĚHULE Borek, JANŠTA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Josef Prokeš
Tip experta: výhra domácích

V domácím prostředí Modřany neztrácí a poradí si i s Prahou 1999.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Modřany podcení soupeře, který získá důležitý bod pro záchranu

Tip: výhra domácích