2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 11:00

20.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slivenec Kbely potrápil, ty však zůstávají na jaře nadále stoprocentní


Branky


8

Souboj týmů z opačných pólů tabulky měl jasného favorita, ale byl až překvapivě vyrovnaný. Slivenec, který vyměnil trenéra sahal dlouho po bodu, ale 10 minut před koncem o vítězství Kbel rozhodl Vokoun. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení hostí

Kbely, jakožto jasný favorit dirigovaly tempo hry, ale do zahuštěné obrany Slivence se nemohly prosadit. Z šancí v první půli lze vypíchnout šance Tomáše Panýrka, který však nechal vyniknout Michala Šilhavého v brance.

Slivenec spoléhal na protiútoky a jeden dotáhl do úspěšného konce. Ve 40. minutě se po nešťastném odkopu v domácím vápně prosadil Slivenecký Josef Vávra, který poprvé na jaře překonal Adama Malíka v domácí brance. 

Do kabin tak šel Slivenec s vedením 1:0.

Obrat dokonal Vokoun

Ve druhém poločase znovu tempo určovaly Kbely. Slivenec, ale opravdu urputně bránil a poprvé jeho obrana kapitulovala 6 minut po začátku druhé půle, kdy se po centru prosadil hlavou Jan Kohlbeck, který připsal první branku v dresu Spartaku Kbely.

Obrat dokonal v 80. minutě Jiří Vokoun, který se po rohovém kopu trefil přímo pod břevno Šilhavého branky.

Kbely se nadřely, ale i po čtvrté na jaře dokázaly naplno bodovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kbely
Martin Haniak - trenér: Od 1. minuty utkání jsme dirigovali tempo hry. Slivenec hrál více z bloku a snažil se nám zkomplikovat veškerou kombinaci kolem vápna a čekal na rychlé protiútoky. Dlouho se mu to dařilo. My jsme čekali, zda se nám povede se do bloku dostat a odšpuntovat trochu utkání. Mohlo se to povést ve 20. minutě, kdy jsme se pěknou kombinací dostali do vápna, ale po skákavém centru nastřelil Tomáš Panýrek z malého vápna jen brankáře. Naopak Slivenec jeden z protiútoků využil, i když fanouškům to mohlo přijít komické. Přetažený centr se snažil odklidit před dobíhajícím útočníkem Jan Kohlbeck, ale trefil Lukáše Kühnela do obličeje a míč se pak znovu odrazil k útočníkovi Slivence a ten se už nemýlil. Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako v prvním, ale naštěstí jsme si pomohli standartními situacemi. Nejprve se hlavou trefil Jan Kohlbeck a v 80. minutě otočení dokonal Jiří Vokoun. Slivenec se ve druhem poločase dostal jen ke střelám z dálky, ale výrazněji naši branku neohrozil. Jsme radi, že jsme utkání zvládli. Věděli jsme, že se Slivencem bude utkání nepříjemné a to se také stalo. Důležité je, že jsme získali tři body a nyní vyhlížíme zápas v Cholupicích.




Sestavy


TJ Spartak Kbely
A. Malík [-] - M. Elysberg [-] , T. Panýrek [-] , J. Panýrek [-] (82. L. Dampha [-] ) , P. Dobrovolný [-] (46. T. Pokorný [-] ) , P. Zolotuchin [-] , J. Kohlbeck [-] , Č. Skoč [-] (71. P. Pfavayi [-] ) , J. Vokoun [-] , L. Kühnel [-] , F. Odvárka [-] (90. F. Schauhuber [-] )

AFK Slivenec
M. Šilhavý [-] - O. Adamík [-] , J. Vávra [-] (72. J. Sedlický [-] ) , R. Starec [-] , P. Novák [-] (31. V. Dušek [-] ) , D. Vasylčuk [-] , A. Rozman [-] , J. Kraus [-] , L. Kácovský [-] , D. Janiček [-] , P. Vytiska [-]

ŽK: 35. V. Dušek , 50. O. Adamík , 77. D. Janiček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: CHRENKO Pavel - ŠIMÁK David, ČIKARA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Josef Prokeš
Tip experta: výhra domácích

Zde jsou domácí jasný favorit a v tomto utkání potvrdí svou cestu za postupem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Slivenec potřebuje body jako sůl, ale Kbely si připíší další kousek do své postupové mozaiky

Tip: výhra domácích