1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 13:30

20.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Houdek poprvé na jaře neskóroval, Raptors jen remizovali s Libuší 1:1


Branky


8

Libuš znovu potrápila favorita a potvrdila, že na jaře se jí daří. Vůbec jako prvnímu týmu se Libuši povedlo sebrat Raptors nějaké body.

O poločase Libuš dokonce vedla a pomýšlela na cenný skalp a důležité 3 body. 6 minut před koncem se však Raptors podařilo po standartní situaci vyrovnat a Libuš tak s Raptors remizovala 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pevná obrana vedená Šupinou

Raptors do utkání vstoupili v lehce pozměněné sestavě, ale i tak byli jasným favoritem.

K překvapení všech fanoušků však Libuš hrála znamenitě a nedovolovala týmu Raptors držet míč na kopačkách, tak jak je tento tým zvyklý, což vedlo k řadě nepřesností. Navíc obrané řady Libuše jsou na jaře velmi kvalitní a nedovolují soupeři lehce dávat góly. Nejinak tomu bylo i v tomto zápase. Z pevné obrany Libuš ráda útočí a první úspěch přišel dvě minuty před koncem prvního poločasu, kdy se po zmatku v domácí obraně prosadil Kryštof Klimeš a poslal hosty do vedení.

Výborná obrana dovolila jen jednu branku

Na umělé trávě na pražském Zličíne se tým Raptors postupně zvedal, ale kreativita v útočné fázi tentokrát pokulhávala a obranu Libuše se nedařilo rozebrat. Možná to bylo také tím, že si Libuš dobře hlídala výborně hrajícího Houdka, kterému nedovolila skórovat. Jedna skulinka se v obraně hostů však našla. Po standartní situaci se hlavou v 84. minutě z malého vápna prosadil Callum James Skilling a vyrovnal tak na konečných 1:1. Pro Libuš škoda, že vedení neudržela, ale i tak je to důležitý bod v boji o sestup. Pro Raptors je to první jarní ztráta.



Ohlasy k zápasu


Prague Raptors Football Club
Kim Grant - trenér: Po výhře v našich posledních třech zápasech jsme vstupovali do zápasu proti SK Libuš s optimismem, i když jsme museli udělat nějaké změny v sestavě. Věřili jsme, že máme kvalitu na to vyhrát znovu. Ale začali jsme špatně. Měli jsme problémy s držením míče a naše přihrávky byly nepřesné. Těsně před poločasem jsme dostali gól kvůli zmatku v obraně, kterému se dalo snadno předejít. Zmatkům zapříčinila signalizace ofsajdu. Také jsme měli problémy s prorážením obrany SK Libuš, protože nám chyběla kreativita v útoku. Ve druhé půlce jsme se snažili zlepšit naši hru a ovládnout zápas, ale SK Libuš se bránila velmi dobře. Zápas skončil remízou, což bylo zklamání. Víme, že ne každý z našich hráčů byl ve své nejlepší formě, ale tým tvrdě bojoval, aby vyrovnal. Poučíme se z toho pro příště.




Sestavy


Prague Raptors Football Club
M. Uzih [-] - J. Howe [-] , G. Paling [-] , M. Scherer [-] , D. Erakovič [-] - C. O´Dowd [-] , M. Houdek [-] , . Rodriguez [-] (55. C. Larisis [-] ) - D. Bieliaiev [-] , D. Tarasenko [-] (55. C. Skilling [-] ) , J. Sarkisyan [-] (55. . Harris [-] )

SK Libuš
R. Kořínek [-] - K. Klimeš [-] (78. J. Sobotka [-] ) , J. Havlák [-] (69. M. Stuchlík [-] ) , O. Beneš [-] , T. Čížek [-] , P. Šenk [-] , M. Šupina [-] , O. Houdek [-] , V. Dorazil [-] , Š. Calta [-] , O. Nekola [-] (89. P. Kocourek [-] )

ŽK: 71. D. Bieliaiev , 91. G. Paling , 92. M. Scherer - 60. O. Houdek , 72. M. Stuchlík , 89. O. Nekola , 92. P. Kocourek .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: ROSOL Ota - PYTLOUN Ladislav, HEJSLER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Josef Prokeš
Tip experta: výhra hostů

Dle tabulky jsou domácí jasný favorit, ale tuším zde překvapení. Libuš na jaře vypadá velmi dobře a může zde favorita zaskočit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Raptors budou pokračovat ve své stíhací jízdě

Tip: výhra domácích