1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 16:30

19.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raptors jsou na jaře zatím také neporaženi, 1999 Praha porazili 3:1


Branky


7

Na umělé trávě pražského Motorletu čekal diváky zajímavý souboj dvou týmů z opačných konců tabulky. Byl to souboj zatím na jaře neporažených Raptors s dobře hrajícím, ale na jaře zatím nebodujícím týmem 1999 Praha. Domácí, tak jako v každém utkání, skvěle vzdorovali. 3 body si však odváží Raptors FC, kteří se po tomto vítězství posunuli na druhou příčku v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první polovina utkání

Raptors znovu vstupovali do utkání s tím, že chtěli diktovat tempo hry. Tým 1999 Praha byl však velmi kompaktní a v první půli velmi dobře vzdoroval útočícím hráčům Raptors.

Za zmínku v první půli stojí zranění Dragiši Erakoviče, kterého ve 25. minutě střídal Juriy Sarkisyan.

První branka utkání přišla 5 minut před koncem prvního dějství, kdy se v dresu Raptors prosadil po šťastném odrazu, kdo jiný než, Michael Richard James Houdek.

Do šaten tak šli hosté s jednobrankovým vedením. 

Měska snížil, ale Houdek znovu rozhodl

6 minut po začátku druhého poločasu hostující obraně utekl Ondřej Měska. Ten se řítil sám na Uziha, udělal mu kličku a neměl problém do odkryté branky zakončit a srovnat na 1:1.

V dresu Raptors řádí rozjetý Houdek. Jeden gól v zápase mu nestačil a tak po asistenci Sarkisyana v 71. minutě, skvělou střelou vrátil hostům vedení a přidal tak svůj pátý gól ve třetím jarním utkání, což ho zatím dělá nejlepším střelcem jara.

Domácí chtěli utkání srovnat, ale bohužel o 4 minuty později přišel definitivní konec bodových nadějí, když samostatný nájezd na brankáře Marka Němce proměnil Joshua Brandon Harris James a uzavřel tak na konečných 3:1 pro Raptors.

Tým 1999 Praha tak na první jarní body stále čeká a v příštím kole pojede na hřiště rozjetých Modřan. 



Ohlasy k zápasu


1999 Praha
Lukáš Mašek: Až do 40. minuty gól nepadl, než se prosadili Raptors. Nám se podařilo vyrovnat z kraje druhé půle, kdy se po sólovém nájezdu a následné kličce golmanovi prosadil Měska . Bohužel 20 minut před koncem šli "dravci" po dvou slepených gólech do rozhodujícího trháku.

Prague Raptors Football Club
Kim Grant - trenér: Jako hlavní trenér jsem nesmírně hrdý na výkon, který náš tým dnes proti 1999 Praha předvedl. Od začátku do konce jsme předváděli dominanci, i když jsme si to zpočátku ztížili výpadkem koncentrace, který vedl k jejich brzkému vyrovnání. Toto probuzení nás však povzbudilo a prokázali jsme trpělivost, abychom prolomili jejich pevnou obranu. Přestože jsme čelili fyzickému a kompaktnímu soupeři, zůstali jsme soustředění a nakonec jsme si zajistili zasloužené vítězství. Škoda jen, že jeden z našich hráčů utrpěl vážné zranění, ale změny, které jsme provedli, vnesly do naší hry další energii a dynamiku. Zvláštní zmínku zaslouží Yuri Sarkisyan, jehož zásah z lavičky v podobě dvou asistencí měl zásadní podíl na našem dnešním úspěchu. Celkově to pro nás byl těžce vybojovaný, ale zcela zasloužený výsledek.



Sestavy


1999 Praha
M. Němec [-] (46. M. Makovec [-] ) - M. Suchánek [-] , N. Salašovič [-] , -. Al [-] , J. Sklenář [-] , T. Kačena [-] , O. Měska [-] , V. Chačaturov [-] , M. Hložek [-] , J. Beneš [-] (85. P. Studnička [-] ) , J. Štefánek [-]

Prague Raptors Football Club
M. Uzih [-] - J. Olajoš [-] , J. Howe [-] , M. Scherer [-] , G. Paling [-] - . Rodriguez [-] (72. D. Sabo [-] ) , . Cabranes [-] , M. Houdek [-] - . Harris [-] , D. Tarasenko [-] (85. C. Larisis [-] ) , D. Erakovič [-] (25. J. Sarkisyan [-] )

ŽK: 67. O. Měska , 77. J. Beneš , 91. J. Štefánek - 91. M. Scherer .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠIMÁK David - CHRENKO Pavel, PRÝMAS Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Praha 99 bude trápit mezinárodní celek Raptors, ale na body to stačit nebude. Rizzi s Houdkem budou obranu domácích větrat.

Tip: výhra domácích