2:2
(0:1)
3. D. Brožek (p.)
80. J. Kraus (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

19.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj soupeřů ze dna tabulky vítěze nepřinesl


Branky


50. O. Adamík , 73. O. Adamík - 3. D. Brožek (p.) , 80. J. Kraus (vl.)
7

Slivenec na jaře vyhlížel první body a doufal, že se mu je podaří získat na domácím hřišti proti poslednímu Slovanu Bohnice.

Bohnice však měly úspěšný vstup do utkání a po prvním poločase to vypadalo, že to budou oni, kdo si odveze důležité 3 body pro boj o záchranu.

Zlepšený výkon Slivence v druhé půli však znamenal, že se soupeři rozešli smírně 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohnice do utkání vstoupily skvěle

Slivenec, který do zápasu vstupoval jako favorit vůbec nezačal dobře. Již ve druhé minutě ve svém pokutovém území fauloval hostujícího Roberta Nouzáka. Hlavní arbitr Matěj Pauer neváhal a nařídil pokutový kop pro hosty. K tomu se postavil tradiční exekutor, bohnický David Brožek a domácímu Mužíkovi v brance nedal šanci. Hosté tak od třetí minuty vedly 1:0. 

Hra poté probíhala spíše mezi vápny, ale když už byl někdo nebezpečnější, byli to právě hosté. Po jednom z rohových kopů zachránilo domácí břevno.

Před odchodem do kabin si domácí nějaké šance vytvořili, ale gólem to neskončilo.

Skvělé střídání Adamíka

Domácí trenér měl pro toto utkání na výběr s 5 hráčů do pole na střídání. O přestávce ukázal na 30 letého Ondřeje Adamíka a měl šťastnou ruku.

Slivenec v druhé půli zvýšil aktivitu a právě Adamík se po 5 minutách na hřišti postaral o vyrovnání. Hostující brankář Ondřej David vykopl míč, ten se po souboji odrazil na stranu hřiště, odkud domácí prošli až k vápnu a byl to právě Adamík, který přihrávku pod sebe na penaltový puntík zužitkoval. 1:1.

V 73. minutě to byl znovu Ondřej Adamík, který se postaral o obrat v utkání a to když hostující stoper Tomáš Ridval podklouzl a domácí z brejku dva na jednoho dokázali vstřelit branku.

Domácí se po tomto gólu možná trošku zalekli toho, že by v utkání mohli zvítězit a pustili Bohnice do hry. Výsledkem bylo, že v 80. Mminutě přišel centr ze strany, který se odrazil k Lukáši Turkovi, který vystřelil a tuto střelu si do vlastní branky nešťastně srazil Jan Kraus.

V poslední desetiminutovce přišly šance na obou stranách. Vzhledem k tomu, že ani jeden z brankářů již gól nepustil, odjížděly Bohnice z pro ně dalekého Slivence s jedním bodem za remízu 2:2 a zůstávají ta posledním místě tabulky s dvoubodovou ztrátou na 1999 Praha a Libuš.



Ohlasy k zápasu


AFK Slivenec
Marek Bukovský - trenér: Úvod utkání nám vůbec nevyšel. Už ve 2. minutě přišel faul v pokutovém území a penalta proti nám, kterou hostující Brožek proměnil - 0:1. Další minuty se hra odehrávala většinou mezi vápny, i když hostující hráči mohli navýšit své vedení po rohovém kopu, ale zakončení skončilo na břevně. Naše největší šance jsme si vytvořili až před poločasem, ale výrazněji jsme branku neohrozili. Poločas skončil 1:0 pro Slovan Bohnice. Druhý poločas jsme začali v jiném tempu a hned v 50. minutě se prosadil střídající O. Adamík - 1:1. I nadále jsme byli aktivnější a soupeře zatlačili, ale naše střely končily mimo branku, nebo zablokované. Ale otočení výsledku jsme se dočkali v 73. minutě, kdy se opět prosadil O. Adamík - 2:1. Jenže pak jsme se nepochopitelně zalekli vítězství a přestali hrát, čehož využili hosté v 80. minutě. Po ojedinělé akci přišel centr a střela, kterou si srazil do vlastní branky Kraus. Po vyrovnání měla obě mužstva šanci získat zápas na svou stranu, ale ani jednomu se to nepodařilo. I proto se zde body dělily. "Bohužel jsme soupeři obě branky darovali. Nejprve na začátku utkání byla chyba a následně faul v pokutovém území a druhou branku jsme si dali sami. Celkově jsme neodehráli dobře první poločas. S druhým jsem celkem spokojený, jen jsme měli vstřelit více branek a zvítězit."




Sestavy


AFK Slivenec
J. Mužík [-] - J. Maršálek [-] , P. Novák [-] (46. O. Adamík [-] ) , D. Vasylčuk [-] , A. Rozman [-] (73. J. Vávra [-] ) , D. Pankuch [-] , V. Zdražil [-] (23. V. Dušek [-] ) , J. Kraus [-] , L. Kácovský [-] , D. Janiček [-] , P. Vytiska [-]

TJ Slovan Bohnice
O. David [-] - T. Zima [-] (49. L. Turek [-] ) , A. Šrut [-] (64. K. Šlapák [-] ) , Y. Girardey [-] (80. J. Hejhal [-] ) , A. Šoustal [-] , D. Maršík [-] , R. Nouzák [-] (46. M. Šebesta [-] ) , J. Cunningham [-] , O. Kulovaný [-] , T. Ridval [-] , D. Brožek [-]

ŽK: 46. L. Kácovský , 67. J. Maršálek , 73. P. Vytiska , 95. J. Kraus - 31. Y. Girardey , 44. T. Zima .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PAUER Matěj - TIKAL Jan, VOJÁČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Červená karta či penalta je v tomto zápase tutovkou pro sázkaře. Vyrovnaný souboj vítěze nepřinese.

Tip: remíza