1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 10:15

19.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meteor poprvé na jaře ztratil body. S Radotínem prohrál nejtěstnějším možným rozdílem 1:0


Branky


7

Meteor do utkání vstupoval s dvěmi výhrami v řadě. Favoritem utkání byl Meteor, který do zápasu šel ze sedmé pozice. 

Utkání divákům nenabídlo extra koukatelné utkání. Na stranu domácích ho nakonec po dobře zahrané standartní situaci Bužíkem překlopil Jiří Doležel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Radotín do utkání vstoupil dobře a od začátku dirigoval hru a útočil do zahuštěné obrany Meteoru.

Do první šance utkání se v páté minutě, po chybě hostujícího brankáře, dostal nejlepší střelec domácích Leo Bužík. V jasné šanci však prázdnou branku minul.

Hosté velmi dobře bránili a domácím v prvním poločase dovolili již jen pár střel z dálky. Meteor se do žádné větší šance v první půli nedostal a diváci branku neviděli.

Doležel rozhodl hlavou

Druhý poločas se vyvíjel ve stejném duchu. Domácí přidávali na obrátkách, ale zárověň se pomalu dostavovala křeč z toho, že nejsou schopni prolomit hostující obranu. Šance přicházeli spíše po standartních situacích. Po jedné z nich se z chumlu hráčů vykutálel míč k Radku Skopovému, který však branku o kousek minul.

Domácí nadále spoléhali na svého nejlepšího střelce Lea Bužíka. Ten i přesto, že se gólově neprosadil, tak utkání pomohl rozhodnout. Vzal si na starost standartní situaci a míč naservíroval přímo na hlavu svého spoluhráče Jiřího Doležela, který přidal 12. branku ve 13. utkání, které v letošní sezoně odehrál.

Hosté se poté snažili o vyrovnání. Největší šanci si vytvořili po křídle. Šanci však zlikvidoval brankář Jan Müller, který připsal druhé čisté konto v sezoně.

Meteor poprvé v jarní části sezony nebodoval a s Radotínem prohrál 1:0.



Ohlasy k zápasu


SC Radotín
Zdeněk Krejčí - sportovní ředitel: Od začátku zápasu byli domácí jasně lepší a zápas se odvíjel podle jednotného i když trošku nudného scénáře. Domácí útočili do zahuštěné obrany, která odkopávala míče všemi směry. Tím, že domácí hráli pomalu a bez nápadu nedostávali se do žádných velkých šancí. V páté minutě neproměnil velkou šanci Bužík, kdy překopl prázdnou branku po chybě brankáře hostí. Poté už diváci viděli jen střely z dálky, které míjely branku. Hosté se před branku Radotína v prvním poločase vůbec nedostali. Jen odkopávali míče a organizovaně bránili. Druhý poločas byla stejná písnička. Postupně domácí přidali více snahy, ale na jejich kopačky se dostavovala i křeč. Žádné velké šance se nevyskytli. Pouze při standartních situacích bylo několik chumlů. Z jednoho takového měl šanci Skopový, ale o kousek branku minul. Utkání rozhodla standartní situace. Bužík dobře zatočil míč na hlavu Doležela, který dal na 1:0. Zbytek zápasu se odehrával již mezi vápny. Hosté se pokoušeli o vyrovnání a největší šance přišla ze strany. Tuto šanci však zlikvidoval domácí brankář Muller. V dosti nekvalitním utkání Radotín zvítězil 1:0, připsal si 3 body, ale ke koukání do ani z jedné strany nebylo. Závěrem bychom za celý tým Olympia Radotín chtěli popřát brzké uzdravení panu MIloslavu Volfovi, dlouholetému prezidentu FK Meteor, který je v nemocnici. Doufáme, že vše dobře dopadne a brzy se vrátí ke svému milovanému fotbalu.

FK Meteor Praha VIII B
Petr Seidel - trenér: K třetímu kolu jara jsme zavítali na hřiště Radotína. Po dvou předchozích výhrách jsme chtěli i tentokrát bodovat. První poločas probíhal v bojovném duchu plném osobních soubojů. Ke kvalitnějšímu průběhu zápasu nepřispěl ani silný vítr, který znemožňoval přesné přihrávky vzduchem. Hra se odehrávala převážně mezi šestnáctkami. Do kabin se šlo za bezbrankového stavu. Po pauze se obraz hry příliš nezměnil a tak to vypadalo na to, že kdo dá první branku vyhraje. A také se tak stalo. Rozhodnutí přinesla standardní situace ze 73. minuty při které naši bránící hráči zůstali jako opaření stát ve vápně a sledovali jak soupeř naprosto neobtěžován hlavou skóroval. 1 : 0. Naše mužstvo na vyrovnání či snad dokonce obrat v utkání nemělo sílu. Jen bojovnost k zisku alespoň bodu tentokrát nestačila.



Sestavy


SC Radotín
J. Müller [-] - D. Bureš [-] (65. F. Přívozník [-] ) , J. Pavel [-] (65. F. Pivnička [-] ) , P. Ježdík [-] , O. Kulíšek [-] , J. Přaslička [-] , J. Doležel [-] , J. Ježdík [-] , R. Skopový [-] (65. S. Mašek [-] ) , L. Bužík [-] , O. Suchan [-]

FK Meteor Praha VIII B
P. Havlina [-] - E. Kramer [-] , K. Kohlíček [-] (75. D. Ondruš [-] ) , P. Makailov [-] , M. Penc [-] , V. Ficek [-] , J. Kratochvíl [-] , V. Dovhaniuk [-] , A. Illiashenko [-] , S. Valenta [-] , P. Šulek [-]

ŽK: 37. J. Doležel , 87. F. Pivnička , 90. L. Bužík - 58. P. Makailov , 89. E. Kramer .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: ROSOL Ota - MALANÍK Daniel, BEDNÁŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí vhodně posílili a budou jednoznačným favoritem a můžou ještě promluvit do boje o postup.

Tip: výhra domácích