2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 13:00

18.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji týmů, kterým vyšel skvěle vstup do jara byl nakonec šťastnější Meteor


Branky


40. V. Dovhaniuk (p.) , 53. P. Makailov - 9. T. Moravec
7

Oba týmy připsaly v úvodním jarním kole cenná vítězství. Zejména Cholupice doufaly, že na první kolo navážou a ze hřiště Meteoru si odvezou pro ně důležité body v boji o záchranu.

Po vyrovnaném prvním poločase se tak však nestalo a výhru domácím vystřelil Parpybai Makailov. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivitní půlhodinka v podání hostí

Cholupice do utkání vstoupily aktivně a jejich snaha byla korunována v deváté minutě, kdy se prosadil svou pátou brankou v sezoně Tomáš Moravec.

Cholupice nadále ovládaly hru a Meteor jen odkopával balony a nic velkého si nevytvořil.

Ve 40. minutě přišel zbytečný faul hostů ve vápně, po kterém rozhodčí Jakub Plzák nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Viktor Dovhaniuk a bez problému proměnil. Srovnal tak na poločasových 1:1.

Meteor v druhé půli dokonal obrat

Cholupice chtěly do druhé půle vstoupit znovu aktivně. Tak jak hráli v prvním poločase. To se jim celkem dařilo, ale v 53. minutě přišla hrubka v obraně, kterou potrestal Parpybai Makailov.

Cholupice se snažily dobývat domácí obranu, ale bohužel se jim střelecky nedařilo a možná jim chybělo trochu pověstného štěstíčka. 

Meteor spoléhal na rychlé brejky ze kterých hrozil.

Nikdo z hráčů však v utkání žádnou další branku nepřidal a Meteor tak v důležitém utkání zvítězil 2:1 a v jarní části vyhrál již podruhé.



Ohlasy k zápasu


FK Meteor Praha VIII B
Petr Seidel - trenér: V prvním jarním kole jsme na domácí půdě přivítali mužstvo Cholupic, které je v tabulce na předposledním místě. Věděli jsme, že to nebude lehký zápas. Cholupice přes zimu udělali pár posil a proto jsme kluky varovali aby utkání nepodcenili. Zápas začal opatrně. Od úvodního hvizdu jsme měli sice míč na nohou častěji my, ale soupeř se snažil seč mohl. A byli to právě hosté, kteří se dostali po naší hrubé chybě v rozehrávce do vedení. 0 : 1. Do poločasu jsme chtěli výsledek ještě otočit, ale po vytvoření si několika brankových příležitostí jsme nakonec aspoň ve 40. minutě vyrovnali brankou Dovhaniuka z penalty. 1 : 1. Druhý poločas se mnoha aspekty podobal tomu prvnímu. Obě mužstva bojovala a vytvářela si nadějné brankové příležitosti. Chybu před svým pokutovým územím tentokrát udělal soupeř a nabídl nám obrovskou šanci, kterou Makailov s přehledem proměnil. 2 : 1. Do konce zápasu už branka nepadla a nám se tak podařilo uhájit těsné a cenné vítězství v boji o záchranu. Tyto tři body budou v konečném účtování určitě důležité. Vítězství vybojovalo celé mužstvo hlavně svým nasazením a zodpovědným přístupem po celý zápas, což se ukázalo jako rozhodující zejména otočením nepříznivého stavu po nešťastném prvním gólu v naší síti.

TJ Sokol Cholupice
Aleš Burda: Na hřiště Meteoru jsme jeli s cílem potvrdit vynikající vstup do jarní sezony, což se nám nakonec nepodařilo. Naším cílem bylo eliminovat hráčskou i trenérskou kvalitu soupeře, kdy Meteor těží z výborné práce s mládeží a trenér Seidel je dle mého mínění jedním z nejlepších na této úrovni. Do začátku utkání jsme vstoupili velmi aktivně a vše co jsme si vytičili se nám dařilo bezezbytku plnit. Naše úsilí a snaha byly korunovány záhy v deváté minutě, kdy jsme vystihli nepřesnou rozehrávku soupeře a Tomášem Moravcem šli do vedení 1:0. Do 30. minuty si dovolím tvrdit, že jsme byli lepším týmem. Meteor se zmohl jen na nakopávané balony, které se nám dařilo úspěšně odvracet. Poté jsme k mému nepochopení úplně přestali hrát a výsledkem bylo to, že těsně před přestávkou po kupě chyb v naší hře a naivním faulu v našem vápně byla nařízena penalta, kterou Meteor proměnil a srovnal na 1:1. Do druhého poločasu jsme si dali cíl hrát aktivněji a jít do vedení, což se nám nepodařilo a velmi brzy jsme po hrubé individuální chybě inkasovali na 2:1. Zbytek zápasu se odehrával v našem dobývání soupeřovi branky a hrozbou pro nás byly rychlé protiútoky Meteoru. Pro mě osobně je toto ztráta bodů.



Sestavy


FK Meteor Praha VIII B
J. Šrámek [-] - P. Makailov [-] , A. Žák [-] , M. Penc [-] (62. V. Ficek [-] ) , J. Kratochvíl [-] , V. Dovhaniuk [-] (77. P. Šulek [-] ) , A. Illiashenko [-] (69. E. Kramer [-] ) , S. Valenta [-] , F. Jiřík [-] , D. Kousal [-] , M. Hendrych [-]

TJ Sokol Cholupice
T. Hanslík [-] - T. Moravec [-] , M. Šrámek [-] , Š. hrazdíra [-] , L. Chaloupka [-] , D. Adamopulos [-] (51. O. Plíšek [-] ) , J. Polák [-] (72. D. Čemus [-] ) , D. France [-] , L. Srba [-] (59. O. Smrž [-] ) , F. Janoušek [-] , J. Sláma [-]

ŽK: 28. P. Makailov , 86. P. Šulek - 70. F. Janoušek , 79. Š. hrazdíra , 90. O. Smrž .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: PLZÁK Jakub - EISELT Otakar, PŠANSKÝ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Redakce Praha

Expert: Ivan Pánek
Tip experta: remíza

Cholupice trošku posílily, teď vyhráli v Radotíně. Meteor je však také nevyzpytatelný. Cholupice málo gólů dávají, zároveň málo dostávají. Tipuji 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích