3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2024 18:00

18.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kbely potvrdily roli favorita a s houževnatou Libuší si poradily 3:0


Branky


7

18. kolo 1. A třídy skupiny B zakončil v neděli od 18 hodin souboj prvního týmu s posledním. Na umělé trávě v pražských Satalicích se za svitu umělého osvětlení utkaly Kbely a Libuš.

Kdo čekal gólové hody, tak musel být zklamaný. Libuš se rozhodně nevzdávala a nenechala hráčům Kbel nic zadarmo.

Hráči Kbel však dokázaly dát krásné góly, zejména pak "životní" střelou z velké dálky Lukáš Kühnel a domácí i díky jeho brance zvítězily 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libuš v první půli nastřelila tyč

Do zápasu vstoupily domácí Kbely aktivně a jak se očekávalo zamkly Libuš na své polovině s vytvořily si několik příležitostí.

Jednu z nich po krásném křížném pasu Jana Leibla zužitkoval Patrik Zolotuchin. Ten si míč jedním dotykem zpracoval do běhu a druhým zakončil podél pravé nohy hostujícího brankáře.

To Libuš nakoplo a s vědomím, že nemá co ztratit vysunula presink, vytvořila si šance a jen tyč domácí branky zabránila vyrovnání.

Konec první půke patřil ale znovu domácím. Po centru Petra Dobrovolného se hlavou z malého vápna prosadil Čeněk Skoč.

Kbely hru kontrolovaly

Libuš recept na obranu Kbel ve druhém poločase nenašla.

Kbely hru kontrolovaly a do ničeho soupeře nepouštěly.

V závěru zápasu z velké vzdálenosti vystřelil Lukáš Kühnel a hostující brankář jen koukal, jak kolem něj balon proletěl přímo do šibenice.

Libuš na vítězství nad Bohnicemi nenavázala. Naopak Kbely si upevnily první příčku v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kbely
Martin Haniak - trenér: Do utkání jsme vstoupili aktivně, vytvořili si pár zajímavých šancí a spíše drželi hru na půlce soupeře. Jednu z šancí proměnil Patrik Zolotuchin po perfektním míči Jana Leibla a ještě lepším zpracování Patrika Zolotuchina, který si prvnim dotykem posunul míč do samostatného úniku na brankáře. Zhruba od 30. minuty soupeř vysunul presink a začal zlobit. Vytvořil si pár zajímavých příležitosti a jednou nastřelil tyč. Ke konci prvního poločasu jsme otěže utkání opět přebrali na naši stranu z čehož mohl těžit Čeněk Skoč, jenž se hlavou prosadil po centru Petra Dobrovolného. Druhý poločas se nesl v režimu dohrávaní, kdy jsme se do ničeho moc nehnali a spíše jen drželi míč. Ke konci utkání ještě skóre zvýšil nádhernou ranou do šibenice Lukáš Kühnel, který napřáhl asi ze 30 metrů. Celkové hodnocení: Jsme radi, že jsme utkání zvládli. Mohli jsme vidět herní posun oproti prvnímu utkání a teď se připravujeme na příští týden, kdy budeme chtit upevnit první místo na hřišti druhé Aritmy. Lukáš Kühnel: “Do utkání jsme vstoupili aktivně, dokázali jsme si vytvořit šance a naštěstí celkem brzy jsme dokázali vstřelit gól, který nás uklidnil. Bohužel po zbytek 1.poločasu jsme neměli urovnanou hru a bylo to všechno hektické, což vedlo k nebezpečným šancím soupeře. Druhý poločas už jsme měli pod kontrolou. Jsem rád, že jsme domácí zápas zvládli vítězně, potěšili fanoušky a teď se soustředíme na další zápas!” Patrik Zolotuchin: “Jsme rádi, že jsme první jarní „domácí“ utkání začali ve vysokém tempu. Soupeře jsme se snažili přehrávat, jak kombinačně, tak i rychlými průníkovými přihrávkami či nákopy za obranu. Do půle se nám podařilo vytvořit několik příležitostí a vstřelit dva góly. Ze zápasu si odnášíme spoustu pozitiv, ale také věci, na které se budeme tento týden zaměřovat. Osobně jsem rád, že se podařilo vsítit branky Čendovi a Lukášovi. Děkujeme fanouškům za skvělou kulisu, doufáme, že se dostaví v neděli na Aritmu.

SK Libuš
Miroslav Stuchlík - trenér: Do zápasu s prvním týmem tabulky jsme jeli hlavně s úkolem odčinit poslední dva debakly se vzájemných zápasů, hrát aktivně a disciplinovaně. Domácí do utkání vlétli s plnou parádou a my byli chvílema, jak na kolotoči. Obrana v čele s výborným Kořínkem v naší brance, však fungovala výborně, ale přesto se podařilo domácím ve čtrnácté minutě skórovat. Tím naštěstí tlak pomalu ustával a my se začali více a více věnovat též útočné činnosti. Nejdříve v 18 minutě vypíchl Nekola míč domácímu stoperovi a řítil se sám na branku, ale možnost šance překazil skluzem vracející se domácí obránce, který sice zasáhl míč, ale poté i Nekolův kotník. Místo faulu a možné červené se k našemu zděšení hrálo dál a Nekola pro zranění naopak dohrál. Dál jsme se snažili při každé možnosti ohrozit domácí svatyni, ale chybělo nám vždy kousek štěstí ( Havlákova střela do tyče) či přesnosti. Rozhodující moment utkání asi přišel již v nastaveném čase prvního poločasu, kdy při našem tlaku se dostali domácí do brejku, který skvěle hlavou zakončili a šlo se do kabin za stavu dva nula pro domácí. Druhý poločas si domácí více a poctivě hlídali svoji hru hlavně odzadu a do moc příležitostí, jako v poločase prvním nás již nepustili. Naopak sami nám několikrát zle zavařili v našem pokutovém území a to hlavně po rohových kopech. Poslední branka přišla šest minut před koncem a byla výstavní, když se domácí dostali k míči po našem špatném autovém vhazování a ztrátě míče v blízkosti šestnáctky. Následovala střela z dvaceti dvou metrů přímo do šibenice a tímto krásným okamžikem byl stanoven konečný výsledek utkání. Domácí výhra je zasloužená, ale dnes můžeme určitě odcházet se vztyčenou hlavou, i když jsme žádný bodík neurvali.



Sestavy


TJ Spartak Kbely
A. Malík [-] - L. Kühnel [-] , M. Elysberg [-] , T. Panýrek [-] (86. N. Lashway [-] ) , Č. Skoč [-] (58. M. Šrůtek [-] ) , P. Dobrovolný [-] (46. J. Vokoun [-] ) , P. Zolotuchin [-] , J. Kohlbeck [-] , J. Leibl [-] , D. Kosina [-] (46. T. Pokorný [-] ) , J. Panýrek [-] (69. L. Dampha [-] )

SK Libuš
R. Kořínek [-] - O. Nekola [-] (20. B. Chum [-] ) , O. Beneš [-] , P. Šenk [-] , T. Čížek [-] , M. Šupina [-] , V. Dorazil [-] , Š. Calta [-] , D. Růžička [-] (71. K. Davizi [-] ) , K. Klimeš [-] , J. Havlák [-] (83. P. Kocourek [-] )

ŽK: 78. K. Davizi , 80. M. Stuchlík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PRÝMAS Luboš - CHRUDIMSKÝ Jan, MAŘÍK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Praha

Expert: Ivan Pánek
Tip experta: výhra domácích

Kbely budou doma těžko prohrávat. Libuš potřebuje body, ale myslím, že Kbely si to pohlídají a zvítězí 2:0.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů