4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 15:30

17.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raptors dokázali překlopit utkání na svou stranu až ve druhém poločase


Branky


61. A. Rizzi , 63. M. Houdek , 89. M. Houdek , 93. A. Rizzi
4

Souboj pátého týmu s devátým týmem tabulky nabídl na pražském Zličíně před zraky šedesátky diváků vyrovnaný první poločas. Fanoušci se branek dočkali až ve druhém poločase, kdy se o góly domácích postarali Houdek a Rizzi, kteří si shodně připsali po dvou brankách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra a zvuk brankové konstrukce na obou stranách

Hra v prvním poločase byla velmi vyrovnaná. Čtvrtý tým tabulky Raptors FC byl více na míči, ale Zlíchov ve velmi zodpovědném bloku bránil, zahušťoval hřiště a snažil se vyrážet do rychlých protiútoků.

První poločas branku nenabídl, ale bylo to jen zásluhou brankové konstrukce, která zvonila za brankáři obou týmů. Oba týmy si vytvořily v první půli pohledné akce, ale do šaten šly se zpravedlivým remízovým výsledkem.

O utkání rozhodly dva slepené góly v rozmezí dvou minut

Druhý poločas pokračoval v převaze Raptors, kteří byli více na balonu a snažili se rozebrat Zlíchovskou obranu. Zlíchov se snažil stále spoléhat na rychlé brejky. Bylo jasné, že kdo jako první vstřelí branku odveze si minimálně bod.

A byly to právě protiútoky, které znamenaly góly. Zlíchov své protiútoky nedokázal dotáhnout do finále a vstřelit branku. Naopak Raptors takový protiútok zužitkovali. Zlíchov prohrál na útočné polovině souboj a domácí se rychlou a krásnou kombinací dostali až k brance Zlíchova, kde do prázdné branky v 61. minutě zakončoval Andrea Rizzi a v 63. minutě po podobné akci zvyšoval na 2:0 Michael Richard James Houdek.

Zlíchov se snažil dostat na dostřel, aby utkání mohl alespoň zremizovat. S vědomím, že již nemají co ztratit otevřeli hosté hru a domácí do otevřené obrany přidali další dvě branky o které se znovu postarala v 89. a 93. minutě dvojice Rizzi a Houdek.

Zlíchov předvedl na hřišti Raptor velmi pěkný výkon, který však na body nestačil.



Ohlasy k zápasu


Prague Raptors Football Club
Kim Grant - trenér: V zápase jsme navázali na naše vítězství v Evropském poháru v Rumunsku a předvedli dominantní výkon, který vyústil ve vítězství 4:0 na domácím hřišti proti FK Zlíchov 1914 a to i přesto, že nám chybělo 10 hráčů kvůli odpočinku nebo zranění. Naše kontrola nad hrou byla patrná od začátku. Druhý poločas přinesl zvýšení naší intenzity, přesnější přihrávky a rozhodnost před brankou. Čelili jsme fyzicky i takticky dobře připravenému soupeři, který spoléhal pouze na dlouhá vhazování a standardní situace. Byl jsem také rád, že jsem viděl některé naše nové posily, které debutovaly. Ať už začínaly v základní sestavě nebo přicházely střídat, a pozitivně přispívaly k výkonu týmu. Těšíme se na návrat celého kádru do konce tohoto měsíce a pokračování v našem silném výkonu.

FK Zlíchov 1914
Václav Bellada - trenér: Do utkání jsme vstupovali s absencí osmi lidí základní sestavy, ale i tak jsme nastoupili v kvalitním složení a s dosatkem hráčů na střídání. První poločas byl vyrovnaný. Soupeř, který měl ve svém týmu několik velmi kvalitních hráčů byl více na míči. My bránili z poctivého bloku, zahušťovali hřiště a snažili se vyrážet do rychlých brejků. Domácí se dostali do několika slibných šancí díky postupnému útoku a pěkným kombinacím. My své šance měli díky rychlým kontrům. Na obou stranách zazvonila tyč a poločasová remíza byla spravedlivá. Bylo téměř jasné, že kdo vstřelí branku, tak získá minimálně bod. Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu. Domácí se snažili rozebrat naši obranu kombinací, my jejich rychlým protiútokem. 61. resp. 63. minuta rozhodla utkání. Dvě totožné situace a dva góly domácích rozhodli zápas. Námi dva prohrané souboje na útočné polovině domácích a rychlý protiútok, který velmi pěknou kombinací zakončuji do prázdné brány. To byl rozhodující faktor tohoto utkání. My se z těchto situací nedokázali prosadit, domácí ano. Na konci zápasu jsme otevřeli hru a domácí nás dvěma góly v posledních minutách dorazili. Raptoři měli ve svém týmu několik hráčů, daleko převyšujících A třídu a zaslouženě vyhráli. Kaňkou na domácím výkonu je teatrálně až ostudné zdržování domácího - fotbalově velmi kvalitního brankáře, který od 65. minuty zdržuje různým poleháváním. Chvílema to vypadalo, že i usnul. Zdlouhavým a zpomaleným chozením pro míč. Asi by to chtělo se tolik přestat dívat na televizi A uvědomit si, že nehraje Ligu Mistrů. Raptorům gratuluji a přeji úspěch do dalších zápasů.



Sestavy


Prague Raptors Football Club
M. Uzih [-] - J. Howe [-] , G. Paling [-] , I. Tonchev [-] (46. J. Olajoš [-] ) , D. Erakovič [-] - . Rodriguez [-] (71. C. O´Dowd [-] ) , M. Houdek [-] , . Cabranes [-] - D. Bieliaiev [-] (80. D. Sabo [-] ) , D. Tarasenko [-] (71. . Harris [-] ) , A. Rizzi [-]

FK Zlíchov 1914
J. Žežulka [-] - J. Chochola [-] , J. Černý [-] (46. T. Wolf [-] ) , D. Nsingani [-] (71. J. Slabyhoud [-] ) , Š. Vošta [-] , A. Beneš [-] , L. Tománek [-] , K. Schulz [-] , V. Hradil [-] (79. S. Karmazín [-] ) , M. Lukes [-] , M. Gothard [-] (37. L. Chalupa [-] )

ŽK: 43. D. Bieliaiev , 69. J. Olajoš - 32. L. Tománek .
Hráči zápasu: A. Rizzi , M. Houdek - Š. Vošta , J. Žežulka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PAUER Matěj - SÝKORA Lukáš, MASLOV Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Praha

Expert: Martin Haniak
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy patří k těm lepším týmům soutěže. Zápas bude vyrovnaný, ale myslím si, že Raptors zvítězí o gól 2:1.

Tip: výhra domácích