Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 14:00

17.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slivenec začal utkání velmi dobře, nakonec však s Meteorem prohrál


Branky


4

Souboj týmů ze spodních pater tabulky přinesl dobrý vstup domácích do utkání okořeněný gólem. Bohužel po půlhodině hry hosté z Meteoru dvěma rychlými góly zápas otočili a v utkání nakonec zvítězili o 3 branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočka Meteoru přišla již v prvním poločase

Domácí byli v úvodu aktivnější. Vypracovali si pár zajímavých momentů a po rohovém kopu v 9. minutě udeřili. Rohový kop, ke kterému se postavil Adam Rozman obrana ještě odvrátila, ale Josef Maršálek vrátil balon zpět Rozmanovi, který se střelou na zadní tyč nemýlil. Domácí pokračovali ve vytváření šancí, ale bohužel již branku nepřidali.

Hosté po půlhodině přidali a střelou zpoza vápna se nejprve ve 33. minutě prosadil Jaroslav Kratochvíl a o dvě minuty později ho napodobil Samuel Kordiak, který otočil skóre ve prospěch Meteoru.

V předposlední minutě prvního poločasu zahrávali hosté trestný kop a provedli to znamenitě. Parpybai Makailov se z něj dokázal prosadit a zvýšil poločasový stav na 1:3.

Domácí své šance neproměnili a drama se nekonalo

V druhém poločasu Meteor spoléhal na obranu v bloku a rychlé protiútoky.

Domácí se snažili, ale branka ne a ne přijít a to ani z pokutového kopu. Když už to vypadalo, že šance domácích skončí gólem, zvonila za Janem Šrámkem tyč.

V 85. minutě potrestal chybu domácích v rozehrávce Adam Žák a zápas tak skončil vítězstvím Meteoru 4:1.



Ohlasy k zápasu


AFK Slivenec
Marek Bukovský - trenér: Úvod utkání patřil našim hráčům, byli jsme aktivnější a v 9. minutě jsme se ujali vedení. Roh zahrávaný A. Rozmanem obrana odvrátila, po vyhraném souboji ho J. Maršálek přihrál opět Rozmanovi, který ze levé strany poslal střelu na zadní tyč. Poté jsme si vytvořili ještě 2 šance, ale nejdřív chybělo J. Vávrovi pár centimetrů, aby míč doklepl přes brankáře a ve druhé šanci jsme rozvlnili síť zásluhou J. Maršálka, ale naši radost zkazil zdvižený praporem asistenta. Po půl hodině převzali aktivitu hosté a dvěma střelami za vápnem během 2 minut výsledek otočili. Těsně před přestávkou přidali hráči Meteoru, po chytrě zahraném trestném kopu, třetí branku. Druhý poločas hrál Meteor v bloku a vyrážel do rychlých protiútoků. Naši hráči si vytvořili tlak, ze kterého jsme vytěžili několik šancí, ale selhali jsme. Navíc jsme neproměnili pokutový kop a další naši šanci zastavila tyč. V závěru jsme vrhli všechny síly do útoku a po chybě v rozehrávce hosté přidali 4 branku a uzavřeli tím účet zápasu. "Pro nás hodně nešťastný zápas, protože jsme ho nerozehráli špatně, ale Meteor nám dal lekci z produktivity. Po otočení utkání hrál trpělivě a disciplinovaně, což mu k vítězství stačilo." Nejlepší hráč AFK: Rozman - vstřelil branku, byl aktivní a hrál s chutí Nejlepší hráč Meteor: Dovhaniuk - tvořil hru a pracoval na obrovském prostoru




Sestavy


AFK Slivenec
M. Šilhavý [-] - J. Maršálek [-] , J. Vávra [-] (61. D. Janiček [-] ) , A. Rozman [-] , O. Adamík [-] (79. D. Vasylčuk [-] ) , D. Pankuch [-] , V. Dušek [-] (73. P. Novák [-] ) , J. Kraus [-] , L. Kácovský [-] , R. Starec [-] , P. Vytiska [-]

FK Meteor Praha VIII B
J. Šrámek [-] - F. Jiřík [-] , P. Makailov [-] (75. A. Illiashenko [-] ) , M. Hendrych [-] , S. Kordiak [-] (46. M. Penc [-] ) , J. Kratochvíl [-] , V. Dovhaniuk [-] , T. Lukavec [-] (46. V. Ficek [-] ) , S. Valenta [-] (86. P. Šulek [-] ) , D. Kousal [-] , A. Žák [-] (61. K. Kohlíček [-] )

ŽK: 17. L. Kácovský , 39. P. Vytiska , 80. D. Vasylčuk .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MIČKO Lubomír - KŘÍŽ František, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Redakce Praha

Expert: Martin Haniak
Tip experta: remíza

Tady bohužel nevím, jakou měly tyto týmy přípravu. Tipnu si remízu 2:2.

Tip: výhra domácích