Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice trestala křimické chyby. Odměnou jí je bod za remízu 3:3


26

Křimické fotbalisty čekala v sobotu težká šichta. Přijela totiž Sušice a ta umí vždy potrápit každého favorita. S Kolovčí to ještě nevyšlo, fotbalisty Křimic ale sušičtí o dva důležité body obrali, a domů si tak vezou bod za remízu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre se poprvé měnilo už v 9. minutě, kdy hostující Míčka vybojoval rohový kop. Od praporku pak přílétl míč, který prolétl celým vápnem a dostal se až k Lukáši Kodýdkovi, který poslal hosty do vedení.

Po gólu ale přebrali iniciativu Křimice a brzy mohlo být vyrovnáno. Kropáček po centru Brabce už dostal míč do sítě. Gólové oslavy ale brzy utnul zdvižený praporek pomezního rozhodčího. Domácí měli i další šance, znovu v nich byl často Kropáček, stále ale bez gólového efektu.

Ten přišel až ve 36. minutě, kdy těžký střílený centr vyrazil brankář Těžký pouze před sebe, kde byl připravený Kropáček a ten pohodlně srovnal.

Do kabin mohli jít křimičtí v ještě lepší náladě. Co se také dá neproměnit ale všem přítomným ukázal Jakub Pekárek, který pár minut před koncem půle netrefil z metru sušickou bránu.

 

 

 

Sušice začala druhý poločas v dobře fungujícím bloku a s míčem na kopačkách hrály spíše Křimice. Čím více ale máte balón, tím větší šance je, že se může vyskytnout chyba. Špatnou rozehrávku od gólmana potrestal Jaromír Králík a Sušice v Křimicích opět vedla.

Křimice ale pokračovaly v aktivitě a po centru z pravé strany bylo opět srovnáno. Podruhé v zápase se trefil Kropáček a v 67. minutě se jelo zase od nuly.

V 70. minutě měli domácí k dispozici rohový kop, který gólman Těžký vyboxoval ven z vápna. Míč se ale do šestnáctky znovu vrátil a po zásahu Pěkárka Křimice poprvé v zápase vedly.

Křimice se ale v 82. minutě dopustily další chyby a tu sušičtí s gracií potrestali. Na konečných 3:3 srovnal kapitán Tomáš Klíma, který tak udělal gólovou tečku za touto divokou přestřelkou.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Na podzim jsme v Sušici s velkým štěstím vyhráli 2:0. Dneska se to otočilo a Sušice si od nás veze šťastný bod. Troufnu si říct, že jsme byli převážnou část zápasu lepším týmem, vytvořili jsme si opět dost šancí, bohužel pro nás jsme je neproměňovali nebo nám nepřálo pomyslné “fotbalové” štěstí. Naopak soupeř nás trestal z našich chyb a byl velmi produktivní. Ztráta bodů na domácí půdě nás pochopitelně mrzí, ale bereme to jako motivaci do dalších zápasů, které nás do konce jarní části ještě čekají…

TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: Do Křimic jsme odjížděli s velkým respektem, protože domácí tým velmi silně a kvalitně doplnil kádr a s tímto mužstvem pro ně bude určitě dobře když postoupí. Přes všechny potíže, které jsme tentokrát měli jsme založili naši hru na jiném rozložení hráčů v sestavě a chtěli jsme být maximálně kompaktní dozadu a nebojacni dopředu. Domácí tým byl velmi silný do ofenzivy což prokazoval hlavně domácí snajpr Kropáček, který byl velmi aktivní dopředu a naši stopeři s ním měli velmi mnoho soubojů, které několikrát vyhrál ale v bráně nás držel nad vodou náš gólman Daniel Těžký. Přesto jsme udeřili jako první když z rohového kopu vsítil naši první branku Lukáš Kodýdek. To soupeře lehce znervoznelo což nám vyhovovalo protože domácí tým byl velmi nepřesný. V půlce prvního poločasu byla přestávka na pití a nevím co se stalo přestali jsme běhat a soupeř nás dostával pod velký tlak, který po naší chybě v defenzivě potrestal Kropáček a do kabin se šlo za stavu 1 :1. V druhé půli jsme museli vystřídat zkušeného borce Tomáše Marka, který toho měl plné zuby a do hry naskočil Štěpán Krůs. Chtěli jsme pokračovat ve stejném rozestavení jako v prvním poločase, být silný v defenzivním a hrozit z rychlých protiútoků. To se nám opět velmi dařilo když v těchto rychlých situacích dopředu si velmi dobře vedl Jarda Králík z Ondrou Míčkou a velké problémy dělal domácím obráncům benjaminek v sestavě Hynek Vichr. Ten v 60 minutě využil své rychlosti a po jeho průniku po levé straně přihrál před branku kde se míč odrazil na hranici vápna a přesnou střelou za tyč nás dostal do vedení Jarda Králík. V této chvíli jsem věřil že to dotahneme do vítězného konce ale opět jako přes kopirak v první polovině jsme přenechali velmi velký prostor pro domácí a začali jsme být nervózní. V naší defenzivě byla jedna chyba za druhou nedokázali jsme jednoduše odkopnout jednoduché balóny a toho využil opět domácí Kropáček a v 60 minutě srovnal stav. To však nebyl konec našeho trápení a po třech minutách vstřelil vedoucí branku na 3:2 domácí Pekárek. Na to se nám však podařilo velmi rychle zareagovat a opět z rychlého úniku srovnal Tomáš Klíma. V nastaveném čase jsme mohli přidat vítězný gól když jsme šli v úniku dva na jednoho Králík, Míčka ale vše vzal na sebe Míra Králík ale jeho pokus o přehození brankáře nevyšel a tak utkání skončilo remízou 3:3. V dalším domácím utkání přivítáme na domácí půdě Kralovice, kterým máme co vracet z podzimní části a doufám že zvítězíme.



Sestavy


FC Křimice
M. Špiroch [-] - T. Čechura [-] , J. Pekárek [-] , R. Hřebík [-] (70. V. Kuneš [-] ) , P. Grambal [-] - P. Mariánus [-] (87. J. Dytrt [-] ) , J. Szedmák [-] (84. P. Fořt [-] ) , J. Dvořák [-] , L. Čejka [-] (70. M. Pinc [-] ) - R. Kropáček [-] - D. Brabec [-]

TJ Sušice
D. Těžký [-] - P. Pechek [-] , O. Míčka [-] , H. Vichr [-] , J. Králík [-] , A. Pivetz [-] , L. Kodýdek [-] , L. Hájek [-] (86. M. Podlipský [-] ) , A. Vystrčil [-] , T. Marek [-] (46. Š. Krůs [-] ) , T. Klíma [-]

ŽK: 62. R. Kropáček , 65. P. Mariánus , 88. J. Dytrt , 90. J. Moravec - 91. M. Podlipský .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: CUPL Patrik - CIMICKÝ Filip, KAISER Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Čejka
Tip experta: výhra domácích

Nečeká nás nic lehkého, což se potvrdilo i v podzimním zápase, ale věřím v naší sílu, kvalitu domácího prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích