D. Russ 83.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry v boji o první místo poráží Jimramov


Branky


83. D. Russ
16

Šlágr kola, možná i celé jarní části, skončil jednogólovou výhrou domácích kladivářů. Gólem rozhodli až v závěru, do 83. minuty se tak hrálo bez branek, kromě neuznaného gólu Jimramova v prvním poločase. Přečtěte si o průběhu a ohlasy obou týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Šlágr kola v souboji o první místo začali aktivněji domácí Kladiváři. Hned v úvodu se mohl prosadit Lukáš Vít hlavou, ale těsně na míč nedosáhl. Poté měl několik střeleckých pokusů Dominik Havlík, ale mířily buď do gólmana hostí, nebo mimo bránu. Následně se osmělili také hosté z Jimramova a několikrát zahrozili. Dokonce se jim asi v 25. minutě podařilo vstřelit branku, ale nebyla uznána kvůli postavení mimo hru. Před poločasem se tak mohli prosadit domácí Hamry, ale nejprve sám před brankářem netrefil dorážku Lukáš Vít a následně střela Dominika Havlíka šla těsně kolem pravé tyče. Půlka tak skončila bez branek 0:0.

Rozhodnutí v závěru

V druhé půli se již hosté spíše soustředili na bránění a do útoku se moc nehrnuli. Domácí sice drželi míč na kopačkách, ale ve finálové fázi vždy něco chybělo. Nejprve po přihrávce Davida Russa do vyložené pozice netrefil Lukáš Vít bránu, poté střelu Dominika Havlíka vytěsnil obránce skluzem. Domácí kladiváři se přece jen nakonec zaslouženě dočkali. V 83. minutě vybojoval na lajně míč Dominik Havlík, prošel do vápna, kde přenechal zakončení Davidu Rusovi a ten překonal gólmana Hlaváče, který míč nedokázal vytěsnit - 1:0. V závěru už museli hosté vyrovnat, proto se vydali také na půlku domácích. To se jim nakonec v poslední minutě téměř podařilo, ale útočník hostí těsně minul bránu. Domácí Hamry si tak připsaly další vítězství o branku.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (kapitán): Do utkání jsme vstoupili dobře, ale bohužel se trochu trápíme v zakončení. Musíme lépe řešit situace okolo vápna. Naštěstí se nám nakonec podařilo jeden míč do sítě protlačit a myslím, že jsme zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský (trenér): Souboj o první flek bohužel příliš fotbalové krásy nepobral a probíhal v lehce ospalém tempu. Kladiva vsadila na postupnou kombinaci od zadních řad a také čekala na naše případné chyby. Nám kvůli nepřesnostem vázla kombinace a celkově na obou stranách moc šancí nebylo. Když už se něco urodilo buď selhali střelci, zasáhli brankáři a nebo zakročil pomezní sudí. Na neuznaný gól prohru v žádném případě nesvádíme, měli jsme si šancí vytvořit víc, ale myslím, že zápas o čelo tabulky by si zasloužil tři delegované sudí... Postupem času bylo jasné, že je to zápas o jednom gólu a jak to tak bývá, nakonec to rozhodla šmudla, co sotva doskákala do kasy :-), ale platí stejně jako vymetená šibenice. Po obdržené brance jsme vysunuli na hrot oba stopery a dokázali si ještě šanci na vyrovnání vytvořit, ale bohužel Dvořka o kousek na míč nedosáhnul. Výhra domácích je ale zasloužená, šancí měli určitě víc. Jak jsem psal žádnej extra buřt to nebyl, na druhou stranu odcházíme se vztyčenou hlavou a hráčům za odmakaný zápas děkuji. Příští týden přijedou Křováci a doufám, že jim oplatíme podzimní porážku. Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť, DYCKY JIMRAMOV a ZDENDA FOREVER.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
M. Ptáček [-] - D. Havlík [-] , V. Franěk [-] , D. Russ [-] , L. Vít [-] (70. T. Novotný [-] ) , V. Podsedník [-] (63. J. Culek [-] ) , Z. Šerejch [-] , I. Sojma [-] (75. J. Štíbal [-] ) , M. Gabaš [-] , K. Suský [-] (70. J. Zábranský [-] ) , P. Vašek [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - V. Vraspír [-] , L. Bednář [-] , K. Šenkýř [-] , P. Sedlák [-] - M. Čupr [-] , V. Peňáz [-] (86. Š. Peňáz [-] ) , V. Peňáz [-] , M. Gregor [-] (74. P. Borovský [-] ) - M. Dvořák [-] , . Novotný [-] (46. D. Halva [-] )

ŽK: 85. K. Šenkýř .
Hráči zápasu: M. Gabaš , D. Russ , M. Ptáček - K. Šenkýř .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠUDOMA Jiří - MINYU Ivan, KREJČÍ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Stanislav Krejčí
Tip experta: výhra domácích

Hamry hrají doma, Havlík ani Novotný zraněný nejsou, vidím to na výhru domácích a nejspíš celkovou výhru soutěže

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích