Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ujčov si z Křižanova odváží cenné vítězství 1:2


Branky


13

Křižanov, i přes svou pozici favorita (podle tipérů) nenavázal na gólovou vlnu z minulého zápasu proti Křoví a prohrál těsným skóre proti Ujčovu, který se nyní od Křižanova v tabulce vzdálil na kvótu šesti bodů. Přečtěte si o průběhu a ohlasy z obou táborů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nízké tempo

Přestože se hrál zápas mezi rezervou Křižanova a Ujčovem na začátku dubna, panovalo takřka letní počasí. Tento fakt jakoby určoval ráz celému zápasu, protože ani jeden z týmů se za celých 90 minut nedostal do pořádného soutěžního tempa. První dějství byl aktivnější domácí celek, vyložené šance si ovšem nevypracoval, když už nějaké přišly, bylo to zpravidla po chybě hostů nebo standardní situaci. Největší šanci, zato však stoprocentní, měl Bajer, jeho střelu ovšem dokázal Bureš vykopnout.

Vítězství hostů

Druhá půle vyzněla pro změnu pro hostující celek, skórovat však mohli nejdříve domácí, Plockova hlavička po rohu ovšem koníčkem mířila pouze do středu branky. Ujčov se nejprve zastřeloval, čím víc se blížil konec zápasu, tím byly jeho šance nebezpečnější. O vítězství se postaral Dvořáček, který nejprve suverénním obstřelem na zadní tyč zajistil vedení 0:1, načež 5 minut poté po chytré přihrávce Čuhela zcela volný na prostoru penalty zakončil do podobného místa - 0:2. Domácí zaregovali změnou rozestavení a vysunutím univerzála Stupky do útoku, což po brance právě tohoto hráče stačilo pouze na korekci konečného výsledku.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Martin Homola (brankář): Sobotní zápas nám moc nevyšel. On sice bůhvíjak nevyšel ani Ujčovu, ale holt byli tentokrát šťastnější. Zásadní faktory byly dva - v první půli mohl dát Dominik Bajer na 1:0 pro nás, což se bohužel nepovedlo, zápas by se patrně vyvíjel jinak. Druhou - poněkud zásadnější - věcí byl náš herní styl, kdy jsme relativně dlouze drželi míč v obranné řadě, ale když se pak měla hra posunout směrem k soupeřově brance, místo mezihry se zálohou přišel dlouhý nákop, a šance z toho až na výjimky nebyly. Nedá se nic dělat, šanci na reparát máme za týden ve Věchnově, který zatím na jaře nijak nezáří, tak uvidíme.

SK Ujčov
Oskar Jančík (vedoucí mužstva): Na zápas do Křižanova jsme se sešli v hojném počtu a bylo znát, že silná lavička náhradníků je důležitá. Od prvních minut jsme se striktně drželi strategie za žádnou cenu neinkasovat což se i se štěstím podařilo. Ve druhé polovině domácí vystřídali hráče z A mužstva a my jsme taktéž dodali vítr do plachet a náhradníci se skvěle zapojili do gólových akcí. Nervózní závěr jsme si pohlídali a vezeme cenné vítězství.



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - M. Petr [-] , B. Horníček [-] (57. M. Broža [-] ) , L. Burian [-] , M. Veselský [-] (77. J. Hubl [-] ) , D. Bajer [-] (57. J. Kolouch [-] ) , T. Plocek [-] , P. Štěpánek [-] (57. J. Žák [-] ) , J. Švejda [-] , J. Stupka [-] , J. Mužátko [-]

SK Ujčov
F. Bureš [-] - R. Čuhel [-] , V. Šikula [-] , Z. Josífek [-] (82. P. Rotkovský [-] ) , J. Mareš [-] , P. Mitáš [-] (67. M. Loukota [-] ) , Z. Bednář [-] (67. J. Večeřa [-] ) , M. Dvořáček [-] , P. Mitáš [-] (46. J. Nedoma [-] ) , O. Jančík [-] , O. Mareš [-]

ŽK: 65. T. Plocek - 85. P. Rotkovský , 88. V. Šikula , 90. R. Čuhel .
Hráči zápasu: J. Stupka - M. Dvořáček .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: MINYU Ivan - KLIMEŠ Ivo (N), PINKAVA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Lukáš Novotný

Expert: Jiří Kasal
Tip experta: výhra domácích

Křižanov je doma silný a často posiluje z A týmu, takže si to doma proti Ujčovu pohlídá, 4:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích