Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř překvapila Okříšky B na jejich hřišti a bezpečně vyhrála


Branky


17

Oslabený tým Okříšek B doma nestačil na Litohoř, které si odvezla jasnou výhru v poměru 6:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

První branku utkání vstřelil v 10. minutě Dominik Černý, který využil "mrtvého ofsajdu", utekl obraně a prostřelil Nevolku -0:1. Domácí srovnali z ojedinělé šance ve 33. minutě. Ivo Večeřa poslal uličkou Velebu a ten tváří v tvář nezaváhal a vyrovnal na 1:1. Šťastnější do kabin šli ale hosté, když si na rohový kop na přední tyči naskočil Šindelář a hlavou se nemýlil -1:2.

 

Hosté ještě skóre navýšili

Ve druhé půli se domácí snažili, ale do vážnějších šanci se dostávali těžko. Naopak to byli hosté, kteří stříleli branky. Nejprve zakončil souhru spoluhráčů opět Dominik Černý -1:3 a v 70. minutě se prosadil střelou z vápna Kosmák -1:4.  Domácím vykřesal jiskřičku naděje Dočkal a kdo ví jak by se dál utkání vyvíjelo kdyby Ivo Večeřa trefil zívající zařízení. Kosmák pak dvěma slepenými góly využil mezer v obraně -2:6. To už domácí hráli vabank. V závěru korigoval Ivo Večeřa, který po zmatcích prostřelil pod víko Kapinuse a dal výsledku konečnou podobu -3:6. Litohoř tak nečekaně zvítězila na půdě velmi silných Okříšek a posílila tak svoje šance na udržení v této soutěži, ve které jsou nováčkem. Závěr sezóny tak alespoň na chvostu tabulky bude ještě velmi zajímavý a zamotaný. O sestup se v něm poperou hned čtyři celky. Nejblíže k záchraně však mají nejspíš Moravské Budějovice B.

 



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Ferda Michal, hráč: Lepená sestava a pouze 3 hráči mladší 35 let je momentální situace ve které se nám budou body sbírat velmi těžko. Jsme rádi, že jsme utkání odehráli v 11 lidech. Soupeři gratuluji a přeji úspěšně zvládnutý boj o záchranu. My bodů máme naštěstí dost.

TJ Litohoř
Šafrata Marek, trenér: Do čeho jsme dnes kopli to skončilo v brance domácích. Měli jsme sedm šancí a dali šest branek, takže konečně jsme prolomili střelecké trápení. Domácí byli fotbalovější a lepší, proto nás výhra těší o to více.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
T. Nevolka [-] - D. Šinkovský [-] , O. Dosedla [-] (80. M. Ferdan [-] ) , I. Večeřa [-] , R. Salát [-] , J. Paděra [-] , J. Jůza [-] , T. Dočkal [-] , M. Veleba [-] , M. Večeřa [-] , V. Voda [-]

TJ Litohoř
Z. Kapinus [-] - P. Šindelář [-] , M. Šafrata [-] (86. J. Klíma [-] ) , D. Černý [-] , D. Puchnar [-] , T. Kosmák [-] , T. Kašík [-] , M. Novotný [-] , O. Kostka [-] , K. Svoboda [-] , P. Obrdlík [-] (75. D. Raab [-] )

ŽK: 69. T. Dočkal - 8. P. Šindelář .
Hráči zápasu: M. Veleba - T. Kosmák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KŘÍŽ Martin - MAŠEK Martin (N), DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Litohoř potřebuje nutně body k záchraně, avšak z Okříšek si je neodveze.

Tip: výhra domácích