Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:00

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fš Třebíč B doma rozstřílela Jaroměřice


Branky


18

Rezervní tým FŠ Třebíč B si doma jednoznačně poradil s týmem Jaroměřic v poměru 6:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o tři góly lepší

Od začátku utkání byla Foška dominantní na míči. Už v 8 minutě se k odraženému míči přiřítil mladík Bulička a zpoza šestnáctky vystřelil nekompromisně k pravé tyči. Foška dále pokračovala v tlaku a nepouštěla Jaroměřice vůbec do hry. V 21. minutě po krásné kombinační souhře na pravé straně zaútočil z pravého obránce kapitán Havelka a z úhlu prostřelil hostujícího brankáře 2:0! O dvě minuty později se odehrála totožná situace. Pravý křídelník Krajčo si narazil míč s Havelkou a první jmenovaný poslal střelu okolo brankáře a zvýšil na 3:0. Tímto výsledkem skončil první poločas.  

 

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Jaroměřice po změně stran se pokusily ještě s výsledkem něco udělat a snažily se dlouhými míči dostat do vápna soupeře. Avšak domácí obrana posbírala všechny dlouhé míče a z protiútoku v 63. minutě zvýšil skóre tentokrát z levé strany zkušený Ustohal – 4:0. O tři minuty později si ze stoperské pozice vyběhl do útočného vápna střední obránce Kratochvíl. Dostal milimetrový pas na hlavu a zcela osamocen zvyšoval na 5:0! V 79. minutě se dostal soupeř do pokutového území. Individuální akci v pokutovém území zastavil až faul obránce Fošky. Penalta pro hosty. Míč si vzal Anton Michevych a poslal brankáře na opačnou stranu a korigoval stav utkání na 5:1. Jak zápas začal, tak i končil.  Dvě minuty před koncem se přečistil z pravé strany kapitán mužstva Havelka. Křižnou střelou prostřelil brankáře a završil vysoké vítězství v poměru 6:1 pro domácí Fošku “B”.

 



Ohlasy k zápasu



FK Jaroměřice nad Rokytnou
Hambálek Tomáš, hráč: Chaos a přístup jaromerickych hráčů vypovídá o výsledku, kdy domácí byli vždy o krok napřed. Proto takový výsledek.



Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč B
Š. Slabý [-] - . Křivánek [-] , P. Saitl [-] , M. Kratochvíl [-] , R. Havelka [-] - T. Krajčo [-] , T. Bulička [-] , J. Eliáš [-] , M. Ustohal [-] , R. Fišer [-] - M. Stachovič [-] (46. L. Raitmajer [-] ) -

FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Kašparides [-] - T. Hambálek [-] , Z. Nykrmajer [-] , T. Přibyl [-] - A. Milchevych [-] - N. Fiala [-] (27. D. Stadnik [-] ) , J. Heres [-] , O. Badawi [-] , T. Kalay [-] , P. Hadraba [-] , J. Urbánek [-]

ŽK: 16. J. Eliáš - 53. D. Stadnik , 74. T. Přibyl .
Hráči zápasu: R. Havelka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZIMA Petr - FRANĚK Tomáš (N), DANĚK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný zápas a body by se mohly dělit

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích