1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:00

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno vydřelo výhru v Dukovanech B


Branky


18

Fotbalisté Mohelna si přivezli ze hřiště Dukovan B velmi cennou výhru 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

V dalším kole  čekalo aktéry zápasu derby mezi domácími Dukovany B se sousedním Mohelnem. Hosté byli podle postavení v tabulce jasný favorit. V první půlce domácí ovšem hráli velice zodpovědně dozadu a dařilo se jim útoky hostů zastavit. Ve 34. minutě se ale podařilo Mohelnu dostat balón za obranu a Šanda poslal hosty do vedení -0:1. Do konce poločasu gól už nepadl. Přesto ještě zdaleka nebylo o vítězi střetnutí rozhodnuto. Hosté však měli zápas poměrně dobře rozehraný.

Hosté výhru uhájili

Ve druhé polovině jsme opět většinu času bránili. Postupem času se domácí i více tlačili dopředu a v 74. minutě se jim podařilo po pěkné akci Furiše, který poslal přesnou přihrávku do vápna ,vyrovnat na 1:1. Branku vstřelil Pavel Horák. Za pět minut se bohužel pro domácí trefuje Pavel Jeřábek ze standartky a Mohelno opět vedlo o jednu branku -1:2. V samotném závěru měli domácí ještě několik šancí po volných kopech, ale srovnat se nám nepodařilo. Hosté si tak odváží všechny body, na které se v derby opravdu nadřeli. Tato výhra je zároveň posunula na druhé místo tabulky se ztrátou šesti bodů na vedoucí Koněšín, který zatím předvádí na jaře skvělé výkony. Mohelno, ale bude chtít určitě ve zbytku sezóny vedoucímu koněšínu znepříjemnit jeho výsostné postavení v tabulce.



Ohlasy k zápasu



TJ Mohelno
Jochymek Tomáš, vedoucí mužstva: Od úvodu zápasu jsme byli aktivnější, avšak domácí hráli dobře do obrany a většinu šancí zlikvidovali. Cenné vítězství a důležité 3 body.



Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
O. Ošmera [-] - P. Horák [-] (85. K. Jenerál [-] ) , P. Jelínek [-] (75. V. Soukup [-] ) , P. Pislcajt [-] , P. Jílek [-] , F. Smysitel [-] , M. Fojtášek [-] , T. Křišťál [-] , P. Furiš [-] , T. Soukup [-] (46. B. Horák [-] ) , J. Nahodil [-]

TJ Mohelno
J. Světlík [-] - F. Meluzín [-] , M. Dvořák [-] , J. Dvořák [-] , M. Ondráček [-] - P. Šanda [-] (46. J. Dvořák [-] ) , P. Jeřábek [-] , F. Žák [-] , M. Kerndl [-] (70. P. Šanda [-] ) - T. Jeřábek [-] (70. P. Horký [-] ) , R. Wascher [-] -

ŽK: 59. P. Furiš , 78. P. Pislcajt .
Hráči zápasu: P. Jílek - P. Jeřábek .
Počet diváků: 142. Rozhodčí: MACEK Ivo - VOŠMERA Michal, FRULA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Mohelno by v tomto duelu mělo zvítězit.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza