1:2
(0:2)
19. M. Čurda (p.)
30. P. Jirka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov vydržel výhru v Třebíči B


Branky


57. M. Kratochvíl - 19. M. Čurda (p.) , 30. P. Jirka
18

Rezervní tým Třebíče nestačil v úvodním zápase jara na Opatov a prohrál 1:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

První poločas začal aktivně, oba týmy se snažily o převahu a útoky směrem k soupeřově brance. Opatov se dokázal ujmout vedení v 19. minutě, když byl nařízen pokutový kop pro hosty a Martin Čurda s přesností střelce proměnil tuto šanci, otevírající skóre zápasu. Hosté svůj náskok brzy rozšířili, když ve 30. minutě Petr Jirka využil chybu obrany FŠ Třebíč B a s klidem zakončil do prázdné branky, zvyšující vedení Opatova na 2:0. Domácí tým se snažil reagovat, ale hostující obrana byla pevná a nedovolila jim snadné šance na snížení skóre.

Domácí pouze snížili

Druhý poločas začal stejně jako ten první, s oběma týmy bojujícími o převahu na hřišti. FŠ Třebíč B se snažila o obrat a snížení náskoku soupeře, což se jim podařilo v 57. minutě, když Martin Kratochvíl dokázal přesnou střelou překonat brankáře Opatova, snižující skóre na 1:2. Od té chvíle se utkání stalo ještě vyhecovanějším, s oběma týmy tlačícími na své soupeře v naději na další branky. Nicméně, ani jedno mužstvo nedokázalo změnit skóre a zápas tak skončil vítězstvím Opatova 2:1.Tento zápas byl skvělou ukázkou vášnivého fotbalu, který přináší radost všem fanouškům. Gratulujeme Opatovu k vítězství a FŠ Třebíč B k bojovnému výkonu.



Ohlasy k zápasu



FK Opatov
Hanzal Lukáš, trenér: V nedělijsme odehráli 1.jarní mistrovské utkání proti týmu FŠ Třebíč B na výborně připraveném hřišti ve Vícenicích. První polovina byla vyrovnaná, ale pouze hosté proměnili své šance. Ve druhé půli domácí prokázali svou herní kvalitu, avšak díky brankáři a štěstí hosté obdrželi pouze jeden gól a vezou domů 3 body. Děkujeme klukům za odmakaný zapas, další špíl hrajeme v neděli doma proti Koněšínu.



Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč B
M. Šlouf [-] - M. Hynek [-] , M. Kratochvíl [-] , M. Lokaj [-] (70. . Křivánek [-] ) , O. Kühweg [-] - V. Kopuletý [-] (70. M. Sobotka [-] ) , Š. Slabý [-] , R. Havelka [-] , T. Krajčo [-] , J. Králík [-] (62. J. Eliáš [-] ) - L. Raitmajer [-] -

FK Opatov
R. Kšír [-] - M. Malík [-] , M. Ježek [-] , J. Doležal [-] , Z. Daniel [-] (85. J. Plaček [-] ) , F. Šinkovský [-] , P. Jirka [-] , S. Wasserbauer [-] , A. Švaříček [-] , M. Čurda [-] , M. Kravka [-]

ŽK: 6. M. Lokaj , 60. R. Havelka .
Hráči zápasu: R. Kšír .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VALA Vladimír - CEJNAR Maik, SVÍTIL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Jasná záležitost v podání domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů