4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice- doma zaskočily třetí Výčapy


Branky


19

Zápas v Nových Syrovicích skončil překvapivě snadnou výhrou 4:1 domácího týmu nad Výčapy, bojující o postup

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Omlazený tým z Výčap do zápasu vstoupil aktivněji. Ale v 17. minutě tým Nových Syrovic udeřil jako první. Po centru za obranu si zaběhl Miroslav Sosnar a nekompromisně poslal balon do protipohybu golmana Nikrmajera -1:0. Hosté zbraně nesložili stále se snažili svoji aktivitou hru vyrovnat, což se stalo v 23 min kdy z odraženého rohu si našel balon Matoušek a nadhernou střelou z poza šestnáctky uklidil k tyči. Hra se vyrovnala do konce prvního poločasu. Zápas tak byl do druhého poločasu zcela otevřen a sliboval napětí i ve druhém poločase.

Domácí rozhodli ve druhé půli

Trenér domácích Nových Syrovic Jiří Kratochvíl poslal do druhé půle Sosnara Ondřeje což se ukázalo jako správný tah. Domácí v druhé půli převzali hru a byli aktivnějším týmem. Hned v 50. minutě se prosadil Sosnar Ondřej po nahrávce jeho bratra Miroslava a domácí celek šel opět do vedení -2:1. Hosté mohli hru vyrovnat v 60.  minutě po skvělem centru hostující Matoušek hlavou trefil tyč domácí branky. A jak se říká nedáš dostaneš, v 64. minutě vstřelil branku Veselý Libor a domácí celek odskočil na rozdíl dvou branek - 3:1. Hosty třetí gol položil. Z dalších šancí domácího týmu se prosadil až svoji druhou brankou Sosnar Ondřej v 86 minutě a uzavřel skóre na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice
Kratochvíl Jiří, trenér: Hosté vstoupili do zápasu aktivnněji, ale jako prvníjsme udeřili my. Hosté sice vyrovnali, ale po pauze jsme i díky dobrému prostřídání rozhodli třemi góly v náš prospěch..




Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - J. Houserek [-] (71. O. Dubský [-] ) , M. Sosnar [-] (81. M. Dubský [-] ) , J. Procházka [-] , T. Lang [-] , L. Veselý [-] , M. Havelka [-] (77. M. Hejl [-] ) , A. Růžička [-] (46. O. Sosnar [-] ) , J. Pojezný [-] , M. Procházka [-] , M. Havelka [-]

Sokol Výčapy
L. Nikrmajer [-] - V. Nikrmajer [-] , M. Semerád [-] , O. Pánek [-] , R. Večeřa [-] , R. Zmeškal [-] , J. Kopeček [-] (71. J. Jonáš [-] ) , D. Zmeškal [-] (84. R. Nikrmajer [-] ) , S. Merta [-] (59. O. Dufek [-] ) , L. Jeleček [-] (84. M. Kouřilek [-] ) , D. Matoušek [-]

ŽK: 47. M. Procházka , 77. O. Sosnar , 82. M. Dubský .
Hráči zápasu: O. Sosnar .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MACEK Ivo - SVOBODA Vladimír, VEJMĚLEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Vyrovnané utkání. Hosté těsně zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza