V. Hekrle 44. (p.)
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník si přivezl z půdy Předína bod


Branky


44. V. Hekrle (p.) - 68. R. Šťáva
18

Významný fotbalový duel mezi týmy Předína a Lipníku přilákal do hlediště téměř 300 diváků, kteří přišli podpořit své oblíbené hráče a užít si krásného počasí na stadionu. Zápas, který přinesl spoustu emocí a dramatických momentů, skončil nerozhodně 1:1, přičemž oba týmy si odnesly jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení v závěru poločasu z penalty

První poločas zahájil tým Předína sebevědomě a snažil se o aktivní hru. Díky tomu se jim podařilo ujmout vedení těsně před přestávkou, kdy Vojtěch Hekrle v 44. minutě proměnil šanci a poslal svůj tým do vedení 1:0. To posilnilo domácí hráče a přineslo radost na tribuny. Lipníku se ovšem také dařilo hrozit před domácí brankou, ale efektivní zakončení bylo tentokrát pro hosty slabinou. Přesto byl zápas zcela otevřený.

Hosté alespoň vyrovnali

Druhý poločas přinesl ještě větší nasazení a bojovnost ze strany obou týmů. Lipník se snažil odpovědět a vyrovnat skóre, ale obrana Předína byla pevná a nekompromisní. Nicméně, jejich snaha byla nakonec odměněna, když v 68. minutě Rudolf Šťáva skóroval a vyrovnal stav zápasu na 1:1. I přes několik dalších šancí na obou stranách se skóre již nezměnilo a zápas skončil nerozhodně 1:1. Obě mužstva si tak odnesla po jednom bodu za remízu, což ukázalo vyrovnanost sil na hřišti a dobrou připravenost obou týmů. Tento zápas byl skvělou ukázkou fotbalového umění. I přes nerozhodný výsledek si diváci jistě přišli na své a užili si vzrušující podívanou. V příštím kole budou chtít body naplno vybojovat v domácím prostředí fotbalisté Lipníku proti Třebelovicím a Předín bude opět doma útočit na vítězství proti Stařeči.



Ohlasy k zápasu


Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Zápas byl hodně náročný a velmi soubojový, zejména první poločas. Neměli jsme tolik šancí jako soupeř, ale jeho šance jsme dokázali odvrátit a naši proměnit. Ve druhé polovině už toho moc ke koukání nebylo, míče se nakopávaly a zápas byl hodně rozkouskovaný. Jsme ale rádi že jsem si z tohoto utkání odnesli alespoň bod.

Hajduk Lipník
Fišer Radim, trenér: V zápase jsme se obrali o body špatnými individuálními výkony. Minimálně 5 jasných gólových situací jsme neproměnili a ve druhé půlce už to mělo k fotbalu daleko, kdy míč byl více ve vzduchu a v zámezí a více se nehrálo než hrálo. Bohužel i přes to nebyl skoro žádný čas nastaven a s některými verdikty dvojice sudích sem zásadně nesouhlasil, hlavně s arogancní hlavního sudího a to si na sudího stěžuji málo kdy. Body jsme si ale bohužel ztratily my.



Sestavy


Předín
P. Frenc [-] - M. Šindelář [-] , F. Dvořák [-] , P. Šindelář [-] , O. Vrbka [-] , V. Vídenský [-] (90. M. Petrů [-] ) , V. Báňa [-] , T. Vrbka [-] (56. D. Babor [-] ) , V. Kos [-] , V. Hekrle [-] , P. Machovec [-]

Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - A. Kisela [-] (61. D. Kučerňák [-] ) , D. Vozár [-] (90. . Syrový [-] ) , R. Šťáva [-] , M. Vala [-] , O. Molák [-] (66. L. Žák [-] ) , L. Vojáček [-] , T. Kutálek [-] , P. Burian [-] , J. Brabenec [-] , M. Jarý [-]

ŽK: 62. O. Vrbka , 86. P. Machovec - 59. T. Kutálek .
Hráči zápasu: M. Šindelář - F. Rohony .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: KALINA Oldřich - VÍDENSKÝ Bohumil, TRETERA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Tady to vidím na výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů