Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2024 16:30

14.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj sousedů v tabulce byl překvapivě jednoznačný


Branky


4

V souboji sousedů v tabulce se očekávalo vyrovnané utkání. Dlouhá Ves však šlápla do penálu a svému soupeři nastříleli šest branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Dlouhé Vsi

Dlouhá Ves na svého soupeře nastoupila hned od úvodu a vedoucí branku dal již ve 2. minutě Josef Lukačina. Domácí i s navrátilcem do sestavy Švecem byli aktivnějším týmem a jen díky nejlepšímu hráči soupeře - brankáři Doležalovi - skóre nenarůstalo. Až zhruba v polovině poločasu se prosadil obvyklý střelec Dlouhé Vsi posledních zápasů Rérych a dodal na kopačky domácích klid. Poločas byl nakonec o tři branky pro domácí, ale kdyby bylo skóre dvojnásobné, nikdo by se nemohl divit.

Ani ve druhé půli nebylo Jeřišno nebezpečné

Jak už ukazuje titulek v nadpisu ke druhému poločasu, ani v něm se hosté moc neprosazovali. Domácí hráči měli více ze hry a po dvou gólech si připsali záložníci Švec a Cibulka. Čestný úspěch hráčů Jeřišna zaznamenal až deset minut před koncem Kraibich. Jeřišnu se v poslední době na venkovních zápasech bodově nedaří a nejinak tomu bylo i tentokráte v Dlouhé Vsi.



Ohlasy k zápasu


TJ Dlouhá Ves
Josef Lukačina - předseda: V celém utkání jsme měli jasnou převahu a vypracovali jsme si mnoho gólových šancí. Jsme s výkonem spokojeni, pochválil bych Švece.:

TJ Viktorie Jeřišno
Ladislav Mrázek - trenér: My jsme opět dorazili nekompletní a bylo to na výsledku znát. Domácí se snažili hrát na výborného Lukačinu, který nám dělal velké problémy. I přes šest obdržených branek chválím brankáře Doležala.:



Sestavy


TJ Dlouhá Ves
J. Zvolánek [-] - P. Rérych [-] (66. L. Šikner [-] ) , M. Kunášek [-] , L. Freudenreich [-] , T. Němec [-] (75. T. Němec [-] ) , M. Švec [-] , V. Cibulka [-] (75. N. Vojta [-] ) , M. Lukačina [-] (66. J. Neubauer [-] ) , J. Lukačina [-] , M. Kubíček [-] , L. Neubauer [-]

TJ Viktorie Jeřišno
P. Doležal [-] - J. Kárník [-] (46. M. Mejtský [-] ) , J. Stehlík [-] , P. Oswald [-] , J. Oswald [-] , M. Musílek [-] - L. Marek [-] , M. Kraibich [-] - A. Šťastný [-] , J. Šťastný [-] (69. M. Vávra [-] ) , M. Šťastný [-]

ŽK: 48. J. Lukačina - 78. M. Šťastný .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: ZELINGR David - PANSKÝ Šimon, NOVÁK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Zdeněk Rajdl

Expert: Milan Kulhánek
Tip experta: remíza

Fotbalově lepší Jeřišno to na úzkém hrišti v Dlouhé Vsi nebude mít lehké a body si týmy rozdělí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů