Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

17.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bludovice zápas s lídrem nezvládly


9

Hráče Bludovic čekala těžká zkouška, zavítaly do Dětmarovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od začátku utkání se projevoval kvalitativní rozdíl mezi oběma celky, Dětmarovice byly aktivnější a u všeho dřív. Už ve 4. minutě poslal domácí do vedení Zahatlan. Bludovice se občas pokoušely o kombinační fotbal, jenže se nedokázaly dostat přes obranu hostí, bránu tak neohrozily. Postupně také přestávaly stačit tempu zápasu, do kabin se šlo po zásazích Egermajera, Němce a Jursy už za velmi nepříznivého stavu 4:0

Ztráta narůstala

Trenér Bludovic se snažil své hráče o přestávce povzbudit, jenže druhý poločas sotva začal, a domácí už přidali další branku. O pět minut později už zásluhou Kasandera  ztrácely 6 branek. Čestný gól se jim podařilo vsítit v 56. minutě. Šimon Mrozek svým důrazem obral o míč jednoho z domácích obránců, kličkou se ještě zbavil druhého, následně si položil brankáře a v klidu zakončoval do prázdné brány-6:1. Stále ovšem platilo, že lepším týmem na hřišti byly Dětmarovice, skóre tak dál narůstalo, až se zastavilo na čísle 9.



Ohlasy k zápasu



FC Horní Bludovice
Trenér Libor Dolanský: "Soupeř byl lepší, aktivnější, produktivnější...skóre jen narůstalo. Musíme to hodit za hlavu a připravit se na další zápas."



Sestavy


SK Dětmarovice
L. Zavacký [-] - S. Kasander [-] (61. R. Gorol [-] ) , T. Jursa [-] , M. Skácelík [-] , J. Egermajer [-] (68. A. Zelníček [-] ) , E. Gorol [-] (68. J. Ligocký [-] ) , M. Edr [-] , L. Němec [-] , R. Lipovský [-] (57. J. Zarzycki [-] ) , P. Zahatlan [-] , D. Dočekal [-]

FC Horní Bludovice
M. Vudarčík [-] - P. Przywara [-] , F. Slivka [-] (61. M. Schindler [-] ) , T. Tyrlik [-] - M. Zika [-] , M. Mikulec [-] , J. Dolák [-] , R. Zika [-] , D. Dorozlo [-] - Š. Mrozek [-] (74. M. Michalík [-] ) - D. Poskier [-] (46. Š. Cásek [-] )

Počet diváků: 120. Rozhodčí: PTÁČEK Tomáš - KOSTKA Tomáš, PENSIMUS Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích