1:1
(1:1)
21. T. Voda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 14:00

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtvrtý jarní zápas, čtvrtá remíza


Branky


9

Chlumec si na jaře drží velmi zajímavou bilanci. Ve všech svých čtyřech zápaesch remizoval. Tentokrát se doma rozešel smírně s Týništěm. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre zápasu otevřel Voda

Od prvních minut se hrál fotbal nahoru dolů. První zajímavou příležitost měli domácí. V 10 minutě zahrávali přímý kop ze strany vápna, střelecký pokus však mířil vysoko nad. V 17. minutě se do vápna prokličkoval hostující kapitán Kolár, jeho střela ale našla pouze náruč Kukala. Ve 20. minutě šli hosté do vedení, když Veselský posílal zpětnou přihrávku Tichému, ten bohužel podklouzl, čehož využil Voda a svůj samostatný nájezd s přehled proměnil. Domácím se podařilo srovnat ve 29. minutě zásluhou Dvořáka. Ve 33. minutě prověřil ze střední vzdálenosti Kukala. Vzápětí přišla pro hosty nepříjemnost, když druhou žlutou kartu obdržel Kadavý a Týniště šlo do deseti.

V druhé půli branka nepadla

I přes oslabení měli první velkou příležitost v druhé půli hosté, Jelínkova zpětná přihrávka Kukalovi byla krátká a nepřesná a špatnou rozehrávku vystihl Kolár, proti kterému ale skvěle zakročil Kukal. V 66. minutě byl velmi blízko ke gólu střídající Heger, v dobré pozici ale mířil nad. Týništi se i přes občasný velký tlak domácích podařilo udržet nerozhodný stav a z Chlumce si tak odvezli bod.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek, trenér: Několik proměnných, které daly ráz dalšímu smírnému utkání-lehce inkasovaný gól, zranění kapitána, vyloučení soupeře, stereotypní hra do plných, nedostatek náběhů z druhé vlny, tristní standartky a žalostná koncovka-zápas prostě dnes neměl tempo.Stáváme se remízovým králem jara,radost z toho nemáme,ale za hráči stojím, i když jsem hodně kritický.Musíme být trpěliví, pracovat s koncovkou na tréninku a zlomit další zápasy do vítězného konce.Pozitivum na závěr-na jaře jsme stále neporažení...




Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - M. Tichý [-] , L. Pánek [-] , F. Jelínek [-] - V. Cholasta [-] , J. Veselský [-] (63. M. Heger [-] ) , J. Kučera [-] , P. Pilař [-] - V. Dvořák [-] (63. O. Jansa [-] ) , J. Labík [-] - J. Ludvík [-] (63. V. Kříž [-] )

SK Týniště nad Orlicí
R. Ottmar [-] - D. Šedivý [-] (70. V. Nedomanský [-] ) , J. Šreibr [-] , T. Repák [-] , M. Kadavý [-] , R. Kollár [-] , T. Voda [-] (87. O. Malý [-] ) , M. Šotola [-] (76. D. Krupka [-] ) , J. Forejtek [-] , F. Kadavý [-] , D. Diblík [-]

ŽK: 45. J. Ludvík , 52. J. Labík , 60. J. Veselský , 71. J. Kučera - 10. J. Šreibr , 24. M. Kadavý , 79. V. Nedomanský , 86. R. Ottmar . ČK: 35. J. Šreibr .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Prušinovský Štěpán - TRYZNA Lukáš, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Filip Vlkanova
Tip experta: remíza

Když nevíš, dávej kříž. Čekám vyrovnaný zápas, ve kterém by měla rozhodnout domácí půda. Nakonec se však body spravedlivě rozdělí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza