Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:1
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Vorlický dvěma brankami sestřelil Doubravici


Branky


8

Doubravice prozatím vypadla z nejlepší pětky, poté co je porazil nedaleký Bořitov. Téměř celý zápas provázel vyrovnaný výsledek, který nakonec na svoji stranu strhla domácí strana.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas byl vyrovnaný

Hned ze začátku nám hráči nabídli zajímavé šance, první střelu si připsal hned ve 2. minutě Schuch, ten však trefil pouze brankáře. Lépe svoji šanci v 6. minutě zakončil na druhé straně Vorlický, na kterého zapomněla obrana hostí. Svoji šanci využil a obstřelem brankáře poslal Bořitov do vedení 1:0. Odpověď přišla záhy. Hned ve 12. minutě poslal přesnou přihrávku Daněk mezi obránce na Schucha, který míč zpracoval a kličkou se uvolnil. Svoji akci zakončil přesnou střelou do sítě a vyrovnal stav utkání. Domácí se z branky vzpamatovali až ke konci poločasu, kdy hosty podržel brankář Stejskal a také nešikovnost domácích v koncovce. I hosté však měli své příležitosti, nejvetší šancí byla skvělá pozice střídajícího Zvejšky na zadní tyči. Gólem však ani jedna z akcí neskončila.

 

O výhře rozhodl závěr

Druhý poločas začali lépe hosté, ti si vytvářeli šance. Ve 48. minutě opět Daněk vyslal přihrávkou Schucha, který pouze napálil míč do brankáře. O 10 minut později šla kombinace po stejné ose Daněk - Schuch, druhý jmenovaný si míč zpracoval, obešel brakáře, zakončit se mu však nepodařilo. Hra se pomalu vyrovnala a rozhodující moment přišel v 80. minutě. Ve 100% šanci se ocitl opět Schuch, ten trefil břevno a z následného protiútoku se podruhé prosadil Vorlický a rozhodl zápas. Po závěrečném pokusu o vyrovnání se doomácím povedl rychlý protiútok, který zakončil Alexa a definitivně rozhodl.



Ohlasy k zápasu



SK Doubravice nad Svitavou
Z webu Doubravice: Herně jsme nezklamali, domácím jsme byli vyrovnaným soupeřem, rozhodl závěr, kdy domácí potvrdili, že jim první místo v tabulce z domácích zápasů patří právem. Příští neděli přivítáme Na Mlýniskách Černou Horu, po 3 zápasové bodové mizérii se budeme snažit získat plný počet bodů.

Sestavy


TJ Sokol Bořitov
M. Kuchar [-] - M. Málek [-] , Š. Alexa [-] , J. Vorlický [-] , V. Bohatec [-] , V. Petrů [-] (86. V. Kubín [-] ) , R. Nesvadba [-] , J. Smolík [-] , M. Vorlický [-] (73. J. Dovrtěl [-] ) , T. Nguntual [-] , S. Krejsta [-] (46. A. Bodeček [-] )

SK Doubravice nad Svitavou
P. Stejskal [-] (46. J. Podloucký [-] ) - R. Dovrtěl [-] , M. Jelínek [-] (38. T. Zvejška [-] ) , M. Dvořák [-] , D. Maňoušek [-] , M. Vach [-] , M. Daněk [-] , A. Schuch [-] , M. Veselý [-] , Z. Vach [-] , O. Holomek [-]

ŽK: 24. M. Vorlický , 85. V. Petrů - 25. O. Holomek , 68. A. Schuch .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BRÁZDA Jan - STRIA Jiří, BRACH Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích