1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 10:00

23.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO - Bídná forma Jedovnic pokračuje i nadále


Branky


7

Fotbalisté z Jedovnic se nepotkali zrovna s nejlepší formou a tento nezmar pokračuje i dál. K Olšovci dojelo mužstvo z Olešnice a odvezlo si všechny body domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek lepší pro hosty

První poločas začal aktivní hrou Olešnice, která se dokázala hned v první minutě dostat do nebezpečné střely, kterou vyslal Štarha Dominik, ale trefil pouze horní část konstrukce brány. Hráči se mohli radovat jen několik sekund později, kdy se dalekonosnou střelou prosadil Daniel. Hosté nadále zaměstnávali obranu Jedovnic, ale žádnou další branku nepřidali. Do nebezpečného útoku se dokázali dostat i domácí, kdy po pravé straně uprchl Kučera, který poslal centr na malé vápno, ale brankář jej zachytil a tak šlí hosté do poločasového vedení 1:0.

 

Kintr rozhodl o výhře

Ve druhém dějství se hra nesla v podobném duchu, nicméně hráči Jedovnic dokázali více zaměstanat brankáře Olešnice, ale ten stále držel hubené vedení. Hostům se málem povedlo vstřelit si vlastní gól, ale míč se naštěstí odrazil od pravé tyče, což Olešnici uchránilo od vyrovnání. V 63. minutě šla Olešnice do brejku, když záložník Daniel poslal do samostatného spoluhráče Kintra, který umístěnou střelou vstřelil svůj první gól sezony. Po nucené změně brankáře domácích se hra Jedovnic výrazně zlepšila. Jedovnicím se podařilo snížit na 1:2 v 75. minutě, kdy po chybném výběhu brankáře skóroval Kučera. Tlak pokračoval až do samotného konce utkání, kdy mohly Jedovnice vyrovnat z rohového kopu, ale Olešnice situaci ustála a dokázala se dostat i do nebezpečného brejku. Před bránkou se ocitl Daniel, ale jeho pokus zneškodnil brankář.

Olešnice po dramatickém závěru zvládla poslední zápas anglického týdne a dále upevňuje svou pozici na předních příčkách tabulky.

REPORT: FC Olešnice



Sestavy


SK Jedovnice
P. Pešička [-] (75. A. Dědeček [-] ) - L. Kučera [-] (61. M. Šebela [-] ) , V. Pernica [-] (46. M. Nejezchleb [-] ) , M. Tetur [-] , J. Sedláček [-] , T. Blatný [-] , T. Janíček [-] , K. Vintr [-] , D. Kučera [-] , D. Zukal [-] (85. J. Borek [-] ) , Š. Hrivík [-]

FC Olešnice
D. Žíla [-] - L. Kleveta [-] , J. Havlíček [-] , J. Šafařík [-] - D. Kintr [-] (88. M. Kubíček [-] ) , D. Štarha [-] , M. Daniel [-] - J. Hlaváček [-] , J. Kleveta [-] (97. M. Peša [-] ) , J. Petrželka [-] , T. Marek [-]

ŽK: 90. J. Borek , 90. T. Janíček - 90. L. Kleveta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BARÁK Hynek - ŠEBELA Václav, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza