1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

17.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejtěsnější možný rozdíl viděli diváci v Lipovci, kde ztroskotala Lipůvka


Branky


10

Po překvapení přišla rána. Lipůvka si neporadilo podruhé s favoritem a tentokrát to bylo bez bodu. Silný vítr ukázal, že hrát se bude moci pouze na jednu bránu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novotný s vítězným gólem

V utkání hrál velkou roli silný vítr. První poločas hráli hosté proti větru a až na pár závarů si žádnou gólovou šanci nevytvořili. Domácí byli aktivnější a výraznou část první půle hráli na polovině soupeře. Jediný gól zápasu vstřelil Lipovec z rohového kopu. Když se uvolnil domácí hráč Novotný a hlavičkou dostal Lipovec do vedení 1:0. Tímto výsledkem skončil první poločas a zároveň i zápas.

Lipůvka se zvedala ale gól nepřišel

Druhá půle byla z hostující strany více aktivní i díky velkému větru v zádech. Více méně v tomto utkání platilo "Kam vítr tam tlak". Hosté měli více ze hry, ale bohužel se z jejich strany vytratil nějaký chtíč vstřelit branku a tak zápas skončil 1:0 pro domácí Lipovec. Dva fantastické zákroky předvedl hostující brankář Hochman, který byl vytleskán i fanoušky domácího celku.



Ohlasy k zápasu



ASK Lipůvka
Robin Bohatec (hráč): Do Lipovce jsme přijížděli s tím že chceme nějaký bod uhrát. Víme že jsou na domácí půdě velmi silní a že to je jeden z nejnepříjemnějších soupeřů, proti kterým můžeme v OP hrát. Děkujeme všem, kteří se do Lipovce přijeli podívat, bohužel nám to nevyšlo, ale podpory si vážíme a jsme moc rádi že stojíte za námi. Příští týden nás doma čeká důležité utkání s Ostrovem.



Sestavy


SK Sokol Lipovec
A. Pernica [-] - P. Hebert [-] , O. Novotný [-] , R. Horáček [-] , L. Horáček [-] (3. D. Zouhar [-] ) , L. Musil [-] , F. Musil [-] , P. Kučera [-] , F. Hebert [-] (81. M. Matuška [-] ) , V. Zouhar [-] , M. Zouhar [-]

ASK Lipůvka
J. Hochman [-] - M. Fryčka [-] , M. Nechvátal [-] , P. Navrátil [-] (33. M. Hloušek [-] ) , J. Pospíšil [-] , R. Sedláček [-] (61. V. Kučera [-] ) , R. Bohatec [-] , V. Bábor [-] , T. Hochman [-] , J. Pospíšil [-] (46. V. Novotný [-] ) , K. Marek [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: PRUDIL Pavel - KOSIČKA Libor, BRÁZDA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Ťoupek

Expert: David Kučera
Tip experta: výhra domácích

Lipovec potvrdí roli favorita a zvítězí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích