2:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

17.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě červené karty hostí je nakonec body nestáli


Branky


10

Vypjaté utkání na půdě Černé Hory hosté zvádali lépe, dvě červené karty však pomohli domácím, kteří se hnali za vyrovnáním. To nakonec nepřišlo a hosté tak využili naplno zaváhání Boskovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas zvládli hosté lépe

Samotné utkání se v první půli hrálo ve vysokém tempu, ovšem přestože se hra přelévala z jedné strany hřiště na druhou, tak moc šancí k vidění nebylo. Domácí spoléhali v útoku na Traxla, kterého si pro toto střetnutí vypůjčili z divizní Velké Bíteše a ačkoli měli obránci s tímto zkušeným hráčem plné ruce i nohy práce, do vyložené šance ho v podstatě nepustili. Hostující celek se směrem dopředu snažil prosadit přes rychlonohé Kováře s Koskem. Prvně jmenovanému se zápas hodně podařil a byl rozdílovým hráčem. Byl to právě Kovář, který se po přihrávce od Šíbla, uvolnil na pravé straně a v první šanci trefil ve 14. minutě pouze boční síť. Další nadějnou situaci měli hosté v 17. minutě. Kosek vybojoval míč, jenže přihrál doprava nabíhajícímu Kovářovi nepřesně a ze šance nebylo nic. Za dvě minuty hostím pořádně zatrnulo. To Kadlec nezkrotil těžký míč, k tomu se už dostával v jasné šanci Traxl, ovšem zasáhl parádně Srostlík a na poslední chvíli mu míč důrazným zákrokem odkopl. Domácí se sice dožadovali penalty, ale rozhodčí Volgemut jejich přání nevyslyšel. I nadále se hrál rychlý fotbal, ale zajímavých akcí moc nebylo. To platilo do 31. minuty. Svoboda vybojoval ve středu hřiště míč, přihrál Koskovi, ten vysunul po pravé straně nabíhajícího Kováře, který se prohnal kolem obránce a prudkou přízemní střelou poslal balon do protilehlého rohu – 0:1. Za čtyři minuty poté přidali hosté druhou branku. Zouhar stáhl centrovaný míč, poslal dlouhý nákop na polovinu soupeře, kde se mezi sebou nedohodli stopeři domácích, míč propadl za jejich záda, čehož využil Kovář, unikl všem, udělal kličku brankáři a do prázdné brány potvrdil, že se mu v posledních zápasech střelecky daří – 0:2. I když se Černá Hora snažila zkorigovat nepříznivý stav, k vážnějšímu ohrožení branky, kromě několika rohových kopů, se nedostávala. Naopak v nastaveném čase prvního poločasu přišla další změna skóre. Hloch poslal dlouhý míč na Kováře, ten vysunul Koska, který se ocitl sám před brankářem, bohužel pouze ho nastřelil. Nicméně míč se odrazil k dobíhajícímu Petrželovi, ten sice v jasné šanci trefil před odkrytou bránou jednoho z obránců, od něho však putoval balon ke Koskovi, který už měl lehký úkol z pěti kroků doklepnout míč do sítě – 0:3. Takže do druhé půlky šlo hostující mužstvo s nadějným tříbrankovým náskokem.

Domácí se v přesilovce snažili vyrovnat

Ještě úvod poločasu vypadal nadějně, když se na pravé straně uvolnil Kovář, na jeho střílenou přihrávku nabíhal Kosek, ale měl to „na dlouhou nohu“ a branku neohrozil. Jenže netrvalo dlouho a bylo všechno jinak. Ve 49. minutě hosté zaváhali při bránění domácího útoku, na poslední chvíli hasil Hloch požár před nabíhajícím útočníkem a ještě před pokutovým územím došlo ke kontaktu obou hráčů. Rozhodčí nechal akci dohrát, aby pak, po několikaminutové poradě s pomezním rozhodčím, nařídil proti hostím přímý kop a Marka Hlocha následně hodně přísně vyloučil. A bylo hůř, protože prováděný trestný kop poslal parádně Širůček přes zeď a Zouhar se vrhl po míči marně – 1:3. Obdržená branka se sebevědomím hostí pořádně zacloumala. Najednou se oslabená sestava zmohla pouze na odkopávání míčů, aniž by se dostala byť jen k náznaku nějakého ohrožení branky. V 54. minutě se dostal až před brankáře Zouhara domácí útočník, ale včas zasáhl Svoboda  a míč mu ukopl na roh. I když měli domácí viditelnou převahu, přes obranný val se dostával velmi těžko. A postupně se rozehrávali i hostující hráči. Sice branku prakticky neohrozili, ale alespoň dokázali udržet míč na polovině soupeře. Až v 71. minutě přihrál Bezděk Koskovi, ten se obtočil kolem obránce, jenže z hranice „šestnáctky“ mířil nad. V 78. minutě došlo ke zdramatizování zápasu. Hráč Černé Hory procházel kolem Petržela, ten ho poslal k zemi, takže domácí dostali výhodu pokutového kopu. K tomu se postavil Širůček a prudkou střelou k levé tyči bezpečně proměnil – 2:3. I když se domácí hnali za vyrovnáním, měl vůbec problém dostat míč do „šestnáctky“, natož ohrozit bránu. Jenže v 86. minutě bylo ještě hůř pro hosty. Kosek byl obráncem nešetrně poslán k zemi, bohužel náš hráč neudržel „nervy na uzdě“, už také ležícího protihráče fyzicky atakoval a byl po zásluze vyloučen. Ale devět statečných bojovalo a Černou Horu až do konce zápasu do šance nepustilo. Naopak v 90. minutě podběhl domácí gólman centr Hanáka, ovšem Kovář v těžké pozici míč nezpracoval a ten skončil v zámezí. To už ovšem nemohlo nic změnit na vydřené výhře, která je o to cennější, že rezerva Boskovic-Letovic znovu zaváhala, takže na ni na prvním místě ztrácí Vysočany pět bodů.

ZDROJ: Obec Šošůvka



Sestavy


FK Černá Hora
D. Mrhač [-] - M. Šafr [-] (58. T. Vaněk [-] ) , Z. Širůček [-] , J. Šebek [-] , R. Štěrba [-] - D. Koupý [-] (12. P. Honsnejman [-] ) , L. Chládek [-] , M. Jarůšek [-] , D. Štěrba [-] - M. Abrahám [-] , Z. Traxl [-] -

Vysočany - Šošůvka
D. Zouhar [-] - Š. Hanák [-] (94. J. Zouhar [-] ) , M. Kadlec [-] , A. Petržel [-] , P. Kovář [-] , M. Hloch [-] , L. Bezděk [-] (73. L. Němec [-] ) , T. Kosek [-] , D. Svoboda [-] (81. L. Vágner [-] ) , V. Šíbl [-] , M. Srostlík [-]

ŽK: 86. R. Štěrba , 88. B. Šváb - 44. L. Bezděk , 47. V. Šíbl , 63. A. Petržel , 90. M. Srostlík . ČK: 50. M. Hloch , 86. T. Kosek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VOLGEMUT Filip - JEŽEK Michal, ŠVAŇHAL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Ťoupek

Expert: David Kučera
Tip experta: výhra hostů

Kvůli boji o postup Vysočany nevypustí jedinou minutu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů