Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po výhře se Olešnice usadila na 4. místě


Branky


9

V prvním kole jarní části soutěže zavítal tým z Lipovce do Olešnice, který se nachází v klidném středu tabulky okresního přeboru. Olešnice se výhrou mohla mírně odtrhnout od 5. Jedovnic a zároveň se přiblížit první trojici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půlka skončila nerozhodně

Začátek na nepříjemném terénu vyšel Olešnici lépe, když se ve 4. minutě po hlavičce domácího útočníka Klevety dostala do vedení. V 18. minutě hosté vybojovali odražený míč uprostřed pole a z brejkové situace snížil hostující Kučera. Do konce prvního poločasu se hra vyrovnala a tak se do kabin šlo za nerozhodnýho stavu.

Petrželka poslal domácí do vedení

Druhý poločas začal ve stejném stylu jako konec prvního. Hra se přelévala ze strany na stranu, každý z týmů si dokázal vytvořit šance, ale brankáři obou týmů byli pozorní a nedopustili změnu skóre. Změna nastala ve 74. minutě, kdy se po centru Daniela prosadil nejlepší olesnický střelec Petrželka a přidal svoji desátou branku v sezóně. O necelých 10 minut později si dokázal najít míč již skórující Kleveta ve vápně a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Ke konci zápasu byli hostům nabídnuté slibné šance, ale obrana domácího celku byla pozorná a nedopustila už žádné drama.

 

REPORT: FC Olešnice



Sestavy


FC Olešnice
D. Žíla [-] - L. Kleveta [-] , J. Šafařík [-] - D. Kintr [-] , M. Daniel [-] , F. Štarha [-] (89. P. Žila [-] ) - J. Hlaváček [-] (73. M. Peša [-] ) , J. Petrželka [-] , M. Kubíček [-] , J. Kleveta [-] (89. D. Štarha [-] ) , T. Marek [-] (64. J. Havlíček [-] )

SK Sokol Lipovec
A. Pernica [-] - L. Musil [-] , R. Horáček [-] , O. Novotný [-] (59. V. Formánek [-] ) , D. Zouhar [-] , L. Horáček [-] , F. Musil [-] , P. Kučera [-] (68. J. Janeček [-] ) , F. Hebert [-] (77. P. Hebert [-] ) , V. Zouhar [-] , M. Zouhar [-]

ŽK: 35. D. Kintr , 77. M. Peša , 89. D. Žíla - 28. F. Hebert , 37. L. Horáček , 48. A. Pernica , 82. V. Formánek .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Kunc František - VAVŘÍN Marek, MAZAL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích