1:1
(0:0)
90. M. Štencl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2024 17:30

16.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rajhradice přišly o výhru v 90. minutě utkání


Branky


60. J. Doležel - 90. M. Štencl (p.)
6

Pro Rajhradice to byl zápas o naději, jiný výsledek než výhra by pro ně byla do posledního zápasu sezóny nic neřešící. Bohužel, tak se i stalo a nyní už nemají nic ve svých rukou a nezbývá jim nic jiného, než čekat na výsledky divize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro nás zápas o naději. Věděli jsme, že pokud se ještě chceme odpoutat od 15. místa, tak musíme udělat tři body. První poločas byli více na míči hráči z Kunštátu, my jsme hráli ze zabezpečené defenzívy, šancí moc nebylo, tak se šlo bez branek do kabin.

Druhý poločas už jsme na nic nechtěli čekat, vytáhli jsme se víš a zaslouženě jsme šli do vedení. Bohužel další šance jsme nevyužili a nejhorší možný scénář pro nás se naplnil v 90. minutě, kdy jsme dostali vyrovnávací branku z penalty. Bohužel teď už nic nemáme ve svých rukou a musíme čekat jak se vyvine boj o záchranu v divizi. Zhodnotil smutně Jan Doležel z Rajhradic.



Ohlasy k zápasu



FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): Vstup do zápasu od nás dobrý. Po rychlých akcích dvě naše příležitosti, míč ale ani jednou mezi tyče nezamířil. Domácí potřebovali nutně vyhrát. Vycházeli z hlubokého bloku a nenapadali naši rozehrávku. Těšil jsem se, že s přibývajícími minutami do toho víc šlápneme, budeme kombinačně aktivní a vytvoříme si šance. Bohužel opak byl pravdou. Náš herní projev se spíš zhoršoval. Hra do plných nám nešla. Bylo to bez pohybu, myšlenky a drajvu. Bohužel i po změně stran jsme se z herní letargie neprobrali. Toho Rajhradice využily k několika nebezpečným standardkám a po hodině hry měly možnost jít do vedení z nařízeného pokutového kopu. Už po několikáté v sezóně zafungoval faktor Ivo Loukota v brance a penaltu s přehledem chytil. O pár minut později se po centrovaném míči dostali domácí do vedení. 1:0. Hned po inkasovaném gólu jsme prostřídali a změnili rozestavení na 3-5-2. Od nás solidní pasáž. Územní převaha ale k nějaké vyložené šanci nevedla. David Macko viděl v krátkém sledu dvě zbytečné žluté a v závěru jsme šli do deseti. V 90. minutě zachraňoval alespoň bod Marek Štencl z pokutového kopu. Tentokrát to byl asi náš nejslabší jarní výkon.



Sestavy


TJ Rajhradice
P. Julínek [-] - M. Holek [-] , T. Kouřil [-] , T. Vavera [-] (59. M. Bělák [-] ) , V. Kamenský [-] , J. Doležel [-] , A. Sedlák [-] (90. Š. Špaček [-] ) , D. Galia [-] (90. F. Furch [-] ) , M. Urbánek [-] , r. chalabala [-] , Z. Michalec [-]

FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Štencl [-] , T. Gracias [-] (75. V. Bezděk [-] ) , R. Zeman [-] , M. Janíček [-] , L. Málek [-] (83. J. Havlík [-] ) , T. Videman [-] , F. Adamec [-] (63. D. Macko [-] ) , T. Bělehrádek [-] , T. Adámek [-] , D. Hanák [-] (63. J. Baňa [-] )

ŽK: 55. T. Vavera , 88. M. Bělák , 90. D. Galia - 78. I. Loukota , 78. D. Macko . ČK: 89. D. Macko .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: HŘIB Daniel - ŠUSTR Patrik, VEČEŘA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Denis Koreň
Tip experta: výhra domácích

Domáci sa v záverečných dvoch zápasoch pokúsia odpútať z predposledného miesta.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích