4:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby před krásnou diváckou kulisou pro Ráječko - FOTO


Branky


14. D. Bartoš , 55. L. Žáček , 72. J. Sedlák (p.) , 93. R. Chyla - 60. V. Boček , 87. T. Bělehrádek
8

V neděli 7. 4. 2024 sehrálo A mužstvo Ráječka v rámci 20. kola KP své utkání proti týmu FK Kunštát. Utkání bylo nejen utkáním KP, ale také čtvrtfinálem Krajského poháru. A první dubnová neděle se nesla v duchu krásného počasí a dobrého fotbalu s výborným koncem pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání nebylo pouze zápasem KP, ale tak čtvrtfinálem Krajského poháru. A vzhledem k vyrovnanému postavení v tabulce se dalo očekávat, že ani jedna strana nebude mít velkou převahu. První poločas, ale ukázal jinou realitu. Tým z Kunštátu se k žádným větším brankovým příležitostem nedostal, a tak se jediným úspěšným střelcem prvního poločasu stal hned po necelých patnácti minutách nejlepší střelec A týmu David Bartoš. Celý poločas se hra přelévala ze strany na stranu, kdy měli domácí celkem převahu ve vytváření šancí, kterou ale nedokázali přetavit v další gól. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:0.

Druhý poločas začal podobně jako ten první. A po deseti odehraných minutách se měnilo skóre, kdy přesně zamířil do sítě brankáře hostí Lukáš Žáček. Místo uklidnění hry díky druhému gólu ale přišlo rozhození v podobě branky hostí, kterou vstřelil Vítězslav Boček. O pár minut později došlo k přibrždění hostujícího tlaku kvůli druhé ŽK a poté ČK pro Matěje Zlatníčka. A v 72. minutě bylo na domácí straně zase o trošku veseleji, a to když rozhodčí nařídil pokutový kop, který i přes vystihnutí strany brankářem Jakub Sedlák proměnil. Proměněná penalta nás zase uklidnila, ale místo pohodové dohrání utkání byly poslední minuty poněkud velkým dramatem, protože hosté dokázali v 87. minutě snížit na rozdíl jedné branky díky nejlepšímu střelci týmu Tomášovi Bělehrádkovi - 3:2. Kunštát byl v závěrečném tlaku, který ale nedokázal využít a tak se v posledních minutách nakonec mohl radovat náš tým, když dokázal přesně zamířil Radim Chyla. Po gólu v nastavení se už nic důležitého neudálo, a tak bere 3 body a postup do semifinále poháru mužstvo Ráječka.

REPORT: SK Olympia Ráječko



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko
Jiří Škaroupka (asistent trenéra): Zápas nesl všechny znaky derby před velmi dobrou diváckou kulisou. Přišlo skoro 500 diváků. Musím poděkovat našim hráčům za velmi dobrý a zodpovědný přístup. Paradoxně nám spíš uškodilo vyloučení hráče hostí, kdy jsme na chvilku vypadli z role ale v závěru nás uklidnila branka, kterou vstřelil Radim Chyla.

FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): Derby se nám nepovedlo. Nedostali jsme se pořádně do zápasu. Hřiště sice vizuálně vypadalo dobře, ale na náročném terénu měly oba týmy problém míč dostat pořádně pod kontrolu. Naše hra dopředu byla bez nápadu, chyběl moment překvapení. Inkasovaným gólům předcházely naše individuální chyby. Paradoxně nejlepší úsek zápasu jsme měli, když jsme dohrávali v oslabení. Osm minut před koncem jsme snížili na 3:2. V klíčových momentech nás dnes Ráječko přetlačilo a zaslouženě vyhrálo.



Sestavy


SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - D. Bartoš [-] (75. M. Morkus [-] ) , J. Holík [-] , D. Pořízek [-] (46. L. Žáček [-] ) , J. Horáček [-] , J. Pokorný [-] (65. F. Michna [-] ) , P. Lidmila [-] , J. Sedlák [-] , M. Zouhar [-] (78. J. Morkus [-] ) , J. Pačovský [-] (46. R. Chyla [-] ) , M. Maňoušek [-]

FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Štencl [-] , T. Gracias [-] , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-] , M. Janíček [-] (70. V. Boček [-] ) , L. Málek [-] (78. J. Havlík [-] ) , M. Zlatníček [-] , F. Adamec [-] (46. T. Choruk [-] ) , J. Baňa [-] (46. D. Hanák [-] ) , T. Bělehrádek [-]

ŽK: 36. D. Pořízek , 47. D. Bartoš , 83. F. Michna , 84. J. Sedlák , 86. J. Morkus - 48. M. Zlatníček , 65. M. Janíček . ČK: 69. M. Zlatníček .
Počet diváků: 485. Rozhodčí: JURČA Lukáš - KUČERA Josef, PÁTEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Jan Pánek
Tip experta: remíza

V každém kole by měla být nějaká remíza a já ji vidím tady.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů