Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice napravily zaváhání z minulého kola ve velkém stylu


Branky


68. O. Osička - 6. J. Kazda , 9. M. Stříž , 22. J. Kazda , 59. J. Minx , 67. M. Pokorný , 76. V. Živný , 85. M. Pokorný (p.) , 89. M. Pokorný
8

Favorit tohoto zápasu byl tabulkově jasný. Boskovice po nečekaném zaváhání na domácí půdě přijely odčinit prohru a povedlo se jim to ve velkém stylu. Lednici se bohužel záchrana v krajském přeboru vzdaluje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Úvod utkání jsme hostům usnadnili a po dvou chybách jsme v 9. prohrávali už 0:2. Utkání se mohlo zdramatizovat, ve 21. ale Brovčenko neproměnil pokutový kop a z protiútoku jsme opět po chybě v rozehrávce inkasovali.

Do druhé půle jsme nastoupili aktivně, ale hosté trestali každou naši chybu. A do defenzivy jsme hráli hodně naivně a dnes nepodržel ani brankář. Zápas jsme mohli korigovat, ale šance Bucňáka, Osičky nebo Kyněry zůstaly nevyužity. Za celý zápas jsme udělali snad jenom pět faulů, což odráží celkově naši hru. O záchranu se hraje daleko bojovněji. Nejbližší sousedé v tabulce Svratka Brno a Bosonohy dnes vyhráli, takže se záchrana vzdaluje. Po vysoké prohře se nechválí, ale co je pozitivní, tak hra odchovance Ondry Hlavňovského. Bary po přestupu z dorostu MSK Břeclav v minulém týdnu odehrál dnes prémiérový zápas za A mužstvo a byl naším nejlepším hráčem. Je radost mít takového hráče v týmu. Neúnavným výkonem na středu zálohy se snažil nahradit zraněného Simandla. Dojem z výkonu určitě kazí vysoká prohra, ale Bary se určitě nemá za co stydět. Naopak.

REPORT: TJ Moravan Lednice


Ohlasy k zápasu



FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): V Lednici jsme na začátku rychle vedli 0:2 a vypadalo, že to bude jednoduché, ale na 10-15 minut jsme vypadli ze zápasu častými ztrátami míče a kopala se na nás penalta, kterou Jindra Bednář chytil a zápas, dá se říct zlomil na naší stranu, protože jsme vzápětí dali na 3:0. Domácí měli do poločasu ještě jednu nebezpečnou střelu, kterou Jindra chytil. Ve druhém poločase jsme lépe kombinovali a neztráceli jednoduché míče a na domácí se valil jeden útok za druhým a konečné skóre 1:8 vypadá na jednoduchý zápas, ale hlavně první poločas byl velmi těžký.



Sestavy


TJ Moravan Lednice
T. Fiala [-] - T. Pálka [-] (55. O. Osička [-] ) , V. Kyněra [-] , P. Mach [-] (46. D. Bucňák [-] ) , T. Wolgemuth [-] (71. L. Vala [-] ) , T. Horčička [-] , O. Hlavňovský [-] , N. Klimovič [-] (55. J. Ferby [-] ) , T. Krejčí [-] , Y. Brovchenko [-] , M. Ruber [-]

FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - J. Havelka [-] (75. L. Sychra [-] ) , V. Cichra [-] , M. Černý [-] (75. J. Odehnal [-] ) , M. Pokorný [-] , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , J. Minx [-] (59. D. Sychra [-] ) , M. Stříž [-] , J. Kazda [-] (46. V. Živný [-] ) , J. Stara [-] (46. R. Klepáček [-] )

ŽK: 62. D. Bucňák - 54. V. Cichra , 64. J. Havelka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠUSTR Patrik - KRON Dávid, HŘIB Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Jan Pánek
Tip experta: výhra hostů

Zde si myslím, že hosté z Boskovic budou i nadále nahánět vedoucí Kuřim a napraví poslední domácí zaváhání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza