Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 15:30

19.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě branky Stehlíka výrazně pomohly k vítězství


Branky


6

Opět na venkovním hřišti velmi dobrý výkon, opět bez bodů. Moravan se na jaře stále trápí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkani to je zlý sen každého trenéra. Mužstvo se týden poctivě připravuje na soupeře... a nejdříve se před utkáním zraní Pavel Simandl a mužstvo inkasuje v první minutě. Takže všechny plány jsou v háji. Co je pozitivní, tak že se mužstvo nesesypalo a odehrálo velmi dobrý zápas. Místo Simandla šel na plac Tomáš Pálka a na pozici libera před stopery skvěle hrál kapitán mužstva Tomáš Wolgemuth.

Ani druhá branka nás nesrazila a na konci poločasu snížil Petr Mach. Škoda nevyužitých šancí. Ve druhé půli mělo naše mužstvo více ze hry, ale o osudu utkání rozhodnul kanonýr domácích Stehlík. Každý chce mít svého "Stehlíka", a my ho snad budeme mít v mladém Vítkovi Kyněrovi, který se prosadil ve druhém utkání po sobě deset minut před koncem utkání. Velká snaha našeho mužstva na remízu nestačila. Na konci utkání byl za nesportovní chování vyloučen Tomáš Hovězák.

Nezbývá než doufat, že to příští sobotu odskáčou Boskovice, kterým máme co vracet.

REPORT: TJ Moravan Lednice



Ohlasy k zápasu


FC Sparta Brno
Jindřich Stehlík (hráč): Dali jsme brzký gól po rohu, asi ve třicáté sekundě, bohužel paradoxně si myslím, že nám to ublížilo. Zápas se nám herně moc nepovedl, řekl bych, že výkonem to byl nejhorší zápas v sezóně od nás. Ale naštěstí díky Zádrymu v brance jsme si mohli připsat tři body do tabulky a to je nejdůležitější.




Sestavy


FC Sparta Brno
J. Zádrapa [-] - J. Černý [-] , J. Krejčíř [-] , P. Drbal [-] , R. Janderka [-] (78. V. Franc [-] ) , T. Selinger [-] , J. Stehlík [-] , O. Makiš [-] (78. O. Kameník [-] ) , T. Košut [-] (57. P. Hubr [-] ) , J. Pojsl [-] (67. V. Popovych [-] ) , L. Krejčí [-] (67. E. Bezyk [-] )

TJ Moravan Lednice
T. Fiala [-] - T. Pálka [-] (64. L. Hovězák [-] ) , D. Bucňák [-] (51. V. Kyněra [-] ) , P. Mach [-] , T. Wolgemuth [-] , T. Horčička [-] , O. Osička [-] , N. Klimovič [-] (74. K. Lucký [-] ) , T. Krejčí [-] (74. J. Ferby [-] ) , Y. Brovchenko [-] , M. Ruber [-]

ŽK: 59. R. Janderka , 75. E. Bezyk , 90. T. Selinger - 29. M. Ruber , 60. T. Krejčí , 63. V. Kyněra , 92. L. Hovězák . ČK: 92. L. Hovězák .
Počet diváků: 193. Rozhodčí: KORČÁK Jaroslav - JEŽEK Michal, SKOUPÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Marek Maňoušek
Tip experta: výhra domácích

Favorizovaná Sparta zvládne domácí zápas s Lednicí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích