Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 15:30

19.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rajhradice přetrhly šestnácti zápasovou šňůru Boskovice bez prohry


Branky


6

Boskovice v roli favorita přivítaly na svém hřišti Rajhradice a jednoznačně chtěli potvrdit jarní formu. Výsledek mnohé překvapil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
V utkání 19. kola jsme podlehli na domácí půdě Rajhradicím poměrem 2:4. Rajhradice se ujaly vedení ve 22. minutě, když Galia dokázal využít naší chyby v rozehrávce - 0:1. Naši kluci se těžko dostávali do kompaktní obrany Rajhradic, hosté čekali na naše chyby v rozehrávce a hrozili zejména z rychlých protiútoků.

V úvodu druhého poločasu zahodili hosté šanci na zvýšení vedení. Na druhé straně měl na hlavičce vyrovnání Klepáček, jenže pouze orazítkoval břevno a následnou dorážku Černého vyhlavičkoval z brankové čáry hostující Svoboda. V 60. minutě hosté odskočili na rozdíl 2 branek, když Vavera utekl obraně a přesnou ranou uklidil míč na přední tyč. O chvíli později Boskovice snížili, jenže gól nebyl po minimálně sporné situaci uznán… Fanoušci se tak prvního gólu domácích dočkali v 70. minutě, Michal Stříž dostal míč od Kazdy do strany a střelou na přední tyč snížil - 1:2. V 77. minutě ovšem Rajhradice odskočili opět na rozdíl 2 branek, po míči za obranu se srazil domácí brankář Bednář s Fadrným, a Sedlákovi už nedělalo problém doklepnout propadlý míč do prázdné brány - 1:3. Boskovice v 85. minutě ještě utkání zdramatizovali, Stříž po kombinaci s Pokorným opět snížil na rozdíl jediné branky - 2:3. Jenže dramatická koncovka trvala pouhých 30 vteřin… prakticky ihned po rozehrávce jsme opět inkasovali a Sedlák svým druhým gólem v utkání rozhodl v 86. minutě o konečném výsledku - 2:4.

REPORT: FC Boskovice - Letovice


Ohlasy k zápasu


FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): Zápas s Rajhradicema jsme chtěli zvládnout za 3 body. Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého, protože hrají dobře, i když se jim výsledkově příliš nepodařil začátek jara. Prakticky celý zápas jsme tahali za kratší konec a hosté z Rajhradic zaslouženě vyhráli.

TJ Rajhradice
Jan Doležel (hráč): Na Boskovické umělce jsme nastoupili v nejmladší sestavě v historii Rajhrafického fotbalu a domácí, kteří si dělají zálusk na postup do divize jsme dle mého názoru předčili snad ve všem. Tohle utkání se mi hodnotí dobře a nechci nikoho jmenovat, protože úplně všichni na hřišti nechali 100%. Po utkání jsme tuhle výhru náležitě oslavili a teď zase budeme týden tvrdě makat, tak aby jsme výhru potvrdili na domácí půdě.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - J. Havelka [-] (68. J. Kazda [-] ) , V. Cichra [-] (57. V. Živný [-] ) , M. Černý [-] , M. Pokorný [-] , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , M. Stříž [-] , R. Klepáček [-] , L. Marek [-] , J. Stara [-] (68. A. Všianský [-] )

TJ Rajhradice
P. Julínek [-] - M. Holek [-] , T. Kouřil [-] (68. J. Pánek [-] ) , T. Vavera [-] (68. A. Sedlák [-] ) , V. Kamenský [-] , M. Bělák [-] , D. Galia [-] (93. r. chalabala [-] ) , M. Urbánek [-] , J. Kilberger [-] (55. J. Doležel [-] ) , A. Řezníček [-] (46. J. Svoboda [-] ) , Z. Michalec [-]

ŽK: 67. J. Stara , 78. V. Živný - 50. D. Galia , 67. P. Julínek , 90. J. Svoboda .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: HŘIB Daniel - VEČEŘA David, STEJSKAL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Marek Maňoušek
Tip experta: výhra domácích

Boskovice si pohlídají domácí zápas a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích