0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

18.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bosonohách se diváci branky nedočkali


Branky


7

Domácí Bosonohy přivítali v sobotu na svém hřišti hráče Kunštátu. Přítomných 100 diváků nakonec branku nevidělo. Šancí bylo běham zápasu také poskromnu, jediný zápis v deníčku rozhodčího je tak žlutá karta pro hostujícího Davida Macka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek jsme v Bosonohách neměli špatný. Od patnácté minuty ale domácí hrající po větru převzali iniciativu. Přistupovali s větším nasazením do osobních soubojů a uhrávali odražené míče. Výsledkem byly jejich dvě solidní šance, naštěstí pro nás netrefili ani jednou branku.

Jsem rád, že jsme na to ve druhém poločase zareagovali aktivnějším pojetím. Kombinačně jsme hru více rozhýbali. Do vedení nás mohl poslat Bělehrádek. Ve stoprocentní šanci nejdřív mířil do břevna a z následného odraženého míče vysoko nad. A když o chvilku později ani domácí svou vyloženou šanci neproměnili, skončilo to bez branek. Zhodnotil hostující kormidelník Vladan Horák.

 



Ohlasy k zápasu


FK SK Bosonohy
Jan Šíma (trenér): Zápas měl dobrou úroveň a my zahráli o hodně lépe než na Morendě. Na velké šance jsme vyhráli 3:1, ale gól nevstřelil nikdo, tak to skončilo pro nás bohužel jen remízou.

FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): Skvělé je, že jsme úvodních dvou kolech ani jednou neinkasovali. Směrem do ofenzivy a v počtu vytvořených gólových příležitostí je to zatím málo a budeme muset hodně zabrat. Největší kaňkou zápasu je pro nás zranění našeho tvůrce hry Davida Macka. Bojím se, že to bude vážnějšího charakteru a David bude až do konce sezóny out.



Sestavy


FK SK Bosonohy
M. Oros [-] - S. Lerch [-] , P. Dedič [-] (64. D. Cupák [-] ) , Š. Pelán [-] , P. Outrata [-] , D. Varga [-] , P. Dohnal [-] (79. P. Táborský [-] ) , M. Tofl [-] , T. Lukšija [-] (88. M. Pakosta [-] ) , S. Ba [-] , D. Presl [-] (88. M. Svoboda [-] )

FK Kunštát
I. Loukota [-] - J. Baňa [-] , T. Gracias [-] , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-] , M. Štencl [-] , T. Bělehrádek [-] (92. F. Adamec [-] ) , M. Janíček [-] , L. Málek [-] (68. J. Havlík [-] ) , M. Zlatníček [-] , D. Macko [-] (36. T. Choruk [-] )

ŽK: 31. D. Macko .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JEŽEK Michal - KORČÁK Jaroslav, PÁTEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Lukáš Žáček
Tip experta: výhra hostů

Kunštát nebude chtít ztratit důležité body a nepodcení tento zápas a odvezou si 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů