0:1
(0:0)
82. P. Hron (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

18.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru Pohořelic zařídil z pokutového kopu Hron


Branky


82. P. Hron (p.)
7

Dosta chtěla na domácí půdě odčinit porážku z minulého kola, kde těsně prohrála v Boskovicích. Pohořelice byly však proti a hráči Bystrce si tak na první jarní body musí ještě počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od 1. minuty bylo zřejmé, že tohle utkání bude mít zejména bojovný a taktický vývoj. Nám se podařilo hned v úvodu zahrávat několik standardních situací, které však domácí s přehledem odvrátili. Poté se průběh zápasu odehrával spíše uprostřed hřiště. Ani jedno mužstvo nechtělo dostat to druhé do vážnější šance.  Za zmínku stojí krásný únik Patrika Hrona po pravé straně. Náš útočník v plné rychlosti předložil míč před zcela osamoceného brankáře domácích Bóďovi Langovi, který stejně jako v předešlém utkání bohužel ani nezakončil. Domácí hrozili zejména po naší levé straně a po jednom úniku se dostali i do zakončení. Do kabin se odcházelo za stavu 0:0.

Druhé půle pokračovala v soustředěném výkonu obou mužstev. Domácí nás dostali pod lehký tlak, který pramenil ve 2 až 3 zmatené situace, se kterými si však naše obrana ve spolupráci s gólmanem Makosem poradili. Ve druhé polovině druhého poločasu jsme již přebírali postupně aktivitu a tlačili se před domácí bránu. Vypracovali jsme si několik slibných momentů pro zakončení včetně standardní situace z hranice 16-ti metrů. Prudkou střelu však domácí gólman kryl. Tomuto dění předcházelo i dvojí střídání. Hřiště opustil zraněný bek Filip Kříž a nevýrazný záložník Dmytro Ostrovka. Do hry se dostali Filip Vedral a Adam Fiala. I tímto střídáním jsme hru oživili a  čím dále více ohrožovali domácí svatyni. Rozhodující situace vznikla po centru zprava, kdy se v šestnáctce hostů nejlépe orientoval právě střídající Adam Fiala a po drzém průniku do vápna byl faulován domácími hráči. Rozhodčí neváhal a pískl penaltu. K té se v 82. minutě postavil Patrik Hron a s přehledem tento pokutový kop proměnil. Konec utkání jsme již  s přehledem kontrolovali a celé utkání dovedli k vítěznému konci.   



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pohořelice
Zdeněk Matoušek (trenér): Vážíme si každé výhry. O to víc na venkovním hřišti, kde se nám v průběhu podzimní části nedařilo. Věděli jsme, že v Bystrci se nevyhrává snadno a že domácí moc gólů nedostávají. Utkání jsme zvládli takticky velice dobře. Hráli jsme dobře pozičně, soustředěně a hráči se podřídili výsledku. Byli jsme nebezpečnější a proto jsme si 3 body zasloužili více. Navázali jsme na dobrý výkon v předešlém domácím utkání. Děkujme všem fanouškům, kteří nám přijeli do Bystrce v hojném počtu fandit.



Sestavy


FC Dosta Bystrc-Kníničky
M. Nahodil [-] - P. Pokorný [-] (46. A. Stasiuk [-] ) , O. Hilscher [-] (93. V. Drozd [-] ) , J. Urban [-] , J. Solanský [-] , M. Hába [-] , O. Pelc [-] , M. Kratochvíl [-] (78. D. Dlouhý [-] ) , V. Kocman [-] , L. Hansl [-] , M. Ryšavý [-] (63. J. Koutný [-] )

TJ Sokol Pohořelice
M. Rychetský [-] - Z. Petrásek [-] , F. Kříž [-] (57. F. Vedral [-] ) , T. Kůra [-] , J. Sovka [-] - R. Koch [-] (94. J. Zbránek [-] ) , D. Ostrovka [-] (57. A. Fiala [-] ) , P. Horáček [-] - P. Hron [-] (87. Z. Matoušek [-] ) , B. Lang [-] , D. Yatsyna [-]

ŽK: 37. V. Kocman , 76. O. Hilscher , 87. O. Pelc - 31. T. Kůra , 37. D. Yatsyna , 43. Z. Petrásek , 48. P. Hron , 87. F. Vedral .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: ZÁLESKÝ David - JURČA Lukáš, JELÍNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Lukáš Žáček
Tip experta: výhra domácích

Bystrc je doma velmi silný a místní fanclub je v zápase podpoří a ponechají si body doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů