J. Meškan 50.
J. Brabec 89. (vl.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 15:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Jiskry si vyšláplo na Suchdol


Branky


50. J. Meškan , 89. J. Brabec (vl.)
15
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň B
Petr Týnavský: Před utkáním se Suchdolem jsme řešili problém se zraněním Nehody, který zvýšil počet zraněných na 6. V 1. půli nám pomohli 2 hráči A týmu Širhal a Schneider. V úvodu jsme po dvou chybách málem dostali na koně hosty, kteří naštěstí neskórovali. Hra se pak vyrovnala a šance otevřít skóre utkání měla obě mužstva. Tu největší po krásné akci a přihrávce Pfeifera Týnavský. Do šaten šla mužstva za bezbrankového stavu i díky tomu, že naše obrana tentokrát chybu neudělala. Zkraje 2. poločasu se hlavou po rohu Čábely trefil Meškan a od té doby se šance střídaly na obou stranách. Více jich asi měli hostté, nás však několikrát výrazně podržel brankář Flaška. Hráli jsme na brejky a minimálně 2 nevyužili. Nakonec nám po skrumáži 5 minut před koncem pomohl hostující Brabec, který si dal vlastní gól. Už minulý týden jsem věřil, že se Suchdolem body získáme a to se potvrdilo. Všem hráčům chci za jejich obětavý výkon poděkovat, protože Suchdol má kvalitní mužstvo. Pokud se nám uzdraví někteří zranění, tak opět věřím, že za týden v Ševětíně neprohrajeme.




Sestavy


TJ Jiskra Třeboň B
J. Flaška [-] - D. Širhal [-] (46. O. Beníšek [-] ) , D. Svoboda [-] , D. Bartl [-] , J. Meškan [-] - J. Schneider [-] , V. Týnavský [-] , F. Čábela [-] , J. Divoký [-] - M. Pfeifer [-] , D. Dušek [-] (66. P. Čipera [-] )

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - D. Čáp [-] (70. T. Koranda [-] ) , L. Kuchyňka [-] , J. Brabec [-] , D. Trmal [-] (78. J. Decker [-] ) , J. Kříž [-] , A. Klymenko [-] , O. Marek [-] , P. Špale [-] (54. D. Sejk [-] ) , R. Arenberger [-] , F. Měkuta [-] (83. M. Durek [-] )

ŽK: 63. O. Beníšek - 33. A. Klymenko , 52. F. Měkuta , 86. J. Kříž .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: RYKLÍK Filip - ŠIMEK Petr, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů