P. Prenner 22. (p.)
J. Máčl 31.
J. Máčl 93.
3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


22. P. Prenner (p.) , 31. J. Máčl , 93. J. Máčl - 35. D. Chupík
18
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): První soutěžní utkání jarní části jsme zvládli, aspoň výsledkově. Věřím, že jsme schopni předvádět lepší výkony. Uvidíme, jak to bude dál, v únoru jsme přišli o tři hráče, kteří se rozhodli nepokračovat a bez jakékoli diskuse sobecky přestali v našem klubu fungovat. Nebudu to víc komentovat, musel bych používat dost sprosté výrazy. Já tohle po těch letech ve fotbalu vnímám hodně citlivě i osobně. Jakákoli další absence je proto pro nás hodně nepříjemná, nemáme ani záložní tým, ani dorost a o to větší zodpovědnost bude na hráčích stávajícího kádru, snad si to uvědomí. Další dva hráči dnes chyběli z pracovních a zdravotních důvodů, což už je velký zásah a proto moc děkuji za "výpomoc" Tůmičovi, odehrál to po zranění kapitána Prennera skvěle. Zápas jsme začali aktivně, tlačili se do zakončení a první půlhodina byla v naší režii, čemuž odpovídal i dvoubrankový náskok. Pak jsme hodně lacině dovolili hostům snížit a ti začali zlobit, což jim vydrželo do konce poločasu. Druhá půle byla o tom, zda se nám podaří proměnit některá z našich šancí, která by nás trochu uklidnila nebo se hosté díky individuálním schopnostem několika svých hráčů dostanou k nějakému nebezpečnému zakončení. My bohužel v zakončení nebyli přesní, ale hosté si vyloženou příležitost ve druhém poločase nevypracovali. V samém závěru kdy hosté hráli vabank, jsme naše tři body pojistili třetí brankou.

Vltavan Loučovice
Lukáš Ardó (kapitán): Věděli jsme že zápas v Lhenicích nebude jednoduchý, ale chtěli jsme se porvat o body a začít jaro pozitivně. Bohužel jsme jeli domů bez bodů, ale myslím že alespoň bod bychom si zasloužili. První dva góly jsme domácím připravili, takže neměli velké potíže se skórováním. Dostali jsme se zpět do hry po hlavičce Dominika Chupíka, který nám dal naději, ale i když jsme byli celý druhý poločas na míči tak jsme se bohužel nedostali ke střelení branky na 2:2 a v závěru zápasu jsme dostali gól na konečných 3:1. Domácí nás po zápase chválili, že ten fotbal má kulturu, ale to nám momentálně je k ničemu, když se nacházíme tam kde jsme.



Sestavy


SK Lhenice
J. Růžička [-] - Z. Jedlička [-] , D. Kiš [-] , J. Růžička [-] , F. Novák [-] - D. Jirkovský [-] , P. Prenner [-] (46. T. Tůma [-] ) , I. Štangret [-] (72. M. Janošťák [-] ) , J. Máčl [-] - M. Fišer [-] , P. Vincik [-] (62. J. Dvořák [-] )

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] , O. Šeda [-] (75. V. Matulík [-] ) , B. Dočekal [-] , Z. Chupík [-] , B. Bäuml [-] , J. Žák [-] , R. Rousek [-] (46. J. Peltán [-] ) , V. Dudla [-] , J. Kališ [-] , D. Chupík [-] (66. S. Spinul [-] )

ŽK: 34. P. Vincik , 77. J. Máčl - 68. J. Žák . ČK: 86. J. Žák .
Hráči zápasu: J. Máčl .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: PÁNEK Milan - MAREK Vladimír, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Hromada
Tip experta: výhra domácích

Lhenice potvrdí první místo v tabulce a doma porazí Loučovice 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích